Viss par sēdinājumu un atsperēm
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- …
- 62
- chevron_right
un šitam 180ls komplektam uzcenojuma nav?psih-arno rakstīja:Tu zini kāds ir aptuvenais uzcenojums rezerves daļu mazumtirdzniecībā?
koilas nāk tomēr vēl amīšiem!
tik vienkārši nevar rēķināt.
tik vienkārši nevar rēķināt.
es ari aizdomajos, paris normalu pr. amortizatoru sanak 120Ls, nu tas ja skatities kko kvalitativaku par grossa bilsteinu vai optimal, + vel 5Ls puteklu gumijas un atsiteji, + atsperes ap 50Ls. un kada kvalitate ir tiem koiliem, ja viss komplekts maksa tik pat, cik augstak minetajs paris ? Saprotams, ka tas ir visparastakais variants, kur regulejas tikai augstums, bet ka kopuma, cik gadus vini spes izdivot normali parvietojotos pa LV celiem?
Tu neatbildēji uz jautājumu. Tur arī ir atbilde.yanks rakstīja:un šitam 180ls komplektam uzcenojuma nav?psih-arno rakstīja:Tu zini kāds ir aptuvenais uzcenojums rezerves daļu mazumtirdzniecībā?
1) Visus budžeta klases koilus nevar likt vienā maisā. Ir jāzina ko var/nevar pirkt.Thomas rakstīja:es ari aizdomajos, paris normalu pr. amortizatoru sanak 120Ls, nu tas ja skatities kko kvalitativaku par grossa bilsteinu vai optimal, + vel 5Ls puteklu gumijas un atsiteji, + atsperes ap 50Ls. un kada kvalitate ir tiem koiliem, ja viss komplekts maksa tik pat, cik augstak minetajs paris ? Saprotams, ka tas ir visparastakais variants, kur regulejas tikai augstums, bet ka kopuma, cik gadus vini spes izdivot normali parvietojotos pa LV celiem?
2) Cik zinu lielākā daļa brauc 2 gadus un ilgāk.
kuras firmas tad koilus var pirkt?
ir sadi prieksejie, kuriem paredzeti stabilizatora stiprinasanas ausi ?
tu neatbildēji arī uz manējo tā kā... neesmu es auto detaļu tirgonis, bet tu gan esi un nestāsti, ka tirgo par pašizmaksu
2 gadi un ilgāk. tā tad daļai izbeidzas pēc 2 gadiem? man ir oem amīši un mainījis viņus neesmu. uzmini cik viņiem ir gadi
un varēji jau pastāstīt mums naivajiem pircējiem cik ļauni ir tie pārējie detaļu tirgoņi un cik labs esi tu?
2 gadi un ilgāk. tā tad daļai izbeidzas pēc 2 gadiem? man ir oem amīši un mainījis viņus neesmu. uzmini cik viņiem ir gadi
un varēji jau pastāstīt mums naivajiem pircējiem cik ļauni ir tie pārējie detaļu tirgoņi un cik labs esi tu?
Protams, ka netirgoju par pašizmaksu un tas nav noslēpums. Runa ir par to, ka tev nav ne mazākās nojausmas cik sākotnēji maksā tas ko pērc parastā rezerves daļu veikalā.
Man vairs nav OEM amīši, man ir ''budžeta'' koiloveri jau 3 vai 4 gadus un joprojām kalpo. Nu un?!
Nevienu netaisu par slikto, tikai varu paironizēt par dažu loģiku - dārgi, tas ir slikti. lēti, tas ir slikti.
Redz man ir bijusi saskarsme ar šīm lietām, bet tā vietā, lai uzklausītu manu viedokli un tu izteiktu savējo, tu centies oponēt, pat ja tam nav argumentēta pamata.
Man vairs nav OEM amīši, man ir ''budžeta'' koiloveri jau 3 vai 4 gadus un joprojām kalpo. Nu un?!
Nevienu netaisu par slikto, tikai varu paironizēt par dažu loģiku - dārgi, tas ir slikti. lēti, tas ir slikti.
Redz man ir bijusi saskarsme ar šīm lietām, bet tā vietā, lai uzklausītu manu viedokli un tu izteiktu savējo, tu centies oponēt, pat ja tam nav argumentēta pamata.
Katrā cenu kategorijā ir savi ''līderi''.Thomas rakstīja:kuras firmas tad koilus var pirkt?
No budžeta klases koiloveriem pagaidām vislabākās atsauksmes ir par TA-Technix.
nevarētu teikt ka tu kko baigi būtu noargumentējis...
nekādu viedokli jau par neko konkrētu ar neesi izteicis. pašlaik tikai atrunājies.
par brīvu ir tikai siers sklazdā...
nekādu viedokli jau par neko konkrētu ar neesi izteicis. pašlaik tikai atrunājies.
par brīvu ir tikai siers sklazdā...
Jautajums, ja es kupejai aizmugurejas sedinatas atsperes nomainisu pret standarta stiprinatajam, man nebus pakala drausmigi gaisa?
Nu bildee jau ir m3, vinam jau manuprat bish savadaks augstums....?
Nu par standarta atsperem es ta ka saprotu ka vajadzetu but normali, bet es gribeju panemt stiprinataas, lai butu dross ka ja man iekaps 3 cilveki aizmugure, tad vares norm braukt, savadak del diskiem arkas strikejas :(
Nu par standarta atsperem es ta ka saprotu ka vajadzetu but normali, bet es gribeju panemt stiprinataas, lai butu dross ka ja man iekaps 3 cilveki aizmugure, tad vares norm braukt, savadak del diskiem arkas strikejas :(
Maini diskus vai valcē arkas! Skaistums prasa upurus, bet diski jāpielasa pēc ikdienišķām vajadzībām
Man aizmugurē viens amītis sāk izbeigties un domāju mainīt visus 4 uzreiz. Cik pilnam komplektam jārēķinās un kādus ieteiktu ? Sēdinātās atsperes ir 60/40, gribu visu vienā līmenī un maksimāli zemu nevis katru stūri savā augstumā kā citiem tas redzēts
Nevienādu augstumu parasti ietekmē citi apstākļi, ne amortizatori.
Pilns ielas-sporta amortizatoru komplekts pie manis izmaksātu 98Ls un ir uz vietas. Ideāli der kopā ar sēdinātām atsperēm.
Pilns ielas-sporta amortizatoru komplekts pie manis izmaksātu 98Ls un ir uz vietas. Ideāli der kopā ar sēdinātām atsperēm.
Kādam nav bilde kā izskatās 40/40 sēdinājums uz sedana? Uz stock amortizatoriem tādas atsperes vispār var likt?
psih-arno, ko vari piedāvāt no coilām?
man e36 328i coupe, pārāk zema priekša, plēš priekšējos spārnus, uz ziemu gribētu pacelt augstāk, bet vasarā atkal lejā.
aizmugure itkā normāli, bet varbūt visus četrus vajag?
man e36 328i coupe, pārāk zema priekša, plēš priekšējos spārnus, uz ziemu gribētu pacelt augstāk, bet vasarā atkal lejā.
ja liek coilas,tad visas chetras
summa pie armo varetu bus kkadi 160ls
summa pie armo varetu bus kkadi 160ls
ar kompatu pa brugji
Cik apmēram ir tā amplitūta cik var regulēt coiloverus?
Shobriid esmu aarpus LV un atpakalj buushu 17.septembrii.darkness rakstīja:psih-arno, ko vari piedāvāt no coilām?
Ja ir shobriid ir veelme ko iegaadaaties, tad luugums zvaniit 29358569 (Oto)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- …
- 62