Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 299
- 300
- 301
- 302
- 303
- …
- 470
- chevron_right
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Beidzot kāds sakarīgs arguments, pret kuru īsti nav iebildumukasiks rakstīja: ↑21 Aug 2019, 15:55Kaktuss nu zajebal, kaut 316i, teh stāvoklis tāpat ir labāks nekā oem 328i vismaz pusei šeit, tā ir žurka jezus marija bijusi avārijā, tev tiešām e36 ir visa dzīve? Laps ģimenes auto... beidz piepisties cilvēkiem ar savu oem, swaps shit utt. Katrai mantai savs pircējs, man piemēram pohuj ka swapots, ka tik bundža dzīva, saules mūžu ar e36 nebrauksi tak. Ciprusam taisnība ir bijis ka par sīkumu apdrošinātāji iesver tā neko ciparu
A kaktuss kā Jehovietis klauvē katrās durvīs un sludina savu taisnību
Čau!! Čali,varbūt kāds var Rīgā, līdz nedēļas beigām iepresēt visas 4 lodbalsts un abas buksītes svirām? Ne par velti)) Sviras noņemtas viss čotka. 28224645 watsapp vai PM
Gumiju jau diezgan ātri saplēstu arī ja ķerās ne? Pieņemu, ka cilvēkam oriģinālais krustiņš.A bit rakstīja: ↑21 Aug 2019, 13:53what....?TomSkarsts rakstīja: ↑21 Aug 2019, 12:55 ...
Krustiņš tev jau būtu izģērbies un stūre neeksistētu fiziski vairs. Es liktu uz reiku.
...
viņi iekšā bļodiņās sarūsē/izbeidzas - saki kā gribi, un vnk sāk ķīlēt, kas var novērst pie tā, ka stūre ķeras utt.
Anyway tas tikai pēc manas pieredzes, ka atpakaļ nenāca stūre reikas dēļ
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Ir te kads kas var Dpf atslegt?
Gribu ielikt ņiprāku ģeneratoru, bet jautājums, no kā es varu ielikt M43 1998 gada dzinējam? Tur būs plug&play vai arī kāds kasjāks?
Pašlaik ir 80A ģenerators, prasītos vismaz 140A vai vairāk.
Pašlaik ir 80A ģenerators, prasītos vismaz 140A vai vairāk.
Skaties vai nav sairusi tā gumijas muftīte pirms reikas
statnes
Sveiki.
Kurš ir pēdējā laikā pircis jaunas spoles, kuru ražotāju tagad var ņemt? Dzinējs m52b28.
Testam pasūtīju vienu Beru, cena krietni lielāka kā citiem brendiem un ir bijis tās viens no tās ēras originālražotājiem, viss liecināja, ka jābūt labi, bet skuju, atverot iepakojumu iekšā acīmredzams pārpakots Ķīnas noname ar Beru Germany uzrakstu
Tā kā modeļu klāsts diezgan plašs ar konkrētajām spolēm, negribas ticēt, ka visi vecās Eiropas ražotāji noņēmuši tās no ražošanas un atdevuši štancēt Ķīnai.
Bosch? Ngk? Bremi? Vai būs jāsūta BMW oe (aizdoma, ka šis variants būs neadekvātā cenā)?
Kurš ir pēdējā laikā pircis jaunas spoles, kuru ražotāju tagad var ņemt? Dzinējs m52b28.
Testam pasūtīju vienu Beru, cena krietni lielāka kā citiem brendiem un ir bijis tās viens no tās ēras originālražotājiem, viss liecināja, ka jābūt labi, bet skuju, atverot iepakojumu iekšā acīmredzams pārpakots Ķīnas noname ar Beru Germany uzrakstu
Tā kā modeļu klāsts diezgan plašs ar konkrētajām spolēm, negribas ticēt, ka visi vecās Eiropas ražotāji noņēmuši tās no ražošanas un atdevuši štancēt Ķīnai.
Bosch? Ngk? Bremi? Vai būs jāsūta BMW oe (aizdoma, ka šis variants būs neadekvātā cenā)?
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Kupejai der elektriskā loga motoriņš no kompakta? Jeb kkas ir savādāks? Runa par e36..
Paldies!
Paldies!
Kurš un pa kadam naudam man varetu parlasit 2.8 dzineju?
Interese pats darbs jo izejmaterialus vajadzigos es pats sagadatu?!
PM ar cenu piedavajumiem
Rīgas apkartnē
Interese pats darbs jo izejmaterialus vajadzigos es pats sagadatu?!
PM ar cenu piedavajumiem
Rīgas apkartnē
ar kompatu pa brugji
rekinies, ka parlasot var atklaties, ka bloks ir metams, rezultātā cena svārstās
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Tas mani neuztrauc,jo ja tur viss slikti tad ta pat jamaina
ar kompatu pa brugji
Vabūt kāds ir mainījis e36 188mm reduktora 2.56 attiecību uz 3.64? Kas tur īsti der/neder?
nepieciešams noteikta diametra ''flancis'' starp lsd korpusu un zobratu, lai to piebīdītu nepieciešajā attālumā līdz primārās ass sazobei.
kaut kā tā idejiski
M Power or no power..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 299
- 300
- 301
- 302
- 303