Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- …
- 470
- chevron_right
Speciāli Tev un visiem pārējiem indivīdiem, kuri mani necieš tā dēļ, kas ir manā parakstā, izlaboju savu ierakstu. Nē nu protams, lai arī mans ieraksts būtu literārs un nebūtu pamata to izdzēst.ZzevsS rakstīja: ↑19 Mar 2019, 09:53Ja nemīžat... Gan jau beztēmā topikam bija posts, tāpēc arī izdzēsa.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Es tevi vienreiz dzīvē esmu saticis un man nav nekādu antipātiju pret tevi. Tici vai nē, man ir pilnīgi vienalga ko un kur tu dari vai raksti, tikai atbildēju uz tavu jautājumu.maartyd rakstīja: ↑19 Mar 2019, 10:35Speciāli Tev un visiem pārējiem indivīdiem, kuri mani necieš tā dēļ, kas ir manā parakstā, izlaboju savu ierakstu. Nē nu protams, lai arī mans ieraksts būtu literārs un nebūtu pamata to izdzēst.
Pēdējā laikā ļoti daudz "projekti" parādījušies
Kad ir vērts cept augšā savu topiku?
Kad ir vērts cept augšā savu topiku?
Daudzi ir uzpeldējuši, bet bez aktivitātes un apdeitiem tā arī noslīkst. Citi uzpeld un pēc pāris dienām jau tiek rakstīts, ka auto ir pārdots vai iemainīts.
Nu izlem pats! Ja ir pašam ko stāstīt, bildes ko atrādīt kā arī nākotnes plāni, tad cep tik augšā!
Jà, logu lìmes grunts gan uz auto gan spoilera.TomSkarsts rakstīja: ↑18 Mar 2019, 20:46grunts pa virsu krāsai bagaznieka?!skaidra_nauda rakstīja: ↑18 Mar 2019, 20:15 Tikpat reali ka prieksejais un aizmugurejais stikls aizlidos... pie nosacijuma ka ir attaukota virsma un uzklāta grunts un pareiza līme...
Jopcik, nevaru realoem atrast E87 to gumijas elastīgo blīvslēgu starp 'wiper arm' un virsbūvi.
Help, ibiopeso
Help, ibiopeso
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
61627061857 @ dts.lv kkādi 2eur, tikai jāgaida.
paldies par padomu. Cerams turēsskaidra_nauda rakstīja: ↑19 Mar 2019, 18:07Jà, logu lìmes grunts gan uz auto gan spoilera.TomSkarsts rakstīja: ↑18 Mar 2019, 20:46grunts pa virsu krāsai bagaznieka?!skaidra_nauda rakstīja: ↑18 Mar 2019, 20:15 Tikpat reali ka prieksejais un aizmugurejais stikls aizlidos... pie nosacijuma ka ir attaukota virsma un uzklāta grunts un pareiza līme...
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Abpusēji, vienkārši bieži vien powera stilā tiek atbildēts, lai uzdirstu uzdiršanas pēc (nerunāju par Tevi).ZzevsS rakstīja: ↑19 Mar 2019, 11:23Es tevi vienreiz dzīvē esmu saticis un man nav nekādu antipātiju pret tevi. Tici vai nē, man ir pilnīgi vienalga ko un kur tu dari vai raksti, tikai atbildēju uz tavu jautājumu.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
maartyd rakstīja: ↑19 Mar 2019, 21:17Abpusēji, vienkārši bieži vien powera stilā tiek atbildēts, lai uzdirstu uzdiršanas pēc (nerunāju par Tevi).
Vai uzliekot IS izplūdes kolektoru uz m43b16 būs ieguvums ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nēnu kā.
1.6 kolektors ir huiņa.
IS `am tur jau biški gudrāks viņš.
1.6 kolektors ir huiņa.
IS `am tur jau biški gudrāks viņš.
Sabaz vel metala švames-bus sportiskaka skaņa arī vel
ar kompatu pa brugji
Kur var nopirkt visus plastmasas knibuļus ,lai pieliktu slieksņu uzlikas un paspārņus?
autokrāsu bodē nav ko piedāvāt
autokrāsu bodē nav ko piedāvāt
Es sūtiju no čainas.
- ikey07
Intercara ir
Man patīk tas 1.6 pilsētā. Īsti mainīt negribu.
Patīkami ņiprs starp 2000- 3500rpm.
+ var dirsties ar lieliem vīriem, ka pārāk jaudīgs BMW , a parādot tehnisko pasi viņa golfs ir 2x jaudīgāks
Patīkami ņiprs starp 2000- 3500rpm.
+ var dirsties ar lieliem vīriem, ka pārāk jaudīgs BMW , a parādot tehnisko pasi viņa golfs ir 2x jaudīgāks
Apmēram tā arī ir, visi domā ka bembis ir jaudīgs neatkarīgi no motora, šobrīd man liekas ka pat 1.0 litru motori ir jaudīgāki pat par ISu
- ikey07
Tāpēc ka turbo
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245