Stabilizatori un atsaites
Šarnīrus esi skatījies?
ne, bet paldies par info bus jauzmet aci sharniriem!
Var kads iemest detalas kodu (93 gads, 325i, kupeja) aizmugurejo stupicu prieksejiem sailentblokiem?
http://www.realoem.lv - ej pats sameklē.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Gribetos zinat, reali atskiriba ir jutama 25 un 26.5 stab. stienim..?
Man bija tāds pats jautājums nesen, cik painteresējos - pilnīgi nevarot just atšķirību uz 1.5mm.
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
Ja tu zinātu kādu funkciju viņš pilda, neuzdotu tik debīlus jautājumus
es zinu ko vinjs pilda,bet padoma nedaudz ar galvu akst
nesmu jau eksperts,bet jutamu atshkjiribu jutisi ja pareizas bukses stienim saliksi
nesmu jau eksperts,bet jutamu atshkjiribu jutisi ja pareizas bukses stienim saliksi
ar kompatu pa brugji
Tad pastāsti, lai visi citi arī zin.
Amish tu mums pats gudrs esi,izdomasi un ja iemacitos lasiit,vispar butu ideaali
ar kompatu pa brugji
Tai vietā, lai godīgi pateiktu, ka nezini, tu tukši pļūtī. Tev sajēgas kā zirgam no operas, bet iekakāt visās malās un topikos gribās. Bērnībā esi sists un uzmanības trūkumu izcietis
nu es tak jau pateicu tu aksts savas domas,ja nemaki lasiit,tad ta jau nav man problema
ar kompatu pa brugji
Ar stabilizātoriem un atšķirībām ir tā: Bija man reaiz jaunībā (this year) 1.8 is , kuru nomainīju uz sešpodnieku, a stabilizātors hujakš neder sešiniekam no 4trinieka, domāju nu kas būs būs braukšu bez, un kā gadījās kā nē: Starpību vispār nahuj nejūtu! protams ja grib baigi drftot un racingot pa līkumiem tad jutīs vairāk, bet es nesūdzos :d jau 3 mēn braukāju bez un neiespringstu uz to!
P.S. Tulīt uz manis uzklups visi vietējie mehi un inženieri kuriem pirksti zelta vērtībā
P.S. Tulīt uz manis uzklups visi vietējie mehi un inženieri kuriem pirksti zelta vērtībā
mana pieredze ir pilnīgi pretēja. nekādi zinātniski pētījumi nav jātaisa lai justu ka atšķirība ir kā diena pret nakti.
manam orginali nak stabilizators kurs stiprinas pie amortizatora, uzliku isas atsaites(pie plaukta) ar 25.5mm stabilizatoru loti jutas it seviski pa lapito asfaltu un likumiem, uzliku tadu pasu kas stiprinas pie amikiem liekas ka ar garajam atsaitem labak strada vins, pabraucu bez vispar auzas...
ar garajām atsaitēm stabilizators būs daudz jūtamāks, ja amjiem ir atsaišu kronšteini, tad noteikti liktu garās atsaites + resnākais stab. stienis, ko vari dabūt.
Es nemaz nevaru iztēloties kā ar e36 varētu normāli pabraukt bez stabilizatora, tad jau ar beigtiem amjiem ar noteikti nejūt starpību
Es nemaz nevaru iztēloties kā ar e36 varētu normāli pabraukt bez stabilizatora, tad jau ar beigtiem amjiem ar noteikti nejūt starpību
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Burbul1s rakstīja:Ar stabilizātoriem un atšķirībām ir tā: Bija man reaiz jaunībā (this year) 1.8 is , kuru nomainīju uz sešpodnieku, a stabilizātors hujakš neder sešiniekam no 4trinieka, domāju nu kas būs būs braukšu bez, un kā gadījās kā nē: Starpību vispār nahuj nejūtu! protams ja grib baigi drftot un racingot pa līkumiem tad jutīs vairāk, bet es nesūdzos :d jau 3 mēn braukāju bez un neiespringstu uz to!
manam e36 bija 1.6 ieliku 2.8 un derēja tas pats vecais stabilzatora stienis!
tieši tā, daudzi e30 pat konstruē un metina lai pieliktu garo stabilizatoru pie amīti, jo tas ir jūtami labāks ,nekā tas kurš pie plaukta stiprinās!
Kur pirkt garas atsaites priekšai? No adparts 5eur/gb bus labas?
Bet ja ņemt īsas, tad ka tur bija, no kura Forda dereja, un vai bija 1:1?
Auto ir sedināts, uz TA koilam.
Bet ja ņemt īsas, tad ka tur bija, no kura Forda dereja, un vai bija 1:1?
Auto ir sedināts, uz TA koilam.