Viss par sēdinājumu un atsperēm
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …
- 62
- chevron_right
Cik pie tevis tādi amīši maksā ?
Kādas vispār ir zemākās atsperes priekš E36 pieejamas ? Koili neinteresē.
Kādas vispār ir zemākās atsperes priekš E36 pieejamas ? Koili neinteresē.
Atsevišķi pērkot, priekšējie amortizatori izmaksā 35Ls/gab, aizmugurējie 25Ls/gab.
Pērkot piemēram pilnu komplektu, cena ir zemāka.
Zemākās atsperes priekš E36 ir 70/40mm.
Pērkot piemēram pilnu komplektu, cena ir zemāka.
Zemākās atsperes priekš E36 ir 70/40mm.
Kādi varianti aizmugurei regulēt sagāzumu?
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Sveiki, esmu jauns shitaja saita tapec piedodiet, ja sads temats jau ir bijis un man ir sanacis palaist garam....
Ir jautajums sekojoss, tikko uzliku savai kupejai R17 J8 diskus no e39, ar 225/45 riepam, un taa kaa ieprieksejais saimnieks bija nosedinajis aizmuguri (par cik nezinu) tad ja aizmugure iekapj 2 vai 3 pasmagaki pasazieri, iebraucot kada lielaka bedre, vai asak ieejot pagrieziena riepas aizmugurejas arkas strikejas. Zemaka profila riepas es protams neliksu, jo pasi saprotat kadi ir musu celi. Jautajums ir tads, ja es uzliksu originalos, jeb touringa, jeb kadus citus cietakas atsperes, vai tas atrisinas problemu? Arkas loti negribas valcet.
Ir jautajums sekojoss, tikko uzliku savai kupejai R17 J8 diskus no e39, ar 225/45 riepam, un taa kaa ieprieksejais saimnieks bija nosedinajis aizmuguri (par cik nezinu) tad ja aizmugure iekapj 2 vai 3 pasmagaki pasazieri, iebraucot kada lielaka bedre, vai asak ieejot pagrieziena riepas aizmugurejas arkas strikejas. Zemaka profila riepas es protams neliksu, jo pasi saprotat kadi ir musu celi. Jautajums ir tads, ja es uzliksu originalos, jeb touringa, jeb kadus citus cietakas atsperes, vai tas atrisinas problemu? Arkas loti negribas valcet.
Pēdējais labojis addict - 13 Aug 2013, 23:11, kopā labots 1 reizi.
nu varbut 215 vel uzies, 205 nevar, jau meginaju, tie diski ir ari ar izvirzijumu diez gan lielu.... :(
Kādi parametri diskiem? Man uz R17 ET35 9,5J (kas tomēr manāmi platāks par 8J) uzliktas 225/45 riepas. Ir ok.
d[-_-]b
Uz diska ir rakstits R17 8J H2, ET nav noradits, bet izvirzijums ir paliels, jo nak padzilinatas, jeb ka vinas tur sauc, skruves. Un tas 225 riepas, uz viniem neizskatas ka baloni, vinas ir tikai kadus dazus mm pari diska malai.
Brīvi uz 8J var uzstutēt 205/40.
Ja e39, tad ET varētu būt ap 20..
Ja e39, tad ET varētu būt ap 20..
Nu ok varbut var saurakas riepas uzlikt, kaut gan zemakas par 45 noteikti negribu likt, pa musu fantastiskajiem celiem diskus atri sachakaresu. Bet kaa tad tomer paliek ar tam atsperem? Tas nevaretu atrisinat problemu, un sobrid ari vizuali izskatas nu taa ne parak, prieksa izskatas kaa pienakas, bet aizmugure izskatas kreitni zemak par prieksu, lidz ar ko kopejais skats bojajas, nerunajot nemaz par to kad aizmugure iekapj cilveki.... Man teica lai uzliek standarta atsperes no touringa, vinas esot cietakas, lidz ar ko ta nesedisies. Tas varetu but risinajums, un vai vinas vispar der kupejai?
Var kads iemest bildi, ka izskatas dzive ar sadam sedinatam atsperem uz R17 - 60/40, 50/40, 40/30?
Ierakstot google 40/60 R17 e36 izmet sada tipa.
Interse sedinajusm tiesi, lai butu R17 gumijas lidz ar arkam.
Var kads iemest bildi, ka izskatas 60/40
Interse sedinajusm tiesi, lai butu R17 gumijas lidz ar arkam.
Var kads iemest bildi, ka izskatas 60/40
A kur ir problēma iegādāties koiloverus un saregulēt tā lai būtu līdz ar arkām?
jaunas koilas ~ 180,-LVL (četri amīši + aizmugurējās atsperes)
neliekās kaut kā paradoksāli ka nav naudas, bet gribās sēdināt auto tā ka acis cērtas un vispār domāju kādu sūdu var dabūt pa 180 ls. sakarīgas firmas atsperes vien maksā ap 25 ls viena un pa 130 ls visi 4 amīši ar izklausās pēc kvalitātes. pārāk vieglprātīgi te cilvēki attiecas pret piekares nozīmīgumu.
zinu zinu, eju jau eju....
zinu zinu, eju jau eju....
Tu zini kāds ir aptuvenais uzcenojums rezerves daļu mazumtirdzniecībā?
Kads sakars te ar naudas busanau/nebusanu.
4 sedinatas atpsres = 50 Ls
4 coili = 180 Ls
Ir atskiriba tomer, gribu atrast piemerotas sedinatas atsperes un miers, prieks kam parmkasat x3, ja ta pat tos koilus 1x noreguletu un viss.
4 sedinatas atpsres = 50 Ls
4 coili = 180 Ls
Ir atskiriba tomer, gribu atrast piemerotas sedinatas atsperes un miers, prieks kam parmkasat x3, ja ta pat tos koilus 1x noreguletu un viss.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …
- 62