Viss par sēdinājumu un atsperēm
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- …
- 62
- chevron_right

Nu jā, es jau teicu 7.96 ir gandriz 8kg
Skaidrs, tatad DoubleD piedāvātās ir mazliet par mīkstu.

Skaidrs, tatad DoubleD piedāvātās ir mazliet par mīkstu.
Sveiki, varbūt, kāds zin kur var nopirkt priekš TA-TECHNIX amortizatoru.
Mēģināts jau uz presi iztaisnot, tur tik visu trakāk var sabojāt.
Mēģināts jau uz presi iztaisnot, tur tik visu trakāk var sabojāt.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nesalidzini TA koilu kapsulas ar plazam.
Tur ir diena pret nakti
Tur ir diena pret nakti
ar kompatu pa brugji
Der no B4 audi, vaz 2108, kautkādiem kadetiem u.c. ieliktņi, meklē pēc izmēriem, iespējams kautkādu distanceri vajadzēs, atkarībā ko iegādāsies.
Un liekot iekšā jauno amortizatoru, neaizmirsti ieliet eļļu statnē, lai amortizators dzesējas. Cik gadījies jaukt, tad visās china koilās bija sauss, tādēļ arī tie amortizatori tik ātri izbeidzas.
Un liekot iekšā jauno amortizatoru, neaizmirsti ieliet eļļu statnē, lai amortizators dzesējas. Cik gadījies jaukt, tad visās china koilās bija sauss, tādēļ arī tie amortizatori tik ātri izbeidzas.

no Audi B4 der no jebkura dzinēja?
ar kompatu pa brugji

No jebkura dzineja bet audi b4 amji ir ļoti miksti nebūs koilu efekts

Kāds zin vai var pateikt kāds ir e36 m3 ltw oem sēdinājums jeb klīrens jo ir iegādātas gt priekšējais difuzors bet man ar manu sēdinājumu jau splitteri/eleroni ķeras kur vien var uzliekot difuzoru jūtu būs auzas! Plus vēl kādas riepas likt? Oem LTW ir pieteikts 235/40 visas četras disku platumi
Priekša 7.5j et41 aizmugure 8.5 et41
Man ir oem style 21 visi četri 8j et20
Kā dabūt +/- līdzigu fitmentu kā bildē un lai pie pirmā bruģa jeb guļošā nenorautu difuzoru 250€ vērtībā?
Vēlamais rezultāts bildēs
Priekša 7.5j et41 aizmugure 8.5 et41
Man ir oem style 21 visi četri 8j et20
Kā dabūt +/- līdzigu fitmentu kā bildē un lai pie pirmā bruģa jeb guļošā nenorautu difuzoru 250€ vērtībā?
Vēlamais rezultāts bildēs

Precizēju, šeit nav tik zems un nav tik traģisks wheel gap! Bet nemot verā ka priekšējie diski ir plataki kā doublespoke un iznesums vairāk uz āru tam vajadzētu atrisināt to problēmu?

Normāls riepu izmērs atrisinās visas problēmas
https://www.instagram.com/p/BezOFmEFnRH/
Oem 235/40 derēs, bet pavisam droši būs ar 235/45 vai 245/40 (gan priekšā gan aizmugurē)
https://www.instagram.com/p/BezOFmEFnRH/
Oem 235/40 derēs, bet pavisam droši būs ar 235/45 vai 245/40 (gan priekšā gan aizmugurē)
Koiloveriem nauda nav, tapēc tiek meklēts labs sets atsperēm + amortizātoriem!
Šobrīd ir OEM M piekare, prasītos par 2-4cm zemāku, bet saglabājot OEM "mīkstumu"
Ko varat ieteikt?!
Šobrīd ir OEM M piekare, prasītos par 2-4cm zemāku, bet saglabājot OEM "mīkstumu"
Ko varat ieteikt?!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- …