Problēma. Stūres mehānisms.
ja grozot stuuri tad visticamakais ka stures pastuzis, bet taa varetu buut kads no gultnjiem siksnas rajonaa
...
hmm. cik maksā lietots stūres pastiprinātājs?
Cits pārdod pa 35 Ls, bet atradu pa 20 LsEmzī rakstīja:hmm. cik maksā lietots stūres pastiprinātājs?
varbut nevajadzetu skatities cita pastuzha virzienaa, bet gan atjaunot esoshoEmzī rakstīja:hmm. cik maksā lietots stūres pastiprinātājs?
...
Es pirku pirms kāda gada un dabūju pa 25Ls stūres pastiprinātāju
Kur problēma tikko uzlikts cits lietots stūres pastiprinātāja sūknis auto 320 95.gada, braucot stūre ir ok , bet uz vietas praktiski nevar pagrozīt,, vai problēma varētu būt citur kā sūknī?
e36
uz vietas, ja uzgāzē, paliek stūre vieglāka? moš nav atgaisojies/piesūc gaisu kaut kur..
Paliek vieglāka jā.., iepriekšējā lapā palasīju par tām šaibiņam, tās atstātas vecās varbūt arī tas ko iespaido..
e36
tad gan jau gaiss vai pats sūknis. eļļa iekšā pareizā? pamēģini "pagaisot" sistēmu..
Augšējo remkomplektu esmu izmantojis, lai samainītu visus blīvslēgus tā saucamajam gliemezim. No tekoša tas kļuva par netekošu, tātad - palīdzēja. Kā jau reika bija normāla un nekas, nekur nekustējās, tad uz Tavu jautājumu atbildi nespēšu sniegt.
cik liels čakars bija?
nav mans viģiks bet doma līdzīga.
Pēdējais labojis yanks - 12 Dec 2013, 10:33, kopā labots 1 reizi.
Nu jādarbojas uzmanīgi, jo tur ja pareizi atceros bija arī teflona blīvslēgi, kuri diezgan uzmanīgi jāliek virsū. Arī viss kopā jāliek uzmanīgi, citādi tur viss plēšās. Man bija grūti, jo apstākļi bija slikti - auksta ziema, aukstā garāžā..
Bet tā pa lielam nekāda baigā raķešu zinātne tā nav.
Bet tā pa lielam nekāda baigā raķešu zinātne tā nav.
Varēt var, bet griezīsies drausmīgi grūti. To skrūvi vispār paredzēts ar pirkstiem pievilkt.
Ja tāda brīvkustība, iespējams palīdzēs blīvslēgu maiņa.
Ja tāda brīvkustība, iespējams palīdzēs blīvslēgu maiņa.
nē nu tas jau skaidrs, ka kamēr pats visu nepārjaukšu tikmēr nezināsū kas tur ir
Paldies par pieredzes apmaiņu
Ir ir ATF iekšā..kkk_24 rakstīja:tad gan jau gaiss vai pats sūknis. eļļa iekšā pareizā? pamēģini "pagaisot" sistēmu..
e36
Sveiki, man te tada Problema. Mainiju amortozatorus priekšejos, mainot nacas pagriest vairakas reizes sturi un kad tika nomainiti amortizatori un pekšņi saka iet pari eļla tam sturespastiprinataja elas bačokam. Kapec tā?
blivslegi atbild par eljas noslegshanu un noslaucishanu un parplushanu, bet ne stienja notureshanu taisni, ja virzulis tik loti izdilis kaa video paradits, blivslegi bus izlaicigs risinajums.yanks rakstīja:nē nu tas jau skaidrs, ka kamēr pats visu nepārjaukšu tikmēr nezināsū kas tur ir
nekad neesmu jaucis e36 stures reiku, bet princips tadam hidrolikas sistemam nemainas.
atjauksi valjaa un tad jau redzesi vai nau kads mehanisks bojajums. nekas sarezgits tur nau, teiksim taa, grutakais bus izardit
...