Stūres reika.
Piegriezt jau var mēģināt, bet stūre paliks cietāka un nenāks atpakaļ, bet neiesaku to darīt šo iemeslu pēc, tur ir jābūt ar izjūtām
Kā tad ir ar tiem reiku meistariem? Kādi kantori restaurē tās (adreses, telefoni, e-pasti)?
Izdilušas reikas dēļ var būt vibrācija braucot pa līdzenu ceļu?
Lēnu ripojot pa bruģi vai grunteni uz stūres var just brīvkustību stūres mehānismā. Tāpat arī ir dzirdama neliela tikšķoša skaņa (līdzīgi kā ja divi metāla stienīši sitas viens pret otru, grab karoc) no vadītāja puses. Hadenē nekas nevar būt izbeidzies, viss ir mainīts. Suporti neķīlē.
Tā vibrācija ir visnotaļ dīvaina, parādās tikai ilgāku laiku braucot pa līdzenu un taisnu ceļu, ja ir līkumains un/vai nelīdzens, tad nekas tāds nav novērojams. Sākas no ~80kmh un līdz 120 ir ļoti izteikta, rada galīgu diskomfortu.
Kā vispār var pārbaudīt, cik vesela ir reika?
Lēnu ripojot pa bruģi vai grunteni uz stūres var just brīvkustību stūres mehānismā. Tāpat arī ir dzirdama neliela tikšķoša skaņa (līdzīgi kā ja divi metāla stienīši sitas viens pret otru, grab karoc) no vadītāja puses. Hadenē nekas nevar būt izbeidzies, viss ir mainīts. Suporti neķīlē.
Tā vibrācija ir visnotaļ dīvaina, parādās tikai ilgāku laiku braucot pa līdzenu un taisnu ceļu, ja ir līkumains un/vai nelīdzens, tad nekas tāds nav novērojams. Sākas no ~80kmh un līdz 120 ir ļoti izteikta, rada galīgu diskomfortu.
Kā vispār var pārbaudīt, cik vesela ir reika?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Man tā pati problēma. Tagad mainu nost reiku. tik broblēma nenāk āra no kustiņu
Kurai rekai bija vismazāk apgriezienu, kas der uz e36? Z3?
finansiali izdevigakais variants no e46 ar violeto plaksniti, un 067 pedejiem koda cipariem
...
Bet visīsākais - Z3, jā.
Armando pieminētā ir vidusceļš.
Armando pieminētā ir vidusceļš.
Cik vidēji maksā Z3 reika, un cik vidēji tā e46 reika?
bet ej atrodi to z3 reiku
067 ir isaka kaa standarta un videji arzemes maksaa ap 80 eiro
esmu z3 redzejis ap 200 eiro, bet pie jums jau cenam ir citas vertibas, taka nebrinishos ja vinjas tapat maksaa kaa jauns m3
067 ir isaka kaa standarta un videji arzemes maksaa ap 80 eiro
esmu z3 redzejis ap 200 eiro, bet pie jums jau cenam ir citas vertibas, taka nebrinishos ja vinjas tapat maksaa kaa jauns m3
...
Kādu laiku atpakaļ viens tirgoja pa 200Ls.., bet, jā.. atrast z3 reiku prasa pacietību.
paziņa dabūja pa velti, uzlika uz e30
tas ir psc
tik ātri no vienas puses uz otru :)
tas ir psc
tik ātri no vienas puses uz otru :)
Uzdāviniet man ar kāds.
Man tas vecais z3 galiki pēc izskata nepiesaista, bet tagad sāk patikt
ir veids kā pārbaudīt pērkot lietotu reiku vai viņai viss ok?
@instagram - anrijs.v
Arī gribu uzzināt par pārbaudīšanu. :)
Elementārākais ir noņemt piļņiku un paskatīties vai nav piepunķojušies
Sent from my GT-S7580 using Tapatalk
Daudz neko nezinu, bet kad pirku tad arī uz brīvkustību pārbaudiju, pakustinot stūres stieni, vismaz manai vecajai reikai bija tur lufte un tā grabēja.
Ko labak darit ar to rejku , restavret kura stav , vai BU nopirkt un uzlikt ? Nebus pec reikas mainishanas problemas ?
Labāk restaurēt