diski un gumijas
Kungi,
vajag padomu,
kādas mizas stiept labāk virsū?
Disku parametri 4 x 8.5x16 ET 10
pagaidām ratus iegrābu kopā ar mizām no 7 sērijas virsū ir 205/55/16 (balonen)
aizmugurē ta pofig - nokūpināt var un arkām ar netraucē ( arkas valcētas visas 4 )
Jautājums vai liela atsķriība priekšējai mizai starp 205/45 vai 205/40 ?
dotajā brīdī priekšā ar baloniem riepas proķis izgriežot ratus līdz galam strīķē iekšmalas sānu-plastmasu
pieņemu, ka uzstiepjot riepu problēma tiks atrisināta un uzreiz arī varēs piesēdināt.
vajag padomu,
kādas mizas stiept labāk virsū?
Disku parametri 4 x 8.5x16 ET 10
pagaidām ratus iegrābu kopā ar mizām no 7 sērijas virsū ir 205/55/16 (balonen)
aizmugurē ta pofig - nokūpināt var un arkām ar netraucē ( arkas valcētas visas 4 )
Jautājums vai liela atsķriība priekšējai mizai starp 205/45 vai 205/40 ?
dotajā brīdī priekšā ar baloniem riepas proķis izgriežot ratus līdz galam strīķē iekšmalas sānu-plastmasu
pieņemu, ka uzstiepjot riepu problēma tiks atrisināta un uzreiz arī varēs piesēdināt.
Auto pārvadājumi pa Eiropas valtstīm pa patīkamām cenām. Sīkāka infromācija-PM vai 20010711
Uzlikt, iespējams arī var. Es vnk domāju arī no citiem aspektiem, jo uzmetot aci tai bildei auto pēc baigā džipa izskatās. Sēdinot paļubomu metīsies arkās un nu jautājums cik daudz tu vispār ar tiem R19 nosēdināsi Tā jau izskatās OK, bet manuprāt R19 priekš E36 tomēr ir drusku par lieluuareindanger rakstīja:Pēc manām domām riktīgi labi izskatās.GatisB. rakstīja:Zināms. Viņš OEM R19 bija uzlicis.
[img]bilde[/img]
Svarīgs faktors ir disku platums un iznesums ET.
Bez tiem nevar pateikt derēs vai nederēs.
Tiem diskiem, ko biji uzlicis no e39, iespējams ar starplikām vai flančiem situāciju būtu atrisinājis, ja vien nesāktu riepa berzties arkās.
Tagad tik uz sitiena neatceros, bet vai nu diskiem no e34 vai e39 bija nepieciešami centrējošie gredzeni.
Edit: atradu, diskiem no e39 vajag centrējošos gredzenus.
Tiem diskiem, ko biji uzlicis no e39, iespējams ar starplikām vai flančiem situāciju būtu atrisinājis, ja vien nesāktu riepa berzties arkās.
Tagad tik uz sitiena neatceros, bet vai nu diskiem no e34 vai e39 bija nepieciešami centrējošie gredzeni.
paldies tev par infoSkudraa rakstīja:Svarīgs faktors ir disku platums J un iznesums ET.
derēja viens uz vienu, tik cik prasās skrūves garākas
Sveiki! Man ir jautājums: Vai no e46 diski derēs uz e39 centrs un skrūvju attālums?
Cik zinu e39 centri ir lielāki nekā 3er.bemwee rakstīja:Sveiki! Man ir jautājums: Vai no e46 diski derēs uz e39 centrs un skrūvju attālums?
- ikey07
Daudzi vienkārši raksta sludinājumos ka der no e46 uz e39ikey07 rakstīja:Cik zinu e39 centri ir lielāki nekā 3er.bemwee rakstīja:Sveiki! Man ir jautājums: Vai no e46 diski derēs uz e39 centrs un skrūvju attālums?
Centrs būs jāvirpo
Varbut sis saits spes kautko ar palidzet.
https://tyrestretch.com/#homelist
Tu taču jokoLAKIKS rakstīja:Varbut sis saits spes kautko ar palidzet.
edit: Ok, es uztvēru domu par to, ka jānočeko visi 18x8,5 diski, kuru par laimi nemaz nebija tik daudz.
Ar Ch spriedām, ka kaut kam uz E36 agrāk bija, tāpat arī nez kāpēc Z3/Z4 atmiņā iespiedies.
Ķekavas bēdīgi slavenajam 'rūtainajam Jonsonam'Kurlis rakstīja:Tu taču jokoLAKIKS rakstīja:Varbut sis saits spes kautko ar palidzet.
edit: Ok, es uztvēru domu par to, ka jānočeko visi 18x8,5 diski, kuru par laimi nemaz nebija tik daudz.
Ar Ch spriedām, ka kaut kam uz E36 agrāk bija, tāpat arī nez kāpēc Z3/Z4 atmiņā iespiedies.
Nja, taču joprojām interesē disku ražotājs un modeliskars rakstīja:Ķekavas bēdīgi slavenajam 'rūtainajam Jonsonam'Kurlis rakstīja:Tu taču jokoLAKIKS rakstīja:Varbut sis saits spes kautko ar palidzet.
R18 Rūtainais Jonsons 8,5J 5x120 74.1 Ko Tev vēl vajag?Kurlis rakstīja:Nja, taču joprojām interesē disku ražotājs un modeliskars rakstīja:Ķekavas bēdīgi slavenajam 'rūtainajam Jonsonam'Kurlis rakstīja:
Tu taču joko
Rūtainais Jonsons
Čau visiem.
Man radās jautājums sakarā ar vasaras diskiem un riepām, braucu ar e36 325tds touringu, uz vasaru likšu 60mm atsperes un style 72 r18 no e46 8j un 8.5j, kādi riepu izmēri būtu atbilstošie lai nebrauktu pa arkām?
Man radās jautājums sakarā ar vasaras diskiem un riepām, braucu ar e36 325tds touringu, uz vasaru likšu 60mm atsperes un style 72 r18 no e46 8j un 8.5j, kādi riepu izmēri būtu atbilstošie lai nebrauktu pa arkām?
cik plats ir style5 plauks (cm)?
8j ET5 R16 - kādu riepas izmēru priekšā? Domāju 195/50. Vajag piesēdināt, bet ne šausmīgi zemu. Wheelgapu nemīlu.
Būs stock spārni, pievalcēti pēc vajadzības'
Būs stock spārni, pievalcēti pēc vajadzības'
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang