Viss par sēdinājumu un atsperēm
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 62
- chevron_right
Paldies par info! :)
Ja tagad mašīna stāv uz sēdinātajām atsperēm, var mainīt uz standarta atsperēm? nesapisīs amīšus vai kko?
atkarīgs cik mm sēdināts..
Ja nav kkādi zemie amortizatori, tad jau neko tur nevar sačakarēt.
un tīri teorētiski, ja tie arī būtu zemie amīši, tad kas?
Manuprāt viņi vnk visu laiku būtu izstiepti, jo atsperes ir garākas, un diez vai tas ir labi.
Runājot par parastajiem amortizatoriem - priekšējie 4 cyl amortiņi atšķiras no 6 cyl?
teoreetiski smagaaks svars jauznjem, ganjau ir kas razo kopeejos un ganjau ir kas taisa atskiriigos..
Vienkārši ir iespēja tikt pie 6 cyl amortizātoriem un domāju likt uz 4 cyl.
Nav tā, ka atšķiras atsperes ne amortiņi?
Nav tā, ka atšķiras atsperes ne amortiņi?
purns bus gaisaa...vinjas ir vnk. domatas zem 6cil. motora svara....4cil motora svars nespes tas astsperes nospiest lejaa un tpc. bus purns gaisaa..protams ja labas atsperes.. ja metamas tad jau bus norm
Bet cik saprotu atstātu savas 4 cilindru atsperes un tad jau varbūt nebūtu purns gaisā, ja paši amortizatori īpaši neatšķiras.
Amortizatori vienādi, atsperes gan atstājam vecās Ja nē, būs motorlaiva :)
relatīvi , štokus uz bedrēm var sākt raut ārā, bet negribas ticēt , ka ne-koilām būtu tik īsi amji..irdekoratiivais rakstīja:un tīri teorētiski, ja tie arī būtu zemie amīši, tad kas?
tur jau nav par metru tas amortiņs īsaks labi ja 20mm ir ar īso štoku amis!
ja gāzinieks tad vispār elementāri parbaudīt-izjauc atbalsta gultni uzmet atsperi un skaties!
un es domāju ta pat ja pa trampliniem nelekāsi tad nevar izraut štoku
ja gāzinieks tad vispār elementāri parbaudīt-izjauc atbalsta gultni uzmet atsperi un skaties!
un es domāju ta pat ja pa trampliniem nelekāsi tad nevar izraut štoku
es vnk spriedelēju no savas pieredzes ar koiliem
Atkal jautājums par priekšējiem amīšiem... Man labajā pusē ir galīgi beigts/izsists... Kā būtu ja es tikai tajā pusē nomainītu (arī pret lietotu)?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 62