prieksejie plaukti
jau kopš pavasara braucu ar e46 plauktiem(tiesa gan no rokas taisītiem analogiem, jo 46 plaukti sūkā, dēļ tā ka ir nereāli resni, nemainas šaras un stabilizatora atsaites nevar pielikt pareizi), apvirpotiem e46 pirkstiem lai lien iekš e36 stupicām un protams, saldais ēdiens cilvēkiem kas dzīvo pēc grāmatas, vel stāv metinātās stupicas. reikai viss čotka, pastūzim arī. bet ja tu taisies likt 46 plauktus dēļ skata tad nedari to, nav vērts. ja sēdināsi normāli, būs arkas dikti jāvalcē(pie nosacijuma ka nestāv kkadi šaurie diski). ja tiešām gribas to sagāzumu un ratus uz āru tad labāk uzliec 2.5cm flanci un regulējamos atbalstus. mazāk galvas sāpes.
Ir uzlikti Plaukti no E46, liku E92 abolus un pirkstus E36 un strongflex ekscentriska bukse.
Iespējams liekot plauktus pielavu kludu, jo nevareju salikt visu kopa un nacas noslīpēt plauktam galu uz kura maucas bukse.
Kā arī nācās pārveidot E92 ābolus jo pats gals ar vītni bija pārāk daudz garš un nācās griezt gabalu nost, + dzīt jaunu vītni tālāk, beigu beigas sanaca mazliet garāks par orginālo E36 ābolu.
Saliku 6mm Speiserus arī. Virsū stāv regulējamie balsti.
Nezinu ka tev EJanson, bet ja ikdienā braucot pāri dazadiem celu ielapiem, sturi rauj mazliet uz saniem. Tas ir tikai man vei tev ari ir kaut kas tamlidzigs ? Ja nē tad sanak nevienādi esmu saslīpējis plauktu galus.
Iespējams liekot plauktus pielavu kludu, jo nevareju salikt visu kopa un nacas noslīpēt plauktam galu uz kura maucas bukse.
Kā arī nācās pārveidot E92 ābolus jo pats gals ar vītni bija pārāk daudz garš un nācās griezt gabalu nost, + dzīt jaunu vītni tālāk, beigu beigas sanaca mazliet garāks par orginālo E36 ābolu.
Nezinu ka tev EJanson, bet ja ikdienā braucot pāri dazadiem celu ielapiem, sturi rauj mazliet uz saniem. Tas ir tikai man vei tev ari ir kaut kas tamlidzigs ? Ja nē tad sanak nevienādi esmu saslīpējis plauktu galus.
Kaads Tev savirzes reguleejums?FoxXz rakstīja:Ir uzlikti Plaukti no E46, liku E92 abolus un pirkstus E36 un strongflex ekscentriska bukse.
Nezinu kā izdzēst.
Pēdējais labojis FoxXz - 31 Aug 2015, 23:25, kopā labots 1 reizi.
To gan nepateikshu, bet riepa taisni nestav. Kā arī garengāzums nav vienāds- domaju ka vaina ir taja ka nevienadi pieslīpeju plauktu galus un līdz ar to viens vairak par otru sagazts uz salona pusi. Varu ielikt foto, bet caur foto nesaprast cik grados riepa stav. Cik bija optimālais sagāzums ?FoxXz rakstīja:Kapteinis rakstīja:Kaads Tev savirzes reguleejums?FoxXz rakstīja:Ir uzlikti Plaukti no E46, liku E92 abolus un pirkstus E36 un strongflex ekscentriska bukse.
man nerauj nekur neko, bet aizbrauc uztaisi savirzi un uzliec normalas riepas sakuma, tad vares domat vai ta ir plauktu vaina
RIepas ir pavisam svaigas ziemens. VIenigi ja riepu augstums ietekme to vilksanu pa celu.EJANSONS rakstīja:man nerauj nekur neko, bet aizbrauc uztaisi savirzi un uzliec normalas riepas sakuma, tad vares domat vai ta ir plauktu vaina
Kā arī garengazums neregulejas, pec ka var secinat ka plauktos ir vaina.
Cik tas garengazums atskiras? Ja tur 1 - 2 gradi tad nekam butiskam nevajadzetu but
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Ja nekludos bija 2-3 gradi vizuali ar merlenti izmerot atstarpes abas puses no arkas malas lidz diska centram sanak dazadi izmeri, tiesus skaitlus nepateiksu jo meriju pirms menesa.nuugjis rakstīja:Cik tas garengazums atskiras? Ja tur 1 - 2 gradi tad nekam butiskam nevajadzetu but
kādas ārējās šaras labāk ņemt lemforder vai meyle?
Es izvēlējos meyle!Marcellou rakstīja:kādas ārējās šaras labāk ņemt lemforder vai meyle?
Man ar sekojosa problema Ar tiem Meyle hd sarniriem, praktiski gandriz lidz galam vins ieiet bez piepules pasas beigas tik paliek stingraks, iepriekss bija lemforderi un tie bija stingri, pastingri pat presejas laukaa.
Un plaukti pat tiri svaigi, nekad iepriekss nav bijusas problemas ar sarniriem pat ar freibi letajiem tada huijna nav bijusi. KUR PROBLĒMA??
Un plaukti pat tiri svaigi, nekad iepriekss nav bijusas problemas ar sarniriem pat ar freibi letajiem tada huijna nav bijusi. KUR PROBLĒMA??
Pēdējais labojis g-sxr - 21 Feb 2016, 22:04, kopā labots 1 reizi.
man melye arī , iekrita vnk plauktā , beigās metināju klāt
Es ar piekeru uz punktiem. Jo rit jadraive uz darbu uzticibas sitam gajienam nav.baumanis rakstīja:man melye arī , iekrita vnk plauktā , beigās metināju klāt
Cena atshiriiga, bet kalpo vienadu laika posmu...ZzevsS rakstīja:Es izvēlējos meyle!Marcellou rakstīja:kādas ārējās šaras labāk ņemt lemforder vai meyle?
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
TA var iziet ar tādu risinājumu?g-sxr rakstīja:Es ar piekeru uz punktiem. Jo rit jadraive uz darbu uzticibas sitam gajienam nav.baumanis rakstīja:man melye arī , iekrita vnk plauktā , beigās metināju klāt
JāNylon rakstīja:TA var iziet ar tādu risinājumu?g-sxr rakstīja:Es ar piekeru uz punktiem. Jo rit jadraive uz darbu uzticibas sitam gajienam nav.baumanis rakstīja:man melye arī , iekrita vnk plauktā , beigās metināju klāt
kur???
Dobele/Jelgava
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Nekas neparasts....Rīgā izgāja Mazfa cx7 ar abiem tadiem plauktiem kur pirksti pieķerti ar pusautomātu...