Par disku iznesumiem (ET) un platumiem utt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 26
- chevron_right
es vienreiz iznjeemu aizmuguree atsperes un 9j et13 r16 disks pagaaja zem arkas ar matinja skjirbu et10 nu tieshaam nav prieksh e36.....ir variants protams nedaudz novirpot centru kaa to izdariiju es....taadejaadi ieguvu priekshai et13 vietaa kautkur et14....bet nu taapat nepietiekami :(
BMW_The Ultimate Repair Bill
Man jau liekas, ka nevajag te tagad gudroties un lauzt galvu par J burtu, kuru visi tapat sacija un saciis...Vieglais ir vieglais taatad JJānisK-[JK] rakstīja:Nē, burtam J ar platumu nav nekāda sakara tas apzīmē diska sāna profilu. Paskaties linkā tur ir aprakstīts!
http://platiediski.lv/diskuuzbuve/
9j et20 butu kak raz, dare un japan racing razho tadus izmeerusramyrez rakstīja:es vienreiz iznjeemu aizmuguree atsperes un 9j et13 r16 disks pagaaja zem arkas ar matinja skjirbu et10 nu tieshaam nav prieksh e36.....ir variants protams nedaudz novirpot centru kaa to izdariiju es....taadejaadi ieguvu priekshai et13 vietaa kautkur et14....bet nu taapat nepietiekami :(
Tāpēc arī paskaidroju, lai visi nekļūdās
nuuu bbs by dare R18 9j et20 es nedabuuju zhurkai zem arkaam-bet tas delj baloniem laikamZirdzins rakstīja:9j et20 butu kak raz, dare un japan racing razho tadus izmeerusramyrez rakstīja:es vienreiz iznjeemu aizmuguree atsperes un 9j et13 r16 disks pagaaja zem arkas ar matinja skjirbu et10 nu tieshaam nav prieksh e36.....ir variants protams nedaudz novirpot centru kaa to izdariiju es....taadejaadi ieguvu priekshai et13 vietaa kautkur et14....bet nu taapat nepietiekami :(
Sevišķi, ka tēmas nosaukumā izcelts un platumiem (J)Zirdzins rakstīja:Man jau liekas, ka nevajag te tagad gudroties un lauzt galvu par J burtu, kuru visi tapat sacija un saciis...Vieglais ir vieglais taatad JJānisK-[JK] rakstīja:Nē, burtam J ar platumu nav nekāda sakara tas apzīmē diska sāna profilu. Paskaties linkā tur ir aprakstīts!
Tas būtu kas līdzīgs kā teikt benzīntankā man 98J benzīnu
Daudz kas jau nav pareizi, un to, kas nav pareizi parasti redz tie, kuri specializeejas shajaa laucinjaa, ka tas ir shaja gadijuma, protams, tev gan jau smiins naak, bet mums mirstigajiem pietiek zinaaT par JJānisK-[JK] rakstīja:Sevišķi, ka tēmas nosaukumā izcelts un platumiem (J)Zirdzins rakstīja:Man jau liekas, ka nevajag te tagad gudroties un lauzt galvu par J burtu, kuru visi tapat sacija un saciis...Vieglais ir vieglais taatad JJānisK-[JK] rakstīja:Nē, burtam J ar platumu nav nekāda sakara tas apzīmē diska sāna profilu. Paskaties linkā tur ir aprakstīts!
Kur meeriiji?ramyrez rakstīja:nuuu bbs by dare R18 9j et20 es nedabuuju zhurkai zem arkaam-bet tas delj baloniem laikamZirdzins rakstīja:9j et20 butu kak raz, dare un japan racing razho tadus izmeerusramyrez rakstīja:es vienreiz iznjeemu aizmuguree atsperes un 9j et13 r16 disks pagaaja zem arkas ar matinja skjirbu et10 nu tieshaam nav prieksh e36.....ir variants protams nedaudz novirpot centru kaa to izdariiju es....taadejaadi ieguvu priekshai et13 vietaa kautkur et14....bet nu taapat nepietiekami :(
Tiešām nāk, no 10 cilvēkiem labi ja viens saprot apzīmējumu būtību!Zirdzins rakstīja: Daudz kas jau nav pareizi, un to, kas nav pareizi parasti redz tie, kuri specializeejas shajaa laucinjaa, ka tas ir shaja gadijuma, protams, tev gan jau smiins naak, bet mums mirstigajiem pietiek zinaaT par J
Ok nezināt var, bet zinot lietot nepareizus terminus ir
Laab, laab, tagad toch visi foruma zinaas, tatad musu dialogs ir sekmiigsJānisK-[JK] rakstīja:Tiešām nāk, no 10 cilvēkiem labi ja viens saprot apzīmējumu būtību!Zirdzins rakstīja: Daudz kas jau nav pareizi, un to, kas nav pareizi parasti redz tie, kuri specializeejas shajaa laucinjaa, ka tas ir shaja gadijuma, protams, tev gan jau smiins naak, bet mums mirstigajiem pietiek zinaaT par J
Ok nezināt var, bet zinot lietot nepareizus terminus ir
meeriiju pie sevis maajaas :)
reku r17 9j ET8
reku r17 9j ET8
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
tas ir ljoti labi....what happens in home...stays in homeramyrez rakstīja:meeriiju pie sevis maajaas :)
reku r17 9j ET8
nu luudzu, aizmugureejajai arkai kantiite ir pazudusi un izskataas tizla taa arka uzreiz...mans viedoklisramyrez rakstīja:meeriiju pie sevis maajaas :)
reku r17 9j ET8
plus prieksaa disks ir krietni aaraa-fitments shausmiigs!Zirdzins rakstīja:nu luudzu, aizmugureejajai arkai kantiite ir pazudusi un izskataas tizla taa arka uzreiz...mans viedoklisramyrez rakstīja:meeriiju pie sevis maajaas :)
reku r17 9j ET8
man maajaas visaadi briinumi notiek
varu meetaat diksus no viena auto uz otra
prieksheejie 8j et20 gan labi zem arkas pagaaja
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
tur nav nienkaarshi izvalceetas bet gan jau uzaudzeetas arkas aizmuguree:)Zirdzins rakstīja:nu luudzu, aizmugureejajai arkai kantiite ir pazudusi un izskataas tizla taa arka uzreiz...mans viedoklisramyrez rakstīja:meeriiju pie sevis maajaas :)
reku r17 9j ET8
Smuks tourings!ramyrez rakstīja:man maajaas visaadi briinumi notiek
Uz e36 8j et 20 priekšā ir ok, aizmugurē par īsu... Tapec visi style 5 īpašnieki meklē setu ar 9j aizmugurē... Vai arī liek flanci:)
Tev gan dikti patīk piepisties :)JānisK-[JK] rakstīja:Sevišķi, ka tēmas nosaukumā izcelts un platumiem (J)Zirdzins rakstīja:Man jau liekas, ka nevajag te tagad gudroties un lauzt galvu par J burtu, kuru visi tapat sacija un saciis...Vieglais ir vieglais taatad JJānisK-[JK] rakstīja:Nē, burtam J ar platumu nav nekāda sakara tas apzīmē diska sāna profilu. Paskaties linkā tur ir aprakstīts!
Moderatori varetu izlabot topika nosaukumu.JānisK-[JK] rakstīja:Sevišķi, ka tēmas nosaukumā izcelts un platumiem (J)Zirdzins rakstīja:Man jau liekas, ka nevajag te tagad gudroties un lauzt galvu par J burtu, kuru visi tapat sacija un saciis...Vieglais ir vieglais taatad JJānisK-[JK] rakstīja:Nē, burtam J ar platumu nav nekāda sakara tas apzīmē diska sāna profilu. Paskaties linkā tur ir aprakstīts!
SunCoast Customs IIIM
varbūt kādam mētājas kāda bilde, kā piesēdināts e36 izskatās uz j8et20 diskiem, ar 205/45 mizām.
vajadzētu tikt skaidrībā kādas riepas likt virsū uz j8 diskiem, lai labi izskatās.
vajadzētu tikt skaidrībā kādas riepas likt virsū uz j8 diskiem, lai labi izskatās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 26