Vibree sture!
Nu bet man bremzējot ta nevibrē
bet hz disks it ka ir ļoti minimāli līks - iegriežot paceltu ratu tad brīvi griežas, bet 1 vietā ķerās nedaudz
bet hz disks it ka ir ļoti minimāli līks - iegriežot paceltu ratu tad brīvi griežas, bet 1 vietā ķerās nedaudz
vienaa vietaa ljoti ljoti minimaali ir ok.
seeingman rakstīja:Tad ko, e34 centrs atšķiras par tiem 0. ... mm?
man arī tā, ka stūre vibrē nedaudz, vibrē ar tādiem kā viļņiem - stiprāk, vājāk
diski r17, man teica, ka pirms tam kāds gudrītis bijis uz e34 viņus uzmaucis.
No bremžu diskiem jau vibrētu tikai bremzējot?
nee no e34 neatskiras,tiem ir vienaads centrs e36 ir 72.6 un taapat arii e34
sveiki viri, man tada shaize ka vibre sture sakot no 70km/h tad pie 80pariet uz banja braucot saak pie 130 loti traki vibreet, un nepaariet, un kad gadas straujak pabremzeet vispar sturi roka nevar notureet!!! bremzu diskus un kalotkas mainiju nekas nemainaas riepas balanseetas!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
nezinu izmēģini uzmest citus riepas un patestē,moš kkas ar gumijām ne tā,pašam bij ar iepriekšējo bmw kā tev,izmēģināju visu i balansēt i mainīt,i virpot bremžu diskus,beigās nejauši sanāca samainīties ar čomu ar riepām+diskiem un problēma pazuda Kā ir ar to disku centru,nevar būt,ka ir diski ar nepareizo centra izmēru?
coupe 2.8
pasam ir bijis ari lidzigi, manaa gadijuma vainigas bija pasas riepas. uzliku no drauga uz apskati citus diskus ar riepam un viss bija perfekti. uzliec no kada cita ritenju komplektu nu vismaz prieksejos un izmet vinkjeri un pasties vai mainas kkasdjjys rakstīja:sveiki viri, man tada shaize ka vibre sture sakot no 70km/h tad pie 80pariet uz banja braucot saak pie 130 loti traki vibreet, un nepaariet, un kad gadas straujak pabremzeet vispar sturi roka nevar notureet!!! bremzu diskus un kalotkas mainiju nekas nemainaas riepas balanseetas!!!
...
kad uzsāku bremzēšanu man vibrē stūre. kāds newarētu pateikt kas pie vainas?
Domāju, ka jāmaina bremžu diski un kluči. Vispirms drošībai vēl var pārbaudīt stūres pirkstus un uzmest uz balansējamā riepas. Bet lielākoties, ja vibrēšana sākas bremzējot, tad 1.variants.
ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
95%, ka priekšējie bremžu diski kļuvuši līkispeed7 rakstīja:kad uzsāku bremzēšanu man vibrē stūre. kāds newarētu pateikt kas pie vainas?
nomainīšu diskus un tad jau jutīs ko teiks
viiri izskaidrojiet kaapeec ir taa uzlieku r17 bremzeejot vibree, uzlieku r16 nekas nevibree diski ir nobalanseeti...nevareetu buut riepas suudiigas?
riepas var izraisit vibracijas. viss atkarigs kad/kaa vibree. arii piekaree iespejama probleema. lielaki ritenji nozimee lielaku slodzi piekarei.
psnobalansets ritenisnenoziimee ka vins ir taisns
psnobalansets ritenisnenoziimee ka vins ir taisns
...
Problēma sekojoša. sāka vibrēt mašīna un stūre, braucot pa labu asfaltu, baigi var just, papētīju aizmugurējai riepai trūkst atsvariņš, pārējām ir atsvariņi. Diski parastie bleķinieki. Jautājums sekojošs, vai servisā jāliek tas atsvariņš, vai tomēr pats to var kaut kur nopirkt un uzstelēt pats?
Būs vien jabrauc uz servisu,jo pats uzliekot atsvariņu,Tev mašīna viberēs vel vairāk!
Špaktele dara brīnumus...
Labi paldies, rītā jāstūrē uz servissu :)
Līdzigi bija ar vecajām vasaras riepām kuras bija nodrāztas tā ka kordi lien ārā. Braucot uz 90 traki kratījās, gluži kā tramvajs. Samainīju riepas un viss čotka bija
Klasika - Labākais kas var būt, līdz sajūgs sāk pārāk traki slīdēt un Tu esi kā vilciens uzsākot
sveiki. kas varetu but par vainu ka braucot leni pa lidzenu asfaltu un uzsakot masina traki kratas, ritoshai viss kartiba!, varbut riepas nav balancetas vai kas cits?
Sliktas riepas vai piekarē problēma. Ja ritošai viss būtu kārtībā, tad tev nekas nekratītos.
ja bet kas tiesi piekare varetu but?
Apskati riepas, iespējams kāda pumpa uz protektora u.t.t.