Viss par sēdinājumu un atsperēm
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 62
- chevron_right
Nē, jo tev tak tāpat standarta sēža atsperēm. Tur diametrs krietni lielāks, tiem regulatoriem.
Paldies psih-arno par amisiem ....jaastelee naakos 6dien buus virsuu
Ātri gan esi saņēmis. Prieks sadarboties!
njaa aatri gan saneemu..man arii prieks sadarboties
Jā - labs variants, ja attālums ir paliels.
kads var pateikt kas izsti ir tas saucamas coiloveri??
un ko vinji dod un ar ko atskjiras no orginalajiem?
Tā ir štelle! Pats esmu braucis tikai ar parastām sēdinātām atsperēm un amjiem. Pavasarī stutēšu koilas un vērtēšu tās dzīvē!Sharpay rakstīja:kads var pateikt kas izsti ir tas saucamas coiloveri??
Bilde ieskatam.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kā tur īsti ir ,touringam der sedana aizmugures atsperes? Priekšā un aizmugurē melnās,bet priekša ir izskatās gaisā un aizmugurē pat gumija lien arkās. Riepas stāv ziemas 185/65 R15. Doma piepacelt nedaudz aizmuguri. Sēdināt nevaru atļauties, pārsvarā sieva brauc
Ar koilām ir daaaaudz patīkamāk braukt, nekā ar parastajām sēdinātajām atsperēm!
pastaasti atskiriibu? nevar buut..
deret jau der, bet touringam atrak nogurst tas atsperes tapec ari pakala zeme ja tev 4cilindru tourings vari pameginat ielikt no 6cilindriga, ja 6 podi vai nu japerk jaunas melnas vai no Psih-arno japerk aizm. atsperes ar reguleshanu.mats rakstīja:Kā tur īsti ir ,touringam der sedana aizmugures atsperes? Priekšā un aizmugurē melnās,bet priekša ir izskatās gaisā un aizmugurē pat gumija lien arkās. Riepas stāv ziemas 185/65 R15. Doma piepacelt nedaudz aizmuguri. Sēdināt nevaru atļauties, pārsvarā sieva brauc
Pastāstiet lūdzu kāds, kurš ir licis koilas no psih-Arno, kādus piļņikus izmantojāt? No kā ņēmāt, no kā pielaikojāt?
sveiki.
pastastieti, ludzu, kadas ir min izmaksas lai par 25-30mm nosedinatu stock touringu ?? (98g ja tas kko maina).
un vai tadas lietas ir pratigi darit servisa kura ar to ikdiena nenodarbojas un varbut ka pat nekad to nav dariijusi .. ?
pastastieti, ludzu, kadas ir min izmaksas lai par 25-30mm nosedinatu stock touringu ?? (98g ja tas kko maina).
un vai tadas lietas ir pratigi darit servisa kura ar to ikdiena nenodarbojas un varbut ka pat nekad to nav dariijusi .. ?
Nu nekas tāds jau tur nav jādara, jānopērk vnk atsperes ar tādu sēdinājumu un jābrauc uz jebkuru servisu samainīt, ja pašam nav iespējams to izdarīt!
ok, bet ka man zinat kas man vajadzigs, ja ar sim lietam esmu uz jus ar lielu J !!
Vnk brauc uz rez. daļu/tūninga veikalu un prasi pēc ~30mm sēdinātajām atsperēm priekš e36 (virsbūvi savu nosauc). Tad skaties ko piedāvā un pa kādu ciparu vari atļauties nopirkt.
sk.
pec ta ko izlasiiju seit - saprotu ka amiisi var palikt originalie pie tadas atsperu mainas, ja?
pec ta ko izlasiiju seit - saprotu ka amiisi var palikt originalie pie tadas atsperu mainas, ja?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 62