Par disku iznesumiem (ET) un platumiem utt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 26
- chevron_right
atkarīgs cik sēdināts..es ņemtu 205/45/50 vai 195/50
vīri, uz m contour r17 8j et35 kādas riepas priekšā mest virsū? sēdinājums 70mm priekšā, un aizmugurē virsū stāv 225/45, taču cik skatījos, priekšpusē tāds platums nederēs.. kā ar 215/45?
Ka aprekinat kadu flanci nemt? pec ka spriest? Nemot vera, ja gribas disku dabut aptuveni lidz ar arku...
ja disks ir r16 7,5 et35
ja disks ir r16 7,5 et35
Droši vari 1,5cm flanci ņemt, tik mizu vajadzēs plānāku, zemāku. Teorētiski - 1ET=1mm. Tā kā ar tādu platumu var dzīt pat līdz 2cm flancim.
ka bus ar kkadu 30 mm flanci?
vnk. es nevaru saprast ka lai aprekina, par et butu skaidrs, bet par j, ka tas iespaido?
vnk. es nevaru saprast ka lai aprekina, par et butu skaidrs, bet par j, ka tas iespaido?
205/50agang rakstīja:vīri, uz m contour r17 8j et35 kādas riepas priekšā mest virsū? sēdinājums 70mm priekšā, un aizmugurē virsū stāv 225/45, taču cik skatījos, priekšpusē tāds platums nederēs.. kā ar 215/45?
SunCoast Customs IIIM
20 mm varētu būt uz saprāta robežas (pašam ir vieni diski R15 J7,5 ET15 ar baloniem 205/60, ti Tavi diski ar 20 mm flanci).poweredbygirts rakstīja:ka bus ar kkadu 30 mm flanci?
J ir diska platums collās. Tb disks 8J pret 7J disku būs kopumā platāks par 1 collu, jeb no sava vidus disks būs pa pus collai uz katru pusi (uz ārpusi un iekšpusi) platāks. Vari rēķināt cik tas ir milimetros.
d[-_-]b
noskataties youtube ir ideala 15 min flanču paraugstunda
J7 ET47 un J7 ET20 kāda atšķirība?
Kro rakstīja:noskataties youtube ir ideala 15 min flanču paraugstunda
Iemet video linku..
Instagram - Sandis_e36
7J ET20 būs par 27mm vairāk uz āru (tuvāk arkai)Henrijs rakstīja:J7 ET47 un J7 ET20 kāda atšķirība?
Disks ar ET20 būs par 27 mm vairāk uz āru.Henrijs rakstīja:J7 ET47 un J7 ET20 kāda atšķirība?
d[-_-]b
Skaidrs, paldies.
Es taa ari nesapratu par tiem ET iznesumiem
Salidzinot piemeram ET30 un ET50 tad ET50 lidis vairak uz aru neka ET30? Un ja piemeram disks ir loti plats un ET ir mazs tad diska iekseja mala var atspiesties pret amortizatoru?
Paskaidrojat ludzu
Salidzinot piemeram ET30 un ET50 tad ET50 lidis vairak uz aru neka ET30? Un ja piemeram disks ir loti plats un ET ir mazs tad diska iekseja mala var atspiesties pret amortizatoru?
Paskaidrojat ludzu
R18 J9. 0 Et20 Deres uz e36 328 coupe? vai kaut ko vajadzes mainit?
As real as it gets
Nu ja baigi vajag, kau ka jau varēs, velkot virsū kkādu "izolenti", velcējot arkas, taisot sagāzumu, bet vai viss šis gemors ir vajadzīgs, tur ir cits jautājums :)
d[-_-]b
hz vai info ir patiesa. te ir diski http://www.cool-wheels.com/shop/product ... /axe-ex10/
R18 J8 par et nezinu.
no SS atradu lidzigus un tapec uzrakstiju ka et20.
http://www.ss.lv/msg/ru/transport/spare ... fmjfm.html
R18 J8 par et nezinu.
no SS atradu lidzigus un tapec uzrakstiju ka et20.
http://www.ss.lv/msg/ru/transport/spare ... fmjfm.html
As real as it gets
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14