Viss par sēdinājumu un atsperēm
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 62
- chevron_right
ir kadas idejas cik var atljauties sedinat ET20 ar 17x9 aizmugure un 17x8 prieksha lai nebutu liekas problemas?
Kādu mizu liksi?
pagaidam stav 225/45 un 235/45
ar tādām mizām noteikti vajadzēs celt augšā auto (nu ne sēdināt), jo riepas liksies iekšā arkās.
par piemēru, man ir R17,8J et20 ar riepa 205/40 un diezgan zemu un aizmugurē visi riepas sāni ir noēsti nost.
par piemēru, man ir R17,8J et20 ar riepa 205/40 un diezgan zemu un aizmugurē visi riepas sāni ir noēsti nost.
ir izvalcetas un pastieptas arkas aizmugure
Viiri, FK coiloveri jaucas aaraa ? T.i. var nomainiit amortizatoruu pret citu ??
IF IT HAS TITS OR WHEELS IT WILL GIVE YOU PROBLEMS
tad par sēdinājumu viss ir atkarīgs cik daudz valcētas...drakelv rakstīja:ir izvalcetas un pastieptas arkas aizmugure
ļoti individuāli
kādam ir kāda efektīva metode kā atvilkt atskrūvēt vidējo lielo skrūvi štokam priekšējiem amortizatātoriem? Mainīju atsperes, aizmugurē viss notika bez problēmām, bet priekšā jau 2 mazās seškantes (jo tur nekā lielāka neiet pa vidu kas neļauj griezties pa riņķi) jau salauzu un nekā
Pneimatiskais āmurs?
skaidrs, cereju iztikt bez servisa pakalpojumiem , bet laikam neiznaks
ir kāds veids kā izmērīt priekšējās atsperes diametru neņemot pašu atsperi ārā ? vajag zināt, lai pērkot sēdinātas atsperes šoreiz der šaibā iekšā. citādāk jau 2x esmu nopircis (un veiksmīgi pārdevis) atsperes kas man par mazu. ar visu to, ka 6cil.
to ka pa gadiem atšķirās varat neteikt. pilnīgas muļķības.
Nu, diametru Tu varēsi izmērīt tikai noņemot atsperi nost, jo pa vidu taču nāk amītis un tam tu bīdmēru/mērlenti cauri nekādi nevari dabūt. Apkārtmēru vari tik mēģināt nomērīt kautkā.
es esmu darījis 2 veidos. paņēmu apliku gumiju apkārt spīdīgajam štokam, lai štoks netiek sabojāts. Un tad no abām pusēm divi koka klucīši un iespiedu skrūvspīlēs.drakelv rakstīja:kādam ir kāda efektīva metode kā atvilkt atskrūvēt vidējo lielo skrūvi štokam priekšējiem amortizatātoriem? Mainīju atsperes, aizmugurē viss notika bez problēmām, bet priekšā jau 2 mazās seškantes (jo tur nekā lielāka neiet pa vidu kas neļauj griezties pa riņķi) jau salauzu un nekā
otru reizi vienkārši apmetu apkārt gumiju un pieturēju štoku ar roratslēgu. Abos gadījumos štoks palika nesaskrāpēts un skrūve tika atskrūvēta.
Ceru ka kaut ko var saprast
derēs arī apkārtmērs. to jau pat var nomērīt riteni noņemotNixon rakstīja:Nu, diametru Tu varēsi izmērīt tikai noņemot atsperi nost, jo pa vidu taču nāk amītis un tam tu bīdmēru/mērlenti cauri nekādi nevari dabūt. Apkārtmēru vari tik mēģināt nomērīt kautkā.
nu tad ko tu uzdod stulbus jautājumus. paņem mērlentu un izmēri
gribēju tevi pakaitināt bet ja nopietni, vienmēr pastāv iespēja atrast vēl vienkāršāku veidu.
vēl vienkāršāku riku par metrmēru?
Vari jau neizmantot nevienu mērlenti, bet darīt kā šajā anekdotē:
Tramvajā iekāpj vīrs ar koncentrētu sejas izteiksmi un plati paplestiem
roku pirkstiem. Pasažieri izbrīnā viņu vēro.
Vīrs:
- Nu ko glūnat? Es braucu sievai krūšturi pirkt...
nu mēs ar čomu beigās uztaisījām nedaudz sāpīgāku metodi, uz štoka pašā augšā uzmetinājām 3 punktus, un ar roratslēgu pieturējām, itkā pašā augšā amītim tā nav darba virsma, un ja viņš tik tālu aiziet , tad visticamāk ir beigts.yanks rakstīja: es esmu darījis 2 veidos. paņēmu apliku gumiju apkārt spīdīgajam štokam, lai štoks netiek sabojāts. Un tad no abām pusēm divi koka klucīši un iespiedu skrūvspīlēs.
otru reizi vienkārši apmetu apkārt gumiju un pieturēju štoku ar roratslēgu. Abos gadījumos štoks palika nesaskrāpēts un skrūve tika atskrūvēta.
Ceru ka kaut ko var saprast
JA nezini, nerunā! Un pie vienas vietas, ka 6cyl vai 4cyl, izmēri nemainās, tik tas, ka spriegojums.V1Beta rakstīja:ir kāds veids kā izmērīt priekšējās atsperes diametru neņemot pašu atsperi ārā ? vajag zināt, lai pērkot sēdinātas atsperes šoreiz der šaibā iekšā. citādāk jau 2x esmu nopircis (un veiksmīgi pārdevis) atsperes kas man par mazu. ar visu to, ka 6cil.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 62