Stūres iekārta
par to ari uztraucos ir par smagu pat ļoti briziem pagrieziena vispar izlēdas jagriež ar baigo spēku!bet retu!
skaties kas notiek ar pastuzi, ellas mainja palidzes, bet vai noversis, nezinu gan. vai suknis gaudo kad griezh sturi?
...
nu godīgi nēsu ieklausijies jo pac motors ar to gāzi skaļi darbojas un īsti nedzirdu to stūri braucot!Kā pareizi jamaina eļļu stūres pat.,?Es parasti ar adatu izsuknēju visu ko var no bačoka un pieleju jaunu!Man kadreiz bija honda civic kam ta stūre bija stingra nomainiju visu eļlu kas sitemā bija bet nekā izradijās civic tāda stūre esot!
ja kads jau rit nebus ierakstijis, tad es ierakstisu ka janomaina sturei ella ar visu atgaiasosanu utt,
uz vietas brivgaita pagrozot sturi, gaudi vai nee? nau jau e36 ar to vieglako stures sistemu! japaniem parasti ir vieglakas, vismaz cikmana pieredze raaada, tu jau ari negribi poarak vieglu, jo tad butu ta ka pa bedrem ta sture pati gribetu staigat pa labi/kreisi, tapec jau ir cietaka lai ta nebutu, bet ar vienu roku lai pagrieztu likuma speks japieliek bik
uz vietas brivgaita pagrozot sturi, gaudi vai nee? nau jau e36 ar to vieglako stures sistemu! japaniem parasti ir vieglakas, vismaz cikmana pieredze raaada, tu jau ari negribi poarak vieglu, jo tad butu ta ka pa bedrem ta sture pati gribetu staigat pa labi/kreisi, tapec jau ir cietaka lai ta nebutu, bet ar vienu roku lai pagrieztu likuma speks japieliek bik
...
Nu varētu teikt esmu atradis problēmu brīva laikā iebāzu degunu zem kapota atskruvēju stūres pastiprinatāju ačoku un ieraudziju ka kada krāsa eļla melna bet ne sarkana vai zaļa!kadu eļlu jaleij?sarkanu vai zaļlu?
dexron 2, cik zinu parasti naak sarkaniiga.
a kada starpiiba to dekstron 2 vai 3???
nu atrisinajas probleema ar to stures past. ellas sausanu araa pa ba4oku??
tātad cik noprotu stūres pastiprinātāja atgaisošana notiek pielaižot auto un grozot stūri līdz galam uz abām pusēm,līdz kamēr vairs nenāk gaisa burbuļi bačokā?
coupe 2.8
jaaa, tik nez, es vispirms nepielaistu pagrozijiu, lai vismaz dalja aiziet sisteemaa..
sk. šitas man arī ļoti interesē, jo pašam arī eļļa no sarkanas pārvērtusies melnā un sūknis ar sāk skanēt.
bet ja ir melna eļļa tas jau laikam nozīmē to ka ir sistēmā metāla daļiņas?, un pēc pastiprinātā sūkņa maiņas, vajag izmazgāt sistēmu, vsm es tā darīšu
bet ja ir melna eļļa tas jau laikam nozīmē to ka ir sistēmā metāla daļiņas?, un pēc pastiprinātā sūkņa maiņas, vajag izmazgāt sistēmu, vsm es tā darīšu
tas tāpēc ka piesūc gaisu.. vai nu trubas,vai pastiprinataja priekšejais vāks!bogdan99 rakstīja:nu atrisinajas probleema ar to stures past. ellas sausanu araa pa ba4oku??
1 pielej lidz atzimeiMartinez rakstīja:tātad cik noprotu stūres pastiprinātāja atgaisošana notiek pielaižot auto un grozot stūri līdz galam uz abām pusēm,līdz kamēr vairs nenāk gaisa burbuļi bačokā?
2 grozi lidz galam 2 reizes
3 darbina iekša
4 groza lidz galam 2 reizes,es personigi grozu vienu reizi,bet gala paturu kadas 5sec
5 parbaudam limeni un pielejam ja vajag
sveiki! problema lidziga, ka sturi griz lidz galam ta gandriz pie pasam beigam knapi var pagriezt!
esmu nomainijis skidrumu un atgaisojis krukiju no vuena gala lidz otram kamer nelabi netas un ta pat nekas nemainas!
varbut tomer suknis pagalam, jo sitada problema paradijas paris nedelas atpakal kad uztinu paris saules un moment bija gruti pagriezt sturi!
esmu nomainijis skidrumu un atgaisojis krukiju no vuena gala lidz otram kamer nelabi netas un ta pat nekas nemainas!
varbut tomer suknis pagalam, jo sitada problema paradijas paris nedelas atpakal kad uztinu paris saules un moment bija gruti pagriezt sturi!
vakar atgadijas ari kaut kas jocigs ar to pastiprinataju
braucu un peksni jutu kad sture gruti grozas
nu neko aizbraucu uz pagalmu paluru apaksa ellas pelke
isti vel neesu skatijis kas tur ir jo tas notika tumsa
jaiet un jaskatas kas par brinumiem tur ir tagad
braucu un peksni jutu kad sture gruti grozas
nu neko aizbraucu uz pagalmu paluru apaksa ellas pelke
isti vel neesu skatijis kas tur ir jo tas notika tumsa
jaiet un jaskatas kas par brinumiem tur ir tagad
Nomainīju reiku sūkni savilku visas trubiņas itka pieleju pilnu bačoku ar eļu bet grozi stūri cik gribi nekas neotiek! vrb es nepareozi gaisoju! var kāds pateikt kā jaatgaiso? vai ir tāda atgaisošanas skrūve un kir!
gaiso stūres patiprinātāju tā:
Pielej līdz atzīmei, nevis līdz malām, ar izslēgtu motoru stūri 2-3 reizes aizgriež no viena gala līdz otram(līdz pašam pašam galam izgroza), pēc tam pārbauda līmeni, ja smagi nokrities, tad pielej un atkārto, ja līmenis vairs nekrītas, to pašu procedūru izdara ar ieslēgtu motoru. Un pabraukaļi
Pielej līdz atzīmei, nevis līdz malām, ar izslēgtu motoru stūri 2-3 reizes aizgriež no viena gala līdz otram(līdz pašam pašam galam izgroza), pēc tam pārbauda līmeni, ja smagi nokrities, tad pielej un atkārto, ja līmenis vairs nekrītas, to pašu procedūru izdara ar ieslēgtu motoru. Un pabraukaļi
un ja tā dara un nekas nenotiek stūri tāpat nevar pagriezt?? sūkņa vaina?
tatad jautajums kas pasrocigi ir mainijs stures reikai augsejo salnjiku pie ass kur kardanins skruvejas??? visi saka japerk cita reika salniks max 2Ls maksaa reika 35Ls apt plus celsh. ludzu pastastiet kas un kaa!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze