Viss par sēdinājumu un atsperēm
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- …
- 62
- chevron_right

Rūna iet par stock.kars rakstīja:Grūti tā pateikt, atkarīgs arī no auto smaguma, manam pēc atvieglināšanas pakaļa pacēlās par vairāk kā 1cm
Nu visparīgi, pie -30mm starp stock riepu un arkas mālu vel ir vertikalā atstarpe?
Bija 185/65/15 ziemenes tagad, kamēr r17 krāsojas ir mazas 195/50/15, bet tāpat ir gana augsts, gribu zemāku, nezinu uz kādām atsperēm skatīties.kars rakstīja:Nevajadzētu būt? Ja nu vienīgi tur brauc ar hipsterīgām riepāmReinholds rakstīja: Maxspeeding atsperes bez regulatoriem ir džipā.
Kaut kam redzēju TA bez regulatoriem, bija forši sasēdies, bet mīksts.

ar 195/50 nebrīnos ka ir sprauga
Arī ar 185/65 bija kur laist zemāk. Kars, nesipies par mizām, atsperes interesē.kars rakstīja:ar 195/50 nebrīnos ka ir sprauga

gribi zemāk par šo?
priekša ču pa augstu, bet aizm. perfekti imho

Es izmetu koilas un uzliku Lowtec 60/40 kitu.. Pipec pakaļa nosēdās. Tik zemu nebija ar koilu atsperēm bez gredzena. Jāņem 30mm pakaļai un jāskatās, kas būs. 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Beautiful Mechanical Wonder
Varbūt līdzīgi, bet, liekas, ka pat nedaudz augstāk.kars rakstīja:gribi zemāk par šo?

Mrods priekšējiem coiliem ir iespēja nahrinizēt unibolu/camberplate un aizstāt ar šo?
http://irpgermany.tictail.com/product/b ... omlager-va
http://irpgermany.tictail.com/product/b ... omlager-va
Kādi varianti e36 aizmugures atsperēm, lai dabūtu kārtīgi zemē? Kompotam TA technix koilu atsperes bez regulatoriem tāpat ir pārāk augstas 

E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.

rvars rakstīja:Kādi varianti e36 aizmugures atsperēm, lai dabūtu kārtīgi zemē? Kompotam TA technix koilu atsperes bez regulatoriem tāpat ir pārāk augstas
Slēpts saturs: Parādīt

Nav lāga, vajag zemāk
sorry kars
sorry kars

E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.

Zini kā ir četrdesmitgadnieki, kas savā vecumā pēkšņi sāk darīt stulbas lietas, jo jaunībā to kaut kādu iemeslu dēļ nespēja paveikt? Nu lūk, es arī palaidu garām stance vilcienu, tagad gribu to panākt pirms tas piestāj depo
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'

Man ir kkā psiholoģiski jāsagatavojas kkam īpašam ar tādu setu?
Priekša TA bez komforta atsperēm max zemu
Aizmugurē Koilas + koilu atsperes bez regulātoriem
8J ET20 R17 205/40
Priekša TA bez komforta atsperēm max zemu
Aizmugurē Koilas + koilu atsperes bez regulātoriem
8J ET20 R17 205/40
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Lēnākie braucēji parasti

Slēpts saturs: Parādīt

Zini kā ir, man teikšu godīgi nepis ka kāds tur aizmugurē kkur baigi steidzas, jo tad kad brauc indivīdi pa štrāsi čiliņā 85kmh tad kāpēc lai man būtu jāstreso par to, ka es kkā lēnām rāpoju pāri tramvaja sliedēm

Tāpēc e36 reputācija joprojām ir katastrofāla

Nu vairak jau dēļ pseidodrifteriem es domāju tas tā ir..
P.S - paturi aliņu es tev parādīs kā tas darās :elkors:
P.S - paturi aliņu es tev parādīs kā tas darās :elkors:

Jā elkors, hoonigan, 205/40, savādāk kā citiem, obey utml. 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- …
- 62