Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- …
- 470
- chevron_right
1:1 is kolektors uz 316i tā pat varētu nederēt, jo atšķirās stirinājuma vietas pie galvas. Ja ir gana brīvs laiks un velme krāmēties sava prieka pēc jau var kīmiķot.
e36
piekrītu, 1.6 norm sporta motors.
kad mocījām 1.6 pa trasi, arī bija tāda doma, bet m43 ir pavisam cits flancis nekā m42, tāpēc es uzreiz atmetu šo domu, jo ieguldītais darbs pret ieguvumu/jēgu, neatmaksājās
M Power or no power..
Diviauto ulbrokă toč būsjogurtinsh rakstīja: ↑20 Mar 2019, 09:23Sarkandaugavā vienā ielā uz stūra ir tāda pagrabiņa bodīte(neatceros adresi), kur vēl sajūgus ved kniedēt. Tur klipši ir daudz un dažādi
ar kompatu pa brugji
Savulaik Juglā pie pasta bija arī kāda auto bode.cipruss18 rakstīja: ↑20 Mar 2019, 09:28Diviauto ulbrokă toč būsjogurtinsh rakstīja: ↑20 Mar 2019, 09:23Sarkandaugavā vienā ielā uz stūra ir tāda pagrabiņa bodīte(neatceros adresi), kur vēl sajūgus ved kniedēt. Tur klipši ir daudz un dažādi
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Nu pārmetināt flanci būs lētāk
Par (cik maksā kolektors ? 150 euro 1 cilindrs ? ) metināt jaunu.
Nēnu , ja kādam ir turbo kolektors gatavs , es viņu savākšu
Šaubos ,ka Ca18DET turbīnu grūti atrast.
Whatsap 1.6 pārdod pa 50eu
Par (cik maksā kolektors ? 150 euro 1 cilindrs ? ) metināt jaunu.
Nēnu , ja kādam ir turbo kolektors gatavs , es viņu savākšu
Šaubos ,ka Ca18DET turbīnu grūti atrast.
Whatsap 1.6 pārdod pa 50eu
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
tas ir aizmugurei. Nevaru atrast priekšai
Jautājums zinātājiem: Ja uz e46 uzliek TA koilas, tad atsaite ir no kāda auto jāpiemeklē?
Man uz E36 MSR koilām ir Alfas atsaites (16-18cm garumā bija).
p.s. kāds aizšaus arku valcējamo? Gribēju likt 235/40, uzliku 205/45, biš nesagāja (liet. kars nervozi pīpē)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
m43 ir čuguna kolektors
tātad vai nu jāmeklē, kam ir jau izgriezts flancis, vai pašam tas jādara - nepārāk lēti.
M Power or no power..
TomSkarsts rakstīja: ↑21 Mar 2019, 10:48Man uz E36 MSR koilām ir Alfas atsaites (16-18cm garumā bija).
p.s. kāds aizšaus arku valcējamo? Gribēju likt 235/40, uzliku 205/45, biš nesagāja (liet. kars nervozi pīpē)
IMG_20190321_085746.jpg
viewtopic.php?t=7681
liet. seeingman topiku vari palasīt, ja gribas turbanizēt m43
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Ar ko vislabak dabut nost zaļo no kontaktiem?
Zinu ka labakais ir notirit mehaniski,bet tie oontakti audim ir tik anali,ka netiek klat ne ar ko
Zinu ka labakais ir notirit mehaniski,bet tie oontakti audim ir tik anali,ka netiek klat ne ar ko
ar kompatu pa brugji
Speciāls pūšamais ir
Loud N' Proud
Argusa tirgojas kontaktu tīrītājs + mazgātājs + aizsargķīmija, katrs balons ap 7€
Bet zinot Sūda VAG pravodkas kvalitāti , tev vajadzēs kasti ar šo ķīmiju + jaunus vadus un štekerus.
Es jau sodien biju Audi centra pirkt jaunus štekerus-pa lēto,jo citur vinu nazv
ar kompatu pa brugji
Kads var padalities ar pieredzi ka saregulet reduktoram sazobi, cikstipri jasavelk gutnji u.t.t. pa lielam vis pec sajutam?
cik maksā ews izkodesana,un kurš to dara?
Atkarīgs jau kurš ews2 vai ews3, otrais ap 30-50 eur, ar trešo tur čakars lielāks cik zinu un cenas x2. Moš kļūdos.
Dogma to dara, un ar ews2 gan jau vēl puse foruma "čipotāju"
Dogma to dara, un ar ews2 gan jau vēl puse foruma "čipotāju"
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 242
- 243