Bremzes
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 35
- chevron_right
Laikam neprecīzi izteicos - vai sedana/kupejas/Touringa/kabra aizmugurējie bremžu suporti ir vienādi ar Compacta?Nixon rakstīja:Aizmugurējie suporti, piemēram, no sedana derēs arī Compactam?
Pē kataloga Compact ir savi suporti :)Nixon rakstīja:Laikam neprecīzi izteicos - vai sedana/kupejas/Touringa/kabra aizmugurējie bremžu suporti ir vienādi ar Compacta?Nixon rakstīja:Aizmugurējie suporti, piemēram, no sedana derēs arī Compactam?
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
pārbūvēju 4 par 6cyl, attiecīgi bremzes priekšā ventilējamās aizmugurē parastie bremžu diski
1. kādus ļoti labus stāvbremzes lokus variet ieteikt?
2. kādus bremžu diskus iesakiet+klučus, ja patīk paskriet straujāk pabremzēt
3. galvenais bremžu cilindrs ir no e46 328, vai 330, bremzes nepaliktu mazliet asākas?
1. kādus ļoti labus stāvbremzes lokus variet ieteikt?
2. kādus bremžu diskus iesakiet+klučus, ja patīk paskriet straujāk pabremzēt
3. galvenais bremžu cilindrs ir no e46 328, vai 330, bremzes nepaliktu mazliet asākas?
1. ferrodo/jurid/textar
2. diskiem, ja neaiziet galejībās pa lielam po (tb par lētās līnijas brembo būs vienk pārmaksāts par brenda iepakojumu), kluči vismaz augstākminētie pirmajā punktā vai ebc.
3. ja ir stock supporti, tad nevajag līst pie galvenā cilindra defektu būs vairāk kā efektu. ja supporti ar lielāku diam (piem. no e46 330), tad var uzlikt galveno no e34 525.
2. diskiem, ja neaiziet galejībās pa lielam po (tb par lētās līnijas brembo būs vienk pārmaksāts par brenda iepakojumu), kluči vismaz augstākminētie pirmajā punktā vai ebc.
3. ja ir stock supporti, tad nevajag līst pie galvenā cilindra defektu būs vairāk kā efektu. ja supporti ar lielāku diam (piem. no e46 330), tad var uzlikt galveno no e34 525.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Varbūt kāds var palīdzēt.
Nomainīju priekšējos bremžu diskus, kluči mainīti pirms dažiem mēnešiem - nodiluši minimāli.
Nobraucis esmu kādus 100 km.
Ir iemetusies čīkstēšana - un mulsina mani tas, ka čīkst nebremzējot bet vienkārši lēni ripinoties, kā arī griežot stūri pa kreisi. Šķiet ka čīkst labais ritenis.
Kur varētu būt problēma? Suportā? vadīklas vai kas cits?
Nomainīju priekšējos bremžu diskus, kluči mainīti pirms dažiem mēnešiem - nodiluši minimāli.
Ir iemetusies čīkstēšana - un mulsina mani tas, ka čīkst nebremzējot bet vienkārši lēni ripinoties, kā arī griežot stūri pa kreisi. Šķiet ka čīkst labais ritenis.
Izskatās, ka tas ir normāli!Jecis13 rakstīja:Varbūt kāds var palīdzēt.
d[-_-]b
he9600 rakstīja:1. ferrodo/jurid/textar
Shitaa uzvedaas ferrodo bremzhu kluchi. Nekad muuzhaa vairs nepirkshu.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Njem keramiskos klu4us ka es to izdariiju e60...neput vispaar ne cik -vieniigi disks atrak izbeidzas;)
BMW_The Ultimate Repair Bill
Neatiet līdz galam vaļā bremžu klucis/minimāli ķīlē supports?Jecis13 rakstīja:Kur varētu būt problēma? Suportā? vadīklas vai kas cits?
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
pirms ziemas uzliku priekšā jaunus bremžu diskus+uzlikas, tika pagāzsts pa ziemu un tad mašīna stāvēja ~mēnesi, pārdzenot uz garažu nevis drebināja bremzējot, drīzāk pat "dauzīja", pieņemu, ka diski normāli rūsu dabūjuši. Kā vislabāk darīt tagad?
Apvirpot.
[VIMEO][/VIMEO]
Braucot, pietiekoši ātri tas viss noies nost.kkk_24 rakstīja:pirms ziemas uzliku priekšā jaunus bremžu diskus+uzlikas, tika pagāzsts pa ziemu un tad mašīna stāvēja ~mēnesi, pārdzenot uz garažu nevis drebināja bremzējot, drīzāk pat "dauzīja", pieņemu, ka diski normāli rūsu dabūjuši. Kā vislabāk darīt tagad?
Pēdējais labojis ZzevsS - 07 Apr 2015, 20:57, kopā labots 1 reizi.
viens servisnieks arī teica, lai piebrauc vienkārši..nez, liekas baigais harcore, jo baigi purināja. virpot jaunus diskus jau nu gan negribētos. Kā ir variants uz urbja/fleksi uzlikt drāšinieci un notīrīt?
Manuprāt arī pieņemams variants. Man bija viens auto, kas gadu nostāvēja nekustināts. Kā sāka braukt, pirmo dienu bija nepatīkami, bet otrajā dienā bremžu diski jau bija tīri.kkk_24 rakstīja:viens servisnieks arī teica, lai piebrauc vienkārši..nez, liekas baigais harcore, jo baigi purināja. virpot jaunus diskus jau nu gan negribētos. Kā ir variants uz urbja/fleksi uzlikt drāšinieci un notīrīt?
Cik ml bremžu eļļas vajag lai to nomainītu visā sistēmā?
itka jau litrs ,bet ar visu gaisošanu varetu but ka pietiks 1.5 L un var palikt pariRENIO rakstīja:Cik ml bremžu eļļas vajag lai to nomainītu visā sistēmā?
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Man 1l pieteka .
ok
Paldies!
+ kādu labāk izvēlēties un liet iekšā?
Paldies!
+ kādu labāk izvēlēties un liet iekšā?
DOT4.
ja sistema tuksa un laistas apkart nevis izmato vienvirziena varstu un kaukadu trauku kuraa nokjert skidrumu tad var ari ar 10l nepietikt ipashi jau ar sajugu, bet taa reali ar 1l pudeli pilnibaa pietikss tik problemas varetu sagadat abs suknis
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …