Amortizācija tavam E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 22
- chevron_right
bilstein b6?Ziggy rakstīja:Nu jāJānis.P rakstīja:Izskatās pēc TA.
Tikai par gandrīz 100e dārgāki for some reason.
Ko ieteiktu budžetā ap 500 eiro? Vēlos kaut ko labāku, un lai ilgāk turās. Ielas auto, pa reizei sāniski
sorry, bet kam Tev likt iekšā amjos ap 500,- EUR?
paņem kaut ko līdz 300 eur un ļoti labi.
Lasīju atsauksmes par TAtech, gads, pusotrs un jāmaina. Tekot un citas problemas, varbūt tā nav, vnk atsevišķi gadījumi.RENIO rakstīja:sorry, bet kam Tev likt iekšā amjos ap 500,- EUR?
Tāpēc arī prasu
P.s. kur var nopirkt amīšu zeķes?
Es te biju
Plaza baltic.
prasi lietotājam DoubleD
prasi lietotājam DoubleD
Sveiki
ir iegādātas plazas..peiekšējās ar statnēm
Kādus atbalstus tur jaliek??
Kādas vēl problēmas??
Jo tagad nekas man tur neiet kopa visas seibas atbalsti ir uz 14mm bet vajag 16.. palidziet
ir iegādātas plazas..peiekšējās ar statnēm
Kādus atbalstus tur jaliek??
Kādas vēl problēmas??
Jo tagad nekas man tur neiet kopa visas seibas atbalsti ir uz 14mm bet vajag 16.. palidziet
pakalejas atsperes kautkā atskiras pa augstumiem/cietibam e36 ? vai visiem vienadas? neskaitot m-piekari un m3
varētu būt, ka touring savas, sedans/kupeja točna vienādas visiem motoriem atskaitot M3EJANSONS rakstīja:pakalejas atsperes kautkā atskiras pa augstumiem/cietibam e36 ? vai visiem vienadas? neskaitot m-piekari un m3
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
uzstadiju priekšā Koilas.
braucās viss labi.
kāpēc bremzejot kratās stūre ?
pieminu ka pirms nomaiju uz koilam nejutu neko.
nevar būt ,ka cietāka priekša labāk jūt piemēram varbūt ka krata diskus vai bremžu klčus.? ?
dīvains gadijums ...
braucās viss labi.
kāpēc bremzejot kratās stūre ?
pieminu ka pirms nomaiju uz koilam nejutu neko.
nevar būt ,ka cietāka priekša labāk jūt piemēram varbūt ka krata diskus vai bremžu klčus.? ?
dīvains gadijums ...
brum brum ...... FOTHERMUCKERS
Varbuut kaads var padalīties ar info - TA Technics koilām izbeidzies viens priekšējais amortizators. Ir kādas amortizatoru kapsulu alternatīvas ko tajās statnēs var uzstādīt?
Lūdzuvaris rakstīja:Varbuut kaads var padalīties ar info - TA Technics koilām izbeidzies viens priekšējais amortizators. Ir kādas amortizatoru kapsulu alternatīvas ko tajās statnēs var uzstādīt?
Vaz 2108ValtersZ rakstīja:No kā tas amītis ?
Video tas viss ir minēts.
Citāts no video: All we gonna need is a LADAs shock-absorber and an old coilover for e36 BMW
3:30 viņš stāsta no kā ir amis
Ir kāds kas ko tādu jau ir izmēģinājis? Nez strādā tas VAZ amis uz e36 normāli, jo e36 taču noteikti ir smagāks kā VAZ? Varbūt vēl ir kādas idejas?
Es gan vairāk uztrauktos par to, ka ir 2 dažādi amji, nu ja mainītu, tad mainītu abus uzreizvaris rakstīja:Ir kāds kas ko tādu jau ir izmēģinājis? Nez strādā tas VAZ amis uz e36 normāli, jo e36 taču noteikti ir smagāks kā VAZ? Varbūt vēl ir kādas idejas?
vienīgais ko es tur dzirdēju ir was blburg;'fug hfdkigjrdtghdyubopfydhgdog -> visi nerunā nedzird neraksta krieviski ....
Pēdējais labojis ValtersZ - 09 Feb 2016, 12:03, kopā labots 1 reizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Tādu domu kā mainīt tikai vienu nemaz nepieļaujuedzis rakstīja:Es gan vairāk uztrauktos par to, ka ir 2 dažādi amji, nu ja mainītu, tad mainītu abus uzreizvaris rakstīja:Ir kāds kas ko tādu jau ir izmēģinājis? Nez strādā tas VAZ amis uz e36 normāli, jo e36 taču noteikti ir smagāks kā VAZ? Varbūt vēl ir kādas idejas?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 22