Viss par sēdinājumu un atsperēm
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …
- 62
- chevron_right
TA koilām var regulēt cietību?
Ta-Techinx priekšā var!!! Aizmugurē nevar! Vismaz tai versijai ko ņēmu no Psih-Arno pa Ls 160.
Pirmā dzirdēšana, bet baigi forši, ja tā!
Var palūgt kādu bildi, kurā vietā un kā regulējas tā cietība TA koilām?
Var palūgt kādu bildi, kurā vietā un kā regulējas tā cietība TA koilām?
Un kur cietību var regulēt?
Zem sarkanajām atsperēm ir 2 skrūves viena uz otras. Ar tām.
Tā, bļin... Tu man sāc jaukt galvu, es jau sāku šaubīties vai tiešām tā ir
Tā, bļin... Tu man sāc jaukt galvu, es jau sāku šaubīties vai tiešām tā ir
Ar tā skrūvēm regulē statnes augstumu T.i., ne tikai uz atsperu augstuma var regulēt sēdinājumu, bet gan arī ar statnes augstumu u.t.t., t.i., ar iespēju saglabāt amītim pilnu vai vismaz pieticīgāku darbības diapazonu :)
tak.... bet cietība taču mainās no tā.... ne tā?
jeb ir vēl variants ar speciālu iespēju tikai un vienīgi priekš cietības?
jeb ir vēl variants ar speciālu iespēju tikai un vienīgi priekš cietības?
Parasti priekšējiem koiloveriem cietība regulējas pašā augšā, tā teikt "štoka" galā.
Teorētiski jau paliek cietāki, protams, jo jebkurš amīts kļūs cietāks, ja sēdināsi :)
Teorētiski jau paliek cietāki, protams, jo jebkurš amīts kļūs cietāks, ja sēdināsi :)
Un kā tieši viņa regulējas?
To gan pastāstīs sīkāk kāds zinātājs.
rekur regulējamu koni amortizatoru piemērs, caur amja štoku iet "serdene" ar kuru regulējas cietība.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
To es sapratu jau. Bet kā tieš tā regulācija notiek? Pagriež to skrūvi galā un kas notiek tālāk?
es joprojām par tām atsperēm. Nemāku atrast kaut kādus katalogus vai ko tādu, kur varētu sazīmēt kādas saderīgas atsperes. Uz auto bodi arī šobrīd netieku(darbs tāds interesants) tāpēc jāmēģina kaut kā ar tīmekli izlīdzēties..
Kāds varbūt var pateikt kādi tur tie kg ir stock 3e6 atsperēm? Uz savām vecajām nekādus cīparus neatradu.
Kāds varbūt var pateikt kādi tur tie kg ir stock 3e6 atsperēm? Uz savām vecajām nekādus cīparus neatradu.
ej eibach lapā paskaties. liekas ka kaut kas bija
cik lasīju tad regulējas atvērums pa kuru plūst cauri eļļa. ārā jaucis neesmuRidlihs rakstīja:To es sapratu jau. Bet kā tieš tā regulācija notiek? Pagriež to skrūvi galā un kas notiek tālāk?
Šitas jau ir kas interesants.
tikai koni nebūs tādās cenās kā te ir populāri likt koiloverus.
6.5kgWilsons86 rakstīja:es joprojām par tām atsperēm. Nemāku atrast kaut kādus katalogus vai ko tādu, kur varētu sazīmēt kādas saderīgas atsperes. Uz auto bodi arī šobrīd netieku(darbs tāds interesants) tāpēc jāmēģina kaut kā ar tīmekli izlīdzēties..
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Interesanti kur tur cietiba regulejas ? var uz foto paradit?Ridlihs rakstīja:Ta-Techinx priekšā var!!! Aizmugurē nevar! Vismaz tai versijai ko ņēmu no Psih-Arno pa Ls 160.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …
- 62