Par disku iznesumiem (ET) un platumiem utt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 26
- chevron_right
ieliku sporta amiishus un seedinaataas atsperes.. reaali juutu katru bedriiti... :)
bet vadaamiiba uzpusi labaaka.. taapeec neko iisti nenozeeloju..
bet vadaamiiba uzpusi labaaka.. taapeec neko iisti nenozeeloju..
Pilnīgas muļķības!palaidnis rakstīja:Nevar! nesakrīt centri!
Man tagad stāv ziemas diski, e39 oriģinālie, pilnai laimei vēl centrējošos gredzenus uzliku (10Ls) un vis ir super!
Kā ir ar e39 diskiem uz e36!?!
Interesē diski 17" platumā J7,5-8 ar ET 13 vai 15, vai 20. Varētu piemeklēt kādas riepas, lai ar nelielu sēdinājumu nevajadzētu arkas mocīt?
Interesē diski 17" platumā J7,5-8 ar ET 13 vai 15, vai 20. Varētu piemeklēt kādas riepas, lai ar nelielu sēdinājumu nevajadzētu arkas mocīt?
et20 ar uzstieptu riepiņu, respektīvi 195, vajadzētu ieiet, tie mazākie etas gan grauzīs arku ārā...
Ja negribi arkas mocit un gribi sedinat tad labak liec 3 serijas R17 ar et35 iznesumu, un ar riepam nebus nekadu problemu.
Bet tad lai dabūtu skatu, jāliek flanči.
Zaljajam nav origjinaalie
Man stāv virsū tagad 185/65R15 ,riepas tādas pasūdīgas,vai varu likt virsū 205/65R15 -stāv garažā ar labu protektoru.Auto ir 318i Tourings.Un ja uzlikšu vel uz e34 diskiem ar et 20.
Sēdināts?
Manam bumslim ir j7 et20 ar 205/65 baloniem + sedināts. Strīķējās iebraucot bedrē vai iesēdinot vairāk par 2 cilvēkiem.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Nu sēdināts nav bet augsts arī nav. bet 185/65 jau taka biški grib līst arkās.dogMa rakstīja:Sēdināts?
Tas ir kā - līst arkās? Beržās vai vienkārši palien arkā? Ja vnk palien arkā, tad vienalga, viņas tur var dziļi līst..
Nu tagad stāv oem bleķinieki un nekas tur pat nevar bersties,vienkārši nevaru saprast vai ar e34 diskiem un 205/65R15 tur nekko man nestrīķēs dēļi iznesuma.
Sestais prāts man liiek domāt, ka tie diski varētu būt no e34. Vismaz šķiet, ka esmu manījis tādus tirgojamies priekš e34.
BET ņemot vērā to, ka tie ir 15'', gan jau, ka derēs arī tad, ja ET būs ap 20. Ja vēl uzmauksi bish šaurāku riepu, problēmu, MANUPRĀT, nebūs.
BET ņemot vērā to, ka tie ir 15'', gan jau, ka derēs arī tad, ja ET būs ap 20. Ja vēl uzmauksi bish šaurāku riepu, problēmu, MANUPRĀT, nebūs.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Man ir R15 no e34 ar J7 ET18 - ar 195/65 viss ir , ar 205/65 strīķējās spārnos.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 26
- chevron_right