Koiloveru uzstadišana
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12
- chevron_right
es domāju tīri vizuāli kkā dīvaini izskatītos ! cik priekša plati flanči bija ?
otra iespeja ir izardi koilas un iznjem to mazo atsperi araa tad tas regulejamais sanaks cita vieta un nekas nekjersies
un var bez tas mazas atsperes braukaat nav nekadu prob un nav ari spaceri japerk easy
esmu pats taa darijis taka zinu ka taa var
un var bez tas mazas atsperes braukaat nav nekadu prob un nav ari spaceri japerk easy
esmu pats taa darijis taka zinu ka taa var
Instagram INDIGAIS
izņemot ārā to mazo atsperi, cietībā nemainās?
ja ari tur kas mainas tici man tu to nejutisi. esmu braukajis gan ar to atsperi gan bez pilnigi nekadas atskjiribas
Instagram INDIGAIS
Ja diskiem iznesums ir tāds, ka tie sanāk par daudz uz iekšu, tad attiecīgi diska mala vai riepa var saskarties ar priekšējo koiloveru statni.
Risinājuma varianti:
1) Paregulēt koiloverus uz augšu (parasti kalpo kā pagaidu variants)
2) Uzlikt nelielus flančus. 99% gadījumu der 3mm vai 5mm universālie flanči, ko var iegādāties vairumā lieto disku tirdzniecības vietās. Lai nesanāk tā, ka priekšējie riteņi tiek izvirzīti vairāk par aizmugurējiem, var likt flančus arī aizmugurē.
3) Izņemt ''komforta'' atsperi.
Risinājuma varianti:
1) Paregulēt koiloverus uz augšu (parasti kalpo kā pagaidu variants)
2) Uzlikt nelielus flančus. 99% gadījumu der 3mm vai 5mm universālie flanči, ko var iegādāties vairumā lieto disku tirdzniecības vietās. Lai nesanāk tā, ka priekšējie riteņi tiek izvirzīti vairāk par aizmugurējiem, var likt flančus arī aizmugurē.
3) Izņemt ''komforta'' atsperi.
Kā ir ar tiem TA-Technix coiliem. Lai priekšā uzskrūvētu virsū topmountus vajag atsperu saspiedējus un gaisa/elektro pistoli jeb ne? Plānoju visus darbus izdarīt mājās garāžā, bet šo štrumu man nav... Un tie coili ir savienojami ar regulējamajiem atbalstiem?
Ja pareizi atceros, iztikām bez saspiedējiem, tik ņemot nost no orģinālajiem varēja boulinga ķeglus likt. Likām mājas apstakļos. Otro jautājumu gan nemācēšu atbildēt.
Sent from Your heart using Tapatalk
Sent from Your heart using Tapatalk
Saspiedēju nevajag, bet "pistoli" gan, lai kārtīgi pieskrūvētu atbalstu. Ir, ir savietojams ar reg. atbalstiem.
Paldies
noskruvē regulēšanas skruvī pašā lejā, lai vari uzspiest to atbalstu virsū coilai! savādāk ja būsi to regulēšanas skrūvi uzskrūvejis augstāk, būs grūtāk saspiest atsperi un uzspiest atbalstu virsū ! viss ir izdarāms mājās, vienīgi lai pievilktu skrūvi augšā , kā jau minēja, būtu labāk ar pistoli, bet nu var arī ar mazo atslēdzīņu un muciņu
Problema sekojosa. uzliku TA koilas, un tgd visur viss strikejas.
Diski r17 M konturas.
Diski r17 M konturas.
Priekšā droši vien, ka jāliek starplika vai flancis. Kādi precīzi parametri diskiem (iznesums, platums)?
Un kādi parametri riepām?
Un kādi parametri riepām?
Et nezinu, platums J8,5
Noteikti jāliek flanči. Man uz tādu platumu un ET ap 20 bija nepieciešami 10mm flanči.
Ehh, neraza.
Nezinu, apaksa stav tas mazas.
es uzliku koilas un tgd nomainiju diskus, jo orginalie diski neder nemaz ta, parak liels et un strikejas, man ar et20 style 5 viss saiet :)
man et ja nemaldos ap 30 vai pat 35
kur tos suuda flancus dabut un cik vini maksa?
kur tos suuda flancus dabut un cik vini maksa?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12
- chevron_right