Sagāzumu Gribu
vienigi ka pagaidam stav virsu pretigi baloni bet uzskatam deres
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
šitas sāk atgādināt sen izdzēsto fleksēto atsperu topiku sākums bija daudzsološs
Turpinājums bus labs.Ridlihs rakstīja:šitas sāk atgādināt sen izdzēsto fleksēto atsperu topiku sākums bija daudzsološs
Man interesē visa Jūsu rīciba esošā informācija.
Es piem tiešām neesmu redzējis kāds sagāzums ir ar e46 plauktiemRidlihs rakstīja:šitas sāk atgādināt sen izdzēsto fleksēto atsperu topiku sākums bija daudzsološs
es arī nē, viss ok, vnk nu man sāk likties, ka šeit prioritāte ir skats, nevis, lai tas pasākums arī reāli un droši strādā. man nav ne jausmas, mošk tā ir pareizi un vismaz street drifteri tā dara, kuriem nav naudas tam wiseb vai kā viņu tur sauca
Bet ja tikai skatu vajag,tad šis pasākums ir geraiRidlihs rakstīja:es arī nē, viss ok, vnk nu man sāk likties, ka šeit prioritāte ir skats, nevis, lai tas pasākums arī reāli un droši strādā. man nav ne jausmas, mošk tā ir pareizi un vismaz street drifteri tā dara, kuriem nav naudas tam wiseb vai kā viņu tur sauca
nē nu protams, prieks stanceriem gan jau man interesētu šāds sagāzums priekšā, bet kurš ir drošs un funkcionējošs bez bēdu arī trasē.
Ir taču variants kad TA iet cauri, runājot par lenķi? kkas tur bija jāpārmetina
Ridlihs rakstīja:nē nu protams, prieks stanceriem gan jau man interesētu šāds sagāzums priekšā, bet kurš ir drošs un funkcionējošs bez bēdu arī trasē.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Uz ziemu ir tieši tas ko vajag, lai ikdienas lietošanā ierautu kādā stabā! Tā tik turpināt!
d[-_-]b
nu tas man nav nekas jauns, bet nu diez vai tas būs hmmm...... kā lai pasaka...... par cilvēcīgu ciparu ?duuj rakstīja:Ridlihs rakstīja:nē nu protams, prieks stanceriem gan jau man interesētu šāds sagāzums priekšā, bet kurš ir drošs un funkcionējošs bez bēdu arī trasē.
tieši gribeju rakstīt auto sagatavošana ziemaiDj Plosky rakstīja:Uz ziemu ir tieši tas ko vajag, lai ikdienas lietošanā ierautu kādā stabā! Tā tik turpināt!
Vai nu sertificēta firma ka piemeram, wisefab, pats jau nevar neko izdomat jaunu uz TA Citi jau parmetinau pirksta vietu uz centru tuvak, tas varetu but nedroši.
Ta naf kko tādu vsp vajag ikdienai,nesaprotu. Numurs sānā,rati šķībi un uz kojām pēc maziņajām?:D:D:D
Priekš stabu raušanas "zīlēm" pietiek ari ar stock piekari
Bet kā izskatās ar e46 plauktiem,toč gribu redzēt. ja kas,varu notirgot pārīti:D
Priekš stabu raušanas "zīlēm" pietiek ari ar stock piekari
Bet kā izskatās ar e46 plauktiem,toč gribu redzēt. ja kas,varu notirgot pārīti:D
Gaidu bildi ar taviem e46 plauktiem
Tackai noteikti labaka stabilitate un sagazums! Pat 46 plauktus nevajag, sagaz kaa gribi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
plauktus garakus liek lai palielinātu attalumu no londžerona. taisot lielāku leņķi, lai nestriķētos riteņi.ja uzliek vel regulejamos atbalstus riteni vares ieregulēt ka pats velas.Topiks jau sakas ar jautajumu ka vairak sagast riteņus, nevis par stabilitati