Viss par sēdinājumu un atsperēm
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- …
- 62
- chevron_right
40/20 max. ja gribi lielāku jāliek uz īsajiem štokiem.Bar rakstīja:Kādu sēdinājumu ieteiktu 1.8 sedanam ar orig, amīšiem?
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
priekšējās atsperes uz pusēm, veselo vienu var pārdod un nopirkt flekša ripas un aizmugurē pa ceturtdaļai no katra atsperes gala.:mrgreen:
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
jautajums sekojoshs- cik slikti un kas var notikt, ja 6cil. uzliek sedinatas prieksejas atsperes no 4cil auto??
tie, kas ir braukuši, saka ka nav nekas ārkārtējs, tikai auto mīkstāks (želejīgāks), sēž par 1cm zemāk.
Kā pagaidu variants būtu gan jau oki.
skaidrs, paldies par infonormāls čalis rakstīja:tie, kas ir braukuši, saka ka nav nekas ārkārtējs, tikai auto mīkstāks (želejīgāks), sēž par 1cm zemāk.
325 BMW rakstīja:Muļķības!green garage rakstīja:Griezis neesmu, bet nocērtot divus vijumus vajadzētu būt ļoti zemu.
Nu bet es neieteiktu tev to darīt. labāk pabraukā ar tādu kā ir līdz sakrāsi vismaz lietotām priekšējām atsperēm, kas tev nostāsies uz apmēram 15 eiro.
Nu bet ja tomēr cirtīsi, tad sāc ar vienu vijumu- vairāk nogriezt veel varēsi, bet atpakaļ klāt jau nepielīmēsi.
Wdf??? Kāds mošk tā arī ir darījis?
pec ka lietotam atsperem var atshkirt vai tas ir 4cil vai 6cil??
velos nosedinat touringu 2.5 tds
diski r17 , ET - 35 , platums lajkam 7,5J vaj 8 J
priekša 225x45 (ir doma pectam uzlikt kadus190-200x45-40 gan priekša gan aizmugure)
aizmugure 245x40
cik var nosedinat bez arku valcešanas ? doma ir kadi 40mm priekša un kadi 30 vaj 40 aizmugure , bet nekad to neesu darijis , tapec prasu , kadu sedonajumu un kadas riepas , un vaj vajadzes arkas valcet ?
un kadas atšķiribas ir starp kojlam un sedinatam atsperem , zinu tikaj ka ar koilam var dabut zemak
un atsperes ir sarkanas , dzeltenas , zilas mb. vel kadas , vinjas sava starpa atšķiras ar stingrumu vaj ka to vel pateikt , jo cik redzeju tad vinjam sedinajumus var dabut vienadus
diski r17 , ET - 35 , platums lajkam 7,5J vaj 8 J
priekša 225x45 (ir doma pectam uzlikt kadus190-200x45-40 gan priekša gan aizmugure)
aizmugure 245x40
cik var nosedinat bez arku valcešanas ? doma ir kadi 40mm priekša un kadi 30 vaj 40 aizmugure , bet nekad to neesu darijis , tapec prasu , kadu sedonajumu un kadas riepas , un vaj vajadzes arkas valcet ?
un kadas atšķiribas ir starp kojlam un sedinatam atsperem , zinu tikaj ka ar koilam var dabut zemak
un atsperes ir sarkanas , dzeltenas , zilas mb. vel kadas , vinjas sava starpa atšķiras ar stingrumu vaj ka to vel pateikt , jo cik redzeju tad vinjam sedinajumus var dabut vienadus
Pēdējais labojis andrjuha37 - 23 Jūl 2014, 19:09, kopā labots 1 reizi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Liec 60mm priekšā!! Es tikko uzliku testam un man baig patik! Pagaidam gan diski un gumija man nav pareiza, bet esmu priecigs, ka nečakarējos ar 40mm un tādā garā! Parvietoties nav problemu un pazud nesmukais tukšums starp riepu un arku! nu vienig amīši jāmaina uz īsajiem, bet pārējais ir labi!
Amishi stoki nederees ja?
deres bet ilgi netures... personigi man iztureja apm. gadu labi amisi..
Hm. Un isie amishi cik izmaksa? :)
Tatad 100eiro divi amishi, 4 maksa 200eiro + ap 70eiro atsperes, ta ir koilu cena vai pat vairak
aizmugurējie iespējams lētāk maksš, bet atsperes jaunas komplekts pat dārgāk. Koili pa šādu cenu visdrīzāk pēc gadiem diviem jau tiks izmesti. :)
d[-_-]b
Tad ko cilvekam darit?
Iet pelnīt naudu un nejaukt cilvēkiem prātu! Es izlemtu kādu sēdinājumu gribu un pirktu atsperes + atbilstošus āmīšus, vismaz ja āmītim ir kaput tad nav viss pilnīgi no jauna jāpērk.
d[-_-]b
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- …