Viss par sēdinājumu un atsperēm
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 62
- chevron_right
ar pliku sagāzumu iekšmalas neēd, ja ir sagāzums + savērsums, tad ēd
manam auto savērsums ir sagrieztz 0.15* priekšā un 0.20* aimugurē vs stock 1.4* un 1.5* un ir baigi labi
manam auto savērsums ir sagrieztz 0.15* priekšā un 0.20* aimugurē vs stock 1.4* un 1.5* un ir baigi labi
Nu skaidrs, tagad zināšu
Man gan vislaik likaas, ka pamainoties seednaajumam (piemeeram pa kaadiem 4 cm) savirze ar pamainaas, jo mainaas pashas stuures reikas poziicija attieciiba pret taas stiprinaajuma vietu pie ritenja rumbas (cerams doma saprotma).. Jeb es kljuudos?!dogMa rakstīja:Uzliekot koilas, mainās tikai sagāzums, ko e36 nevar regulēt, ja kārtīgi nosēdināsi, tāpat ēdīs iekšmalas. Vienīgais risinājums - uzlikt regulējošos atbalstus un tādā veidā saregulēt sagāzumu.
d[-_-]b
mainot sagāzumu mainas arī savērsumsdogMa rakstīja:Uzliekot koilas, mainās tikai sagāzums, ko e36 nevar regulēt, ja kārtīgi nosēdināsi, tāpat ēdīs iekšmalas. Vienīgais risinājums - uzlikt regulējošos atbalstus un tādā veidā saregulēt sagāzumu.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Vienīgi der atcerēties, ka ar regulējamiem atbalstiem nav iespējams iziet TA.dogMa rakstīja:Uzliekot koilas, mainās tikai sagāzums, ko e36 nevar regulēt, ja kārtīgi nosēdināsi, tāpat ēdīs iekšmalas. Vienīgais risinājums - uzlikt regulējošos atbalstus un tādā veidā saregulēt sagāzumu.
Tik sīki nezinu, bet tagad zināšu!he9600 rakstīja:mainot sagāzumu mainas arī savērsumsdogMa rakstīja:Uzliekot koilas, mainās tikai sagāzums, ko e36 nevar regulēt, ja kārtīgi nosēdināsi, tāpat ēdīs iekšmalas. Vienīgais risinājums - uzlikt regulējošos atbalstus un tādā veidā saregulēt sagāzumu.
Who cares? Reti kuram ielas auto ir tādi, bet to gan vajadzētu zināt. Paldies par info!psih-arno rakstīja:Vienīgi der atcerēties, ka ar regulējamiem atbalstiem nav iespējams iziet TA.dogMa rakstīja:Uzliekot koilas, mainās tikai sagāzums, ko e36 nevar regulēt, ja kārtīgi nosēdināsi, tāpat ēdīs iekšmalas. Vienīgais risinājums - uzlikt regulējošos atbalstus un tādā veidā saregulēt sagāzumu.
nu baigais slinkums lasīt visas entās lapas ,tā kā nedusmojat uz mani!
Kāds bij max sēdinājums atsperēm kuras var likt uz stock amīšiem? tā lai uzreiz nesabeigtu tos?
Kāds bij max sēdinājums atsperēm kuras var likt uz stock amīšiem? tā lai uzreiz nesabeigtu tos?
coupe 2.8
Martinez rakstīja:nu baigais slinkums lasīt visas entās lapas ,tā kā nedusmojat uz mani!
man gribas domāt , ka 40mm, 60mm jau prasītos speciāli tam paradzētu amīšus, jo man parastie amīši ar 60mm izbeidzās ļoti ātri
nu tātad man atmiņa neviļ! Paldies vēlreiž par izpalīdzēšanu!HoodieBro rakstīja:Martinez rakstīja:nu baigais slinkums lasīt visas entās lapas ,tā kā nedusmojat uz mani!
man gribas domāt , ka 40mm, 60mm jau prasītos speciāli tam paradzētu amīšus, jo man parastie amīši ar 60mm izbeidzās ļoti ātri
hmm 40mm ir principā nekas,tātad būs jāsadomā kkas!
coupe 2.8
un aizmugure max -30, vai gan prieksha, gan aizmugure var -40mm?
man liekas ka 40/30 jo reaali populaaraakie atsperu tirgotaaji tirgo priekšai 30-40 mm un aizmugurei 20-30 mm.. mazpaziistamaaki uzrazo arii 40/40 bet nedomaaju ka tas ir labi.
varbut kads varetu but tik forsh, un izmerit cik cm, mm. ir no arkas armalas augstaka punkta lidz zemei(vai centra asij) (gan prieksh, gan aizmugure)
pierakstot klat cik -mm sedinajums jums ir, ka ari cik lieli diski ar kada profila riepam(ja merisiet lidz zemei)
principa interese 40/30, bet labprat salidzinatu ari citus. (ja jautasiet kam man to, vnk velos saprast cik tas bus daudz, vairak jau maz un vai pec tam tiesham ka esmu lasijis nesagribeshu vairak sedinat, tapec velos to saprast laicigi lai nebutu 2x chakareshanas un tad uzreiz tiks mekleti ari citi amishi un laists zemak)
laicigi saku paldies, ja kads to izdaris
pierakstot klat cik -mm sedinajums jums ir, ka ari cik lieli diski ar kada profila riepam(ja merisiet lidz zemei)
principa interese 40/30, bet labprat salidzinatu ari citus. (ja jautasiet kam man to, vnk velos saprast cik tas bus daudz, vairak jau maz un vai pec tam tiesham ka esmu lasijis nesagribeshu vairak sedinat, tapec velos to saprast laicigi lai nebutu 2x chakareshanas un tad uzreiz tiks mekleti ari citi amishi un laists zemak)
laicigi saku paldies, ja kads to izdaris
Ja sāksi sēdināt tad gribēsi vēl zemāk. Nopērc koiloveru komplektu un beidz čakarētis.
+1
Vai arii uzreiz njem 60/40 seedinaajuma komplektu ar amiishiem,jo taads seedinaajums reaali netraucee paarvietoties ikdienaa
Vai arii uzreiz njem 60/40 seedinaajuma komplektu ar amiishiem,jo taads seedinaajums reaali netraucee paarvietoties ikdienaa
Sakiet, ka pa hu*nu, aizmugurē vislaik tikai un vienīgi viena puse lien arkā ja autiņā pasažierus ved aizmugrē? Un pie lielākām bedrēm un ceļa, braucot vienam, arī ielien arkā! Amīši, atsperes vienādas abās pusēs. Pamērīju augstumu no zemes līdz arkai +- vienāds, pat tai pusei kas lien arkā ir augstākā Tas pats bija arī ar vecajiem diskiem, kas pie vella notiek
Amītim kardic!
Līkas arkas.
Amītis toč nav beigts!
Domāju ka toč arkas nav vienādas
Domāju ka toč arkas nav vienādas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16