Par disku iznesumiem (ET) un platumiem utt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 26
- chevron_right
Rekur madarsv bija ielicis ka ar 8.5J un ET13 bez arku valcēšanas un ar 205/40 riepām aizmugurē pa bedrēm aizķer arku. Tad domāju ka ar Tevis pieminētu platumu un ET tiešām nav ko uztraukties.
Jautājums - 16nieki diski, 8J platumā un ET23 iznesumā tak derēs bez arku valcēšanas? Domāju ka vajadzētu. Kādu riepu labāk stiept virsū? 195/50 vai 205/uz kko? Iesakiet kādus variantus.
domāju uzliec 215/40 un brauc laimīgs... domaju baigi nekam nevajadzetu kerties.. :)
Gribu nedaudz tire stretch.
es ieteiktu 205/40 ja gribi nedaudz strech
Sakiet, ar šiem diskiem, platumu J9 uz e36 nebūs jāvalcē arkas? http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... iecgn.html
Kādas riepas labāk šitiem diskiem piemeklēt (izmēru tieši) ?
Kādas riepas labāk šitiem diskiem piemeklēt (izmēru tieši) ?
255/45 R17 būtu okey uz J9 diskiem? Arkas nezāģētu??
Domāju ka noteikti zāģētu. Es jau liktu kādi 215 vai 225. :) ET ir kā normāls. Prasi kādam, kam tādi diski ir apmēram. :)
Es par tiem riepas izmēriem daudz nejēdzu, jo šai lapā rāda ka tādas neder http://www.iriepas.lv/riepu_diska_atb.p ... =225/45R17
225/45 vai 215/45
Nebūtu pa šauru priekš tādiem diskiem?
225/45 vai 215/45
Nebūtu pa šauru priekš tādiem diskiem?
Tad, cik noprotu, tam webam kur tie izmēri ticēt nevar?
Izskatās kapitāli labi
Izskatās kapitāli labi
Ticēt var. Bet tur ir ieteiktie izmēri, ikdienas braukšanai utt. Cilvēkiem gados nevajag tyre stretch utt., viņiem galvenais lai der un diskus nevar apdauzīt pret apmalēm. :P
Nu paldies par apgaismošanu neesmu vecs cilvēks - vajag tire stretch
To tavu ss.lv linku nevar atvērt. Var būt diski ar 9J un iznesumu kkādi ET45 un tad tu tur vari likt savas 255/45, iespējams pat vēl platākas un var būt ar ET15-20, kur obligāti arkas ir jāvalcē un jāliek stretch'otā riepa.
Viss jau ir noskaidrots vecīt
Jā, pirmīt vismaz varēja atvērt
Jā, pirmīt vismaz varēja atvērt
AgnisB - viņam ET35 ir.
Interesē R16 ET15 9J
215/40 gumija
der un sēdināta auto ar stock arkām?
215/40 gumija
der un sēdināta auto ar stock arkām?
Ja runā par borbetiem, tad priekšā problēmu nebija, bet aizmugurē gan jāskatās.
205/45 aizm. ko mainitu?
Ar kādu spiedienu jūs braucat 18"?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7