problēmas ar stūres mehānismu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 15
- chevron_right
nja tgd jau laicinju shii probleminja nav bijusi lkm no staveshanas un eljas vecuma lkm buus janomaina elja. iesakiet kads kur var nopirkt pa letu naudu pastiprinatajam elju un cik tur lien iekshaa ???
lien zem 2l, maksā 3 - 5ls par litru
ATF DII
ATF DII
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
jautajums sekojosh stures reikai neliela ljufte, suces nav, cik tas ir nopietni? un vai var brivkustibu kka noverst nerestaurejot reiku? kad auto pacelts kustinot 1 ratu kustas abi vienadi. varbut ir kada skruve ar kuru regule sazobi ??
Ir, bet tad stūre paliks "cietāka".
ljoti cietaka ??
un cik tas ir nopietni ??
pie reizes kads varbus iesakiet letu un labu vietu kur vinjas restaure. un apm kadaaas cenas tas viss notiek.
un cik tas ir nopietni ??
pie reizes kads varbus iesakiet letu un labu vietu kur vinjas restaure. un apm kadaaas cenas tas viss notiek.
Atkarīgs, cik ļoti pievilksi, bet, nu, dikti jau nē.
pastastitet luudzu..kaa jums iet visas stuures hidrolikas trubas? man ir suuknim viena augsaa un viena no saana.. reikai 2 caurumi.. un ba4okam ir resnaaka un tievaaka trubinja domaata..vnk. biju savienojis visu,bet kka griezot stuuri vienaa punktaa ir tads smaguma vilniitis kuram paarlec paari un ik peec kada vesela stuures apgrieziena taads ir..
domaaju ka varetu but trubas nepareizi savienotas..
domaaju ka varetu but trubas nepareizi savienotas..
wot es sito jau arii izprinteeju un gaaju likt kopaa..bet man nekas tadaa veidaa nepass..reikaa ieiet 19 un 22 skruuve un man vinjas nepass peec siis diagrammas..ba4oks original...
bet sovakar jau kartiigi pa4akareejos atkal visu paarliku,iztiriiiju un saliku kaa vareeju un viss stradaa kaa naakas..
bet sovakar jau kartiigi pa4akareejos atkal visu paarliku,iztiriiiju un saliku kaa vareeju un viss stradaa kaa naakas..
tad jau labi ka aizgaaja :)
bet pats nesaprotu no kaa bija taa kersanaas..
varbut kads var pastastit...kapec ir ta ka griezot stuuri uz vietas...izsplauj ellu pa ba4oka augstu????
strures past. ellu..
strures past. ellu..
Hm. Varbūt sūknim kaut kas, ka spiedienu dod atpakaļ? Tikai minējums.
aaa...bet ruucot viss ir okey...tikai tad kad neruuc...stuuri pagrozot uz vietas izslaac ellu augsaa pa ba4oka to korkiisa spraudzinju..
varbut netgaisoji lidz galam kad liki kopa
vainu neatgaisoja, vai kautkur gaisu rauj. a moz pa daudz pieleeji?
a taa var buut ka pa daudz pielej?? leeju ba4oku liidz luupai un tad groziiju stuuri..bet pie ruucosa motora..beigas palika ella pie beigam...tad pieleeju veel un tad pagroziiju veel un tad bija ba4okaa paari pusei..a kads ir norm. liimenis tajaa ba4okaa??
Līmenis jāskatās uz korķīša pipsuka
Sveiki.
Problema sekojosa-stures brivkustiba. Sturi var vienkarsi kustinat uz visam pusem.
Kas var but par vainu?
Problema sekojosa-stures brivkustiba. Sturi var vienkarsi kustinat uz visam pusem.
Kas var but par vainu?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 15
- chevron_right