bmw e36 aizmugurejais tilts!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right
Ienācās man placī viena miskaste kurai pasažiera puses ritenis nav centrā. Vairāk uz aizmuguri. Šobrīd visi pārpicēji, studenti un citi darboņi neņem dēļ šī defekta autiņu. Kur problēmu meklēt un vai vispār meklēt ? Varbūt uzreiz daļās aizlaist ?
dod tikai detaļās , savadāk kāds jampapiņš nopirks, sāks slīpet, ieliks kādam purnā un pēc tam raudās
štelle tāda, 1.8 motors, ar aizmugurē bremžu diskiem, bet cik zinu tad 1.6, 1.8 motoriem parasti nāk barabanas. (secinājums vienkāršs), tilts viss ticamāk mainīts , vai ir kāda iespēja uzzināt no kāda autiņa tilts paņemts vai arī viņš īsti neatšķiras un var būt no 1.8is, 2.0 vai 2.5? no 2.8 viss ticamāk ka nav
man ari ir parastais 1.8 un arī disku bremzes ta kā tas ir normāli
un tilti visiem ir vienādi
un tilti visiem ir vienādi
Kas var būt par lietu, ka paceļot mašīnu gaisā viena aizmugurējā, apakšējā daļā izlec no vietas un nolaižot atpakaļ uz riteņiem pēc brīža atkal ir tāda diezgan paskaļa skaņa, kad atspere ieņem atkal citu stāvokli. Vienkārši tas gumijas "pipstiķis" visu laiku neatrodās savā vietā.
quattro ist für sissies
Sveiki ir tāda lieta ka manam e36 tilta stiprinājumi nopuvuši, tagad gribu visu tur sametināt lai viss būtu kā tam jābūt, bet nezinu pēc ko vadīties lai iemetinātu tiltu savā vietā, varbūt kads ir tu darījis un var ietekt pēc ko vadīties?
Sveiki. Nesen iegādājos e36 un pagaidām maza saprašana no viņiem, tādēļ man ir radušies daži jautājumi!
1) Dilst labā aizmugurējā riepa, esmu nobraucis ~2000km un drīz jau būs sliki. Pieļauju domu ka varētu būt kaut kas salocīts. Kādas ir jūsu domas?
2) Pārslēdzot ātrumus aizmugurē ir tāda kā sitienu skaņa, no kā tā varētu būt?
1) Dilst labā aizmugurējā riepa, esmu nobraucis ~2000km un drīz jau būs sliki. Pieļauju domu ka varētu būt kaut kas salocīts. Kādas ir jūsu domas?
2) Pārslēdzot ātrumus aizmugurē ir tāda kā sitienu skaņa, no kā tā varētu būt?
Iespējams kaut kas salocīts, iespējams vienkārši jāregulē savirze/sagāzums. Ļoti iespējams izbeigušās, kādas no buksēm, dēļ kā savērsums ir nepareizs un dilst riepas.
Sitieni - pieļauju domu, ka tiešām kāda bukse izbeigusies. Bet var būt arī citi iemesli. Labāk aizbrauc uz kādu servisu un uztaisi piekares diagnostiku.
Sitieni - pieļauju domu, ka tiešām kāda bukse izbeigusies. Bet var būt arī citi iemesli. Labāk aizbrauc uz kādu servisu un uztaisi piekares diagnostiku.
Sanāk ka visiem e36 izņemot kompaktu ir pilnīgi vienāds aizmugurējais tilts?
Es domāju, protams, neieskaitot stupicas.
Jā, visiem vienāds!Imagine rakstīja:Sanāk ka visiem e36 izņemot kompaktu ir pilnīgi vienāds aizmugurējais tilts?
Paldies!
m3 3.0l atskiras un evo ir pavisam savadaksImagine rakstīja:Sanāk ka visiem e36 izņemot kompaktu ir pilnīgi vienāds aizmugurējais tilts?
...
Auto pārvadājumi pa Eiropas valtstīm pa patīkamām cenām. Sīkāka infromācija-PM vai 20010711
sensona 10 ls gabala bija agrak vai ari varinopirkt no manim bet to varesu pateikt rita vai ir vel palikusas
Man vajag divas!Dj_Zii rakstīja:Re: bmw e36 aizmugurejais tilts!Atbildēt Dj_Zii » 27 Jūl 2014, 16:36
un varbūt zini kā viņas saucas angliski?
Pēdējais labojis uareindanger - 27 Jūl 2014, 21:12, kopā labots 1 reizi.
Auto pārvadājumi pa Eiropas valtstīm pa patīkamām cenām. Sīkāka infromācija-PM vai 20010711
excentric camber bolt.
es ari vinjas pirku pavisam nesen, ar visu jaunu excentrisko sheibinju un uzriezhnjiem, samaksaju kaukadus 30 eiro pa divam
es ari vinjas pirku pavisam nesen, ar visu jaunu excentrisko sheibinju un uzriezhnjiem, samaksaju kaukadus 30 eiro pa divam
...
vai e36 kupejai der tilts no e46 aizmuguree? atskiras ar platumu vai jebka savadak? vai plug n play?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right