Viss par sēdinājumu un atsperēm
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 62
- chevron_right
Ja gribi likt uz parastajiem amjiem, tad max -40mm priekšā un aizmugurē tos pašus 30-40mm
Bet, ja gribi ideālu sēdinājumu, tad pērc koilas priekšā un aizm. reg. atsperes
Bet, ja gribi ideālu sēdinājumu, tad pērc koilas priekšā un aizm. reg. atsperes
Ir doma pirkt atsperes uz 60/40 ar visiem ielas sporta amortizatoriem! prieks koilam un reg. atsperem budzets pa isu, ta ka centisos iztikt ar to pasu!
Ja nav noslēpums, tad pa cik tas komplekts iet?
Un kā izspaužas ielas/sporta amortizatori?
Un kā izspaužas ielas/sporta amortizatori?
Nav ne jausmas ka tie izpauzas Versties pie psih-arno
Komplekts 150ls!
Komplekts 150ls!
Ēm, koilas + aizm. reg. atsperes var dabūt pat lētāk, t.i., ap kādiem 140Ls, pie paša psih-arno.
Man viņš piedāvāja parasto par 150ls Tev iespējams kā čomam viņs atdotu par 140 koilas, bet nu es viņam uzjautāšu cik viņs grib par koilām!dogMa rakstīja:Ēm, koilas + aizm. reg. atsperes var dabūt pat lētāk, t.i., ap kādiem 140Ls, pie paša psih-arno.
Varbūt vienkārši nav uz vietas, bet koilas - 95Ls, aizm. atsperes 40Ls. Ja nemaldos, tā ir publiska cena
40/20, 40/30. Nez, nu man priekšā ir kādi 50mm točna, bet neviens guļošais vēl nav bijis šķērslis.
Kā ir ar koilām un reg. atsperēm cik viņām ir zemākais sēdinājums?
Nu zemākais ir ļoooti zems (tur pat guļošo nevajadzēs lai kaut kur uzsēstos), bet augstākais ir augsts.
Tikko nomainījām aizmugurē reg. atsperes un amīšus, noskrūvēju uz zemāko, taču autiņš zemē nelaižās, stāv kā stāvējis? Kur problēma?
Un eksperti, vai ir nozīome kur atrodas regulācijas skrūve atsperēm, augsā vai apaksa, liekas būšu uzlicis otrādi
Un eksperti, vai ir nozīome kur atrodas regulācijas skrūve atsperēm, augsā vai apaksa, liekas būšu uzlicis otrādi
jakas parastajaam atspereem ir arii tas ka peec briitinja buus zemaak, kad pabraukaasi. jo kad uzcel augshaa un nolaid lejaa vinjas irdiezgan augstu paliek.
Kad noregulē atsperi, nolaid auto lejā un izbrauc mazu līkumu, lai riepas nostājas vietā, jo ceļot augšā lejā un regulējot, reāli nenoķersi īsto sēdinājumu.
P.S. Man arī interesē, kā pareizāk - augšā vai lejā reg. skrūvei?
P.S. Man arī interesē, kā pareizāk - augšā vai lejā reg. skrūvei?
nezinu kko juus tur reguleejat. pabraucam laiku, tad noemtam auto uz taisnas virsmas, atmeeram katru ratu cik veel vajag nolaist vai pacelt. tad par tik mm arii pagriezat!
doGma es uzliku apaksa, bet tuvakajs dienas mainisu liksu tomer augsa, jo liekot leja vnk nevaresi noregulet augstumu
Un ja sdn braucu un nifiga, regulejums ir uz pasu zemaku, tacu autins stav tikpat augstu, ka ar stock atsperem
Nesaprotu kas pa steli, meginasu uzlikt regu;lacijas skruvi augsa, ja nekas nemainisies, iznemsu vsp vinu ara
Un ja sdn braucu un nifiga, regulejums ir uz pasu zemaku, tacu autins stav tikpat augstu, ka ar stock atsperem
Nesaprotu kas pa steli, meginasu uzlikt regu;lacijas skruvi augsa, ja nekas nemainisies, iznemsu vsp vinu ara
Vai kupejas 4cyl. priekšējie amortizātori der 4cyl. kompotam??
Priekšējie jā, aizmugurējie neder.
Thnq, par aizmugurējie zinu ka viņi īsākidogMa rakstīja:Priekšējie jā, aizmugurējie neder.
Nu tad tad taa saneemu savas coilas, bet taka nekad vel ar taadaam neesmu darbojies radaas jautaajums. Vai redzamajaa bildee vel ir kaut kas jaapiepeerk? Vai vinas naak originaalajaa atbalstaa?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Iesaku paskatīties vai zem putekļu gumijas ir 'atsitējs'.
Visticamāk jābūt.
Atbalsts der standarta. Vairs nekas nav nepieciešams, varbūt vienīgi mazie flanči, bet to jau manīs pēc tam.
Visticamāk jābūt.
Atbalsts der standarta. Vairs nekas nav nepieciešams, varbūt vienīgi mazie flanči, bet to jau manīs pēc tam.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 62