Amortizācija tavam E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 22
- chevron_right
ja ir matreauls uz ko uzlikt, tad ka pagaidu variants tas deres
bet reali bez glazes augsejas dalas parmetinasanas, vai kada veida pastiprinasanas tu cauri netiksi savaitaa
bet reali bez glazes augsejas dalas parmetinasanas, vai kada veida pastiprinasanas tu cauri netiksi savaitaa
...
Kā var pateikt ka amīši iet uz beigām?
iespiezhot uz leju auto nevis uznak uz augsu un nostabilizejas, bet vel iesupajas nedaudz.
...
bet tas metala saibas tad uzliec ari otraa pusee jo savadaak tev viens amiitis sanak tas saibas attalumu talak no bundzas un lidz ar to nav vienadi,lidz ar to nepiemerota situacija var sakt masina metaties..
sveiki.Kādus amīšus labāk likt priekšā?
GĀZES VAI EĻĻAS??
DIEZGAN STEIDZAMI NODERĒTU JŪSU VIEDOKLIS.
GĀZES VAI EĻĻAS??
DIEZGAN STEIDZAMI NODERĒTU JŪSU VIEDOKLIS.
gaazes, vismaz ziemaa nesasals :)
Manuprāt e36 jau tikai gāzinieki paredzēti...
Ir sekojošs jautājums:
vai koilām obligāti ir jāliek putekļu sargi?
vai koilām obligāti ir jāliek putekļu sargi?
Būtu labi, lai ilgāk kalpo
tad būs jāpērk
paldies!
paldies!
kāds var pateikt cik liels čakars ir restaurēt koiloverus ? Principā vajag tikai gredzenus jaunus. Tos var uztaisīt pie virpotāja ?
no e46 aizmugurējās atsperes deretu? Vnk regulejamas un pa saldu ciparu
Jā, gredzenu varēs uztaisīt jebkurš labi kvalificēts virpotājs.baller rakstīja:kāds var pateikt cik liels čakars ir restaurēt koiloverus ? Principā vajag tikai gredzenus jaunus. Tos var uztaisīt pie virpotāja ?
Jā, E46 regulējamās aizmugurējās atsperes var droši ņemt, derēs.Kristaps rakstīja:no e46 aizmugurējās atsperes deretu? Vnk regulejamas un pa saldu ciparu
sveiki visiem,
var but kads mani var apgaismot,lieta tada vai 325 vai 328 amartizatori atskiras no m3 amisiem,
un ja atskiras tad ar ko
runa protams iet pa e36 coupe
var but kads mani var apgaismot,lieta tada vai 325 vai 328 amartizatori atskiras no m3 amisiem,
un ja atskiras tad ar ko
runa protams iet pa e36 coupe
Atšķiras. Aizmugurējie vēl ir savstarpēji maināmi, bet priekšējie nederēs. Ja atmiņa neviļ, tad dēļ atšķirīgā stabilizatora stieņa.
paldies.
Pēdējais labojis bmwdriver - 04 Mai 2012, 07:45, kopā labots 2 reizes.
Esmu nolēmis pats nomainīt priekšējas atsperes, cik tas būs sarežģīti? Ir kautkādi specifiski knifi jāzina?
Negribās servisā bargu naudu maksāt
Kādus amartizatorus pielāgot pie 70mm, cik teica kaukadi parastie, kas iespejams ir man sitis cauri.
Atsperu savilcēji ir.
Negribās servisā bargu naudu maksāt
Kādus amartizatorus pielāgot pie 70mm, cik teica kaukadi parastie, kas iespejams ir man sitis cauri.
Atsperu savilcēji ir.
70mm jā parastie gan noteikti amishi nederes (tas ri garie štoki)
nekādu knifu, viss ir vienkārši tikai skrūvēšanas vaina
būs viens gludeklis arī..
nekādu knifu, viss ir vienkārši tikai skrūvēšanas vaina
būs viens gludeklis arī..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5