Koiloveru uzstadišana
hwz ko tu tur nopirki. div reiz esmu licis b4 amjus ieksa koilas. viņi ir krietni par miskstu ja nomet līdz zemei Auto tad viņi der,bet ja vēlas braukt ar normala augstuma auto purns ka galerts
Kpc jāliek amīši no 2x smagāka auto?
Being second is being the first of the losers. /Senna/
tev koilas bija jaunā vai vecā tipa?man ir jaunā tipa kurai apakša regulējas.
Vecīt,salīdzini viņie masas.
Cietība palielinas un statnes garums gandriz identisks
ar kompatu pa brugji
vecā tipa
Kas tavā uztverē ir cietība, ja liec amīšus no 200kg smagāka auto? Ko tavā uztverē dara amīts un ko dara atspere? Tad jau nevajag pirkt labas BC/HSD/KW koilas, bet jāiepresē no 400kg smagāka auto amīts un "palielinas cietiba"
Tev pašam ir kruzaka amīšiTomSkarsts rakstīja: ↑04 Okt 2018, 10:07Kas tavā uztverē ir cietība, ja liec amīšus no 200kg smagāka auto? Ko tavā uztverē dara amīts un ko dara atspere? Tad jau nevajag pirkt labas BC/HSD/KW koilas, bet jāiepresē no 400kg smagāka auto amīts un "palielinas cietiba"
Loud N' Proud
Un tiks ņemti nost, auto celts augstāk un riepu stretch "likvidēts". Vajadzēja laikam pašam pārliecināties ka defaultā E36 pačota recepte ir No go.skrv rakstīja: ↑04 Okt 2018, 11:35Tev pašam ir kruzaka amīšiTomSkarsts rakstīja: ↑04 Okt 2018, 10:07Kas tavā uztverē ir cietība, ja liec amīšus no 200kg smagāka auto? Ko tavā uztverē dara amīts un ko dara atspere? Tad jau nevajag pirkt labas BC/HSD/KW koilas, bet jāiepresē no 400kg smagāka auto amīts un "palielinas cietiba"
Tu reali murgo suna murgus
Kads strecham sakars ar pacotu?
Pat vari neatbildet
Kads strecham sakars ar pacotu?
Pat vari neatbildet
ar kompatu pa brugji
Tu neatbildēji uz jautājumiem.
Vai kāds zina vai no e34 der priekšējo amīšu kapsulas e36 Tuning Art statnēs ?
Labrīt! Šodien doma uzstellēt priekšējās koilas(TA technix), atbalsti der oem vai jāliek kkādi speciāli?
varbūt kāds liek kādus speciālos, bet es liekot ari TA koilas pārliku stock amīša atbalstus gan priekšā gan aizmugurē un viss rukā kā vajagLielaisKristaps rakstīja: ↑24 Mai 2021, 09:35 Labrīt! Šodien doma uzstellēt priekšējās koilas(TA technix), atbalsti der oem vai jāliek kkādi speciāli?
Paldies! Citādāk domāju ka moš neies kopājmozols rakstīja: ↑24 Mai 2021, 09:42varbūt kāds liek kādus speciālos, bet es liekot ari TA koilas pārliku stock amīša atbalstus gan priekšā gan aizmugurē un viss rukā kā vajagLielaisKristaps rakstīja: ↑24 Mai 2021, 09:35 Labrīt! Šodien doma uzstellēt priekšējās koilas(TA technix), atbalsti der oem vai jāliek kkādi speciāli?