Mistiskas graboņas piekarē
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right
nevar noteikt defektu, peec tevis teiktā! labākasi risinājums servisa pārbaude.
Es ieliku lietotu plauktu iekšā. tas nevarētu būt no savirzes ? :? vai kāds stūres pirksts? :? Vai tomēr amartizatora atbalsta gūltnis? : ?
nee nevar buut no savirzes. nezinu kas tev tur sit
palasi shinii topikaa manus postus tad sapratiisi kaa paarbaudiit! un rokaa panjemot sharniiru nemaz nejutiisi ka vinsh beigts, uzliksi virsuu un kusteesies!
palasi shinii topikaa manus postus tad sapratiisi kaa paarbaudiit! un rokaa panjemot sharniiru nemaz nejutiisi ka vinsh beigts, uzliksi virsuu un kusteesies!
manejam tiesi si pati problema kkas grab labaja puse un nav saprasana pagaidam kas!
palasiju ieteikumus un kad tiksu lidz garazai skatisos!
palasiju ieteikumus un kad tiksu lidz garazai skatisos!
manejam es atradu un nebiju priecigs!
plauktam visi lodbalsti jamaina un bukse ari!
plauktam visi lodbalsti jamaina un bukse ari!
Braucot pa normālu ceļu nekas neskan, tiklīdz brauc pa nelīdzenumiem, priekšējā kreisājā pusē tāda metāliska skaņa no riteņa nāk? Kas varētu būt?
man bija tā pat,beigās izrādijās ka suportā kalotkas sitas mazliet un tik drausmīga metāliska skaņa ka pats neticēju,bet atgaisoju bremzes mazliet un viss ir
tagad braucu tikai ar atvērtu logu
Domā mēģināt gaisot?bogdan99 rakstīja:man bija tā pat,beigās izrādijās ka suportā kalotkas sitas mazliet un tik drausmīga metāliska skaņa ka pats neticēju,bet atgaisoju bremzes mazliet un viss ir
kas ir "metāliska" skaņa?
tik pat labi tas var tev bremžu aizsargs grabēt, vai atbalsta gultnis nebūt pievilkts/beigts
tik pat labi tas var tev bremžu aizsargs grabēt, vai atbalsta gultnis nebūt pievilkts/beigts
Man liek domāt, ka kluči iespējams grab, bet varbūt arī bremžu aizsargs, kr4 jāņem jāskatās
njā, bez skatīšanās diez vai uzzināsi un nebeigs grabēt...
Kr4 grab kluči, ko darīt?
to atsperi, kas tur suportu pie suporta kājas paloki vai dabuj citu un tad pamēģini
Neko daudz nelidzes
bet labakaja gadijumaa bus mazliet labak..
tev jaizkoz kura vieta tiesi grab tie kluci?
man grabeja klucis kur iet pie izspiedejcilindrisa un tur satiekoties vinji ari grabeja..
ja godigi..manliet hermetika mikstuminjam uzspiedu,pagaidiju lai apkalst,jo vinjs izveido tadu mikstu slaniti, tas lai metal to metal nav.. un plus pagaisoju lai labak pieklaujas tas viss un tgd. ir
bet labakaja gadijumaa bus mazliet labak..
tev jaizkoz kura vieta tiesi grab tie kluci?
man grabeja klucis kur iet pie izspiedejcilindrisa un tur satiekoties vinji ari grabeja..
ja godigi..manliet hermetika mikstuminjam uzspiedu,pagaidiju lai apkalst,jo vinjs izveido tadu mikstu slaniti, tas lai metal to metal nav.. un plus pagaisoju lai labak pieklaujas tas viss un tgd. ir
grabēja man aizmugurē kautkas pa mazām bedrītēm nevarēju saprast kas, bet šodien noņēmu pakaļējo ratu un ko es ieraudziju atsperei gals nolūzis
ja kādam ir vagoniņa atsperes liekas tad droši piedāvājat PM
ja kādam ir vagoniņa atsperes liekas tad droši piedāvājat PM
tatad shodien braukajos, un nez no ka, saka aizmugure kkas kjerties, nu kkada grabonja kad griezies pa kreisi, kad griezies pa labi un brauc taisni vis labi, bet kad tikko sac griezties pa kreisi, sak kkas klabet aizmugure, brauc lenam klab leni, brauc atrak, sak klabet atrak, kas par shaizi tas varetu but? reduktors? gultnis?
pirmais pacel ratu gaisaa un pakustini, moz gultnii kustaas!
rats nekustas, viss stav savas vietaas
blokjis vai parastais? izklausās pēc problēmām reduktora zobratos, ja nav blokja.
ja blokjis tad moz vēl pusass kautko var izdvest vai pats blokjis
ja blokjis tad moz vēl pusass kautko var izdvest vai pats blokjis
man blokjis, bet vinjsh gaudo, jau gadu labu laiku.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right