Viss par sēdinājumu un atsperēm
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- …
- 62
- chevron_right
Uzliku priekšā atsperes ar sedinajumu 60 mm itkā , bet īpaši nepalika zemāks , tas kas pārdeva, teica ka pāris dienas japabrauka un nosedisies , tā tiešām būs , vai vnk man ir iesmeretas stock atsperes ?
"itkā"... "īpaši nepalika"... pēc šādiem izteicieniem Tu gribi saņemt konkrētu atbldi?!?!!?
Iemet bildi vismaz, lai redz kā izskatās? Vrb -60 mm uzlikti uz nemotoru no 6 cil. dzinēja?
Iemet bildi vismaz, lai redz kā izskatās? Vrb -60 mm uzlikti uz nemotoru no 6 cil. dzinēja?
d[-_-]b
-60 sēdinājumu nevar nepamanīt
Nu te hz... Nezinām kas pret ko tika mainīts un kā! Tāpēc visādi var būt!
d[-_-]b
Baumanis es tev labprāt uzdāvinātu savu priekšas 60 sēdinājumu, ja man būtu ko likt vietā.
Mazliet apkaunojoši ir braukt uz vēdera pie katras stāvākas uzbrauktuves
varu iedot tev atsperes prieksejas vieta,tu man savas ja tev 6cyl motors.Kaats rakstīja:Baumanis es tev labprāt uzdāvinātu savu priekšas 60 sēdinājumu, ja man būtu ko likt vietā.
Uzliku uz nemotora, bet nu kas pārdeva teica ka ir 60 mm , iespējams ka domātas priekš 6 cyl, bet dēļ tā varētu būt ka šitā nekas nenosedas ? pc tieši nobruka un nevaru iemest bildi
Man ir īsie štoki, ja tev ir ar -40 tad dealMiroMan rakstīja:varu iedot tev atsperes prieksejas vieta,tu man savas ja tev 6cyl motors.Kaats rakstīja:Baumanis es tev labprāt uzdāvinātu savu priekšas 60 sēdinājumu, ja man būtu ko likt vietā.
Cik zemu ir 60/40 uz R17 205/40 or 215/40? Varbūt kādam jau ir šāds setups. Bildes ar vēlams, ja ir!
Man ir 60/40 uz r16-nerekomendēju, bet tas tikai mans padoms :)
P.S. varbūt uz r17 būtu ok
P.S. varbūt uz r17 būtu ok
Galvenais lai baigi nepurina un neizjauc fričeni! :zheleja:
kaut ka sadi,bet ir ari stock atsperes...Kaats rakstīja:Man ir īsie štoki, ja tev ir ar -40 tad dealMiroMan rakstīja:varu iedot tev atsperes prieksejas vieta,tu man savas ja tev 6cyl motors.Kaats rakstīja:Baumanis es tev labprāt uzdāvinātu savu priekšas 60 sēdinājumu, ja man būtu ko likt vietā.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
atradu bildi,kad mainiju...sarkanas stav virsu tagad.
ja nu kadam vajag sadas atsperes,ka bilde redzams dzips tad PM,jo ir aizdomas,ka no touringa man staveja virsu...
Vot tas sarkanās vajag man
Izskatās vsp, ka varētu būt -40MiroMan rakstīja:atradu bildi,kad mainiju...sarkanas stav virsu tagad.
kaut ka sadi,bet ir ari stock atsperes...[/quote]
bildē ir R16?
bildē ir R16?
bildē ir R16?[/quote]Veilers rakstīja:kaut ka sadi,bet ir ari stock atsperes...
R16
šitādu skatu es ari gribētu panākt... tātad -40 vajag priekšai, ja?
domaju ka jaa...Veilers rakstīja:šitādu skatu es ari gribētu panākt... tātad -40 vajag priekšai, ja?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- …
- 62