Viss par sēdinājumu un atsperēm
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- …
- 62
- chevron_right
Mister_ED rakstīja:Sveiki e36 biedri!Vai origanālie aizmugurējie amortizatora atbalsti turēs TA-Technix coilu slodzi ?vai labāk jāliek virsū poliriutāna atbalsti?
Ja budžets neļauj ,tad var ar oriģinālajiem, bet ,protams,daudz labāk būtu ar poly ! Ja nemaldos tad oriģinālie ātri izģērbsies.
Ta technix nemaz tik cieti nav. Varēsi vizināties ar parastajiem atbalstiem. Ja liksi smagus diskus + zemprofilu + lielāku spiedienu riepās, tad gan vienā momentā izjuks.
Būtu jau labi, ja tiešām kāds arī liktu jaunus oriģinālos atbalstus. Visbiežāk jau pērk oriģināla analogus.
Šajā gadījumā svarīgi izvēlēties labu ražotāju (piemēram, Lemforder), tad problēmu nebūs.
Vēl var likt E46 M3 atbalstus, kas esot izturīgāki par parastiem E36 atbalstiem. Ja interesē varu pateikt detaļas kodu (mēdz gadīties, ka tirgotāji mēģina pārdot parastus atbalstus kā E46 M3, jo pēc idejas jau tie der).
Šajā gadījumā svarīgi izvēlēties labu ražotāju (piemēram, Lemforder), tad problēmu nebūs.
Vēl var likt E46 M3 atbalstus, kas esot izturīgāki par parastiem E36 atbalstiem. Ja interesē varu pateikt detaļas kodu (mēdz gadīties, ka tirgotāji mēģina pārdot parastus atbalstus kā E46 M3, jo pēc idejas jau tie der).
uzliku wu-ryder poly atbalstus , diez vai kāds M3 tur līdzi maz stāv
Paldies par ieteikumiēm nolēmu uzluikt wu-ryder poly atbalstus.Gribas būt pārliecinātam par 100%,ka turēs,jo vasarā plānots braukt ar r17.
Ko varat teikt par šo set-up ?
http://www.protuning.lv/index.php?op=ma ... inklang=lv
Cena,kvalitāte?
Braukšanas principā pa Rīgas ceļiem šad tad province. cik ilgi kalpos?
Cena,kvalitāte?
Kvalitāte atbilstoša cenai. Neko labāku nedabūsi. Pēc intensīvas braukšanas, pa bedrēm utt - pēc kāda gada iztecēs kāds aizmugurējais amis (vismaz cik esmu lasījis, tad vidēji pēc tik ilga laika sāk kaut kas brukt nost tiem koiliem). Pašam bija, tikai vecāka gada gājuma modelis - ir ok.
Es teiktu labs variants un atbilstoss cenai, vismaz pabraukasi to gadu(pec Ruu vaardiem) unn sapratiisi kas ir vajadziigs un naakamo reizi jau mekleesi pec savaam velmeemsandzhus rakstīja:Ko varat teikt par šo set-up ?
Cena,kvalitāte?
Teiksim mani brauksana ar tadiem pilniibaa apmierina, loti patikama, bet nu par to cik ilgi kalpos pagaidam nevaru spriest
Kāds var palīdzēt? Varat lūdzu ieteikt kādu gumiju likt priekšas un aizmugures diskiem? diski dāžāda platuma(R16). Sūdīgi tas ,ka nezinu tos visus ET un J. Aizmugure nav sēdināta, bet gribu uzlikt sēdinātās atsperes, varbūt kāds piedāvāt tās un riepas arī. Šajā jomā esmu iesācējs.
Pagaidām aizm stāv 225/55 R16
Priekša 215/55.
http://failiem.lv/u/ziideei
Pagaidām aizm stāv 225/55 R16
Priekša 215/55.
http://failiem.lv/u/ziideei
Slēpts saturs: Parādīt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Diski ir Remotec A, platākie 9j un et vai nu 13 vai 15, šaurākie 8j. Riepas vajag šaurākas un zemākas, kaut ko starp 195/45 un 215/50, atkarībā cik ļoti gribi valcēt arkas, "stiept" mizas, zemu laist mašīnu utt utjp.
Kurlis rakstīja:Diski ir Remotec A, platākie 9j un et vai nu 13 vai 15, šaurākie 8j. Riepas vajag šaurākas un zemākas, kaut ko starp 195/45 un 215/50, atkarībā cik ļoti gribi valcēt arkas, "stiept" mizas, zemu laist mašīnu utt utjp.
Liels paldies par padomu
Sveiki. Gribu nosēdināt savu e36, īsti neko nesaprotu no tām lietām. Bet gribu zemāk viņu, īsti nezinu ar ko sāk, ko pirkt utt.
Par tiem sēdinājumiem arī īsti nesaprotu ko tas nozīmē. Var kāds palīdzēt un varbūt ieteikt, ko labāk pirkt un kur?
Par tiem sēdinājumiem arī īsti nesaprotu ko tas nozīmē. Var kāds palīdzēt un varbūt ieteikt, ko labāk pirkt un kur?
Tev ir 48 lapas ko tepat palasīt, izrunāts 100500 reizes..
d[-_-]b
nopērc koilas un dzīvo laimigs.klifiks rakstīja:Sveiki. Gribu nosēdināt savu e36, īsti neko nesaprotu no tām lietām. Bet gribu zemāk viņu, īsti nezinu ar ko sāk, ko pirkt utt.
@instagram - anrijs.v
Kur vislabāk viņas iegādāties?nleai rakstīja:nopērc koilas un dzīvo laimigs.klifiks rakstīja:Sveiki. Gribu nosēdināt savu e36, īsti neko nesaprotu no tām lietām. Bet gribu zemāk viņu, īsti nezinu ar ko sāk, ko pirkt utt.
Raksti PM lietotajam psih-arnoklifiks rakstīja:Kur vislabāk viņas iegādāties?nleai rakstīja:nopērc koilas un dzīvo laimigs.klifiks rakstīja:Sveiki. Gribu nosēdināt savu e36, īsti neko nesaprotu no tām lietām. Bet gribu zemāk viņu, īsti nezinu ar ko sāk, ko pirkt utt.
Sveiki visiem!
Gribeju pajautat, cik zemu buutu jaaseedina priekshaa un aizmuguree ja man pagaidam ir parastie blekjinieki R17 diksi, riepas ir 225/45. Kaads buutu tas optimaalais sedinajums, lai sasniegtu mazliet vairaak stabilitaati uz celja/likumos un izskatu? Braucu pa asfaltu, nav brugja vai zemes celja.
Paldies jau ieprieksh par atbildem.
Gribeju pajautat, cik zemu buutu jaaseedina priekshaa un aizmuguree ja man pagaidam ir parastie blekjinieki R17 diksi, riepas ir 225/45. Kaads buutu tas optimaalais sedinajums, lai sasniegtu mazliet vairaak stabilitaati uz celja/likumos un izskatu? Braucu pa asfaltu, nav brugja vai zemes celja.
Paldies jau ieprieksh par atbildem.
Ja runa par atsperēm, tad optimāls variants būtu 50-60mm priekša, 20-40mm aizmugure. Ir pieejami dažādu ražotāju komplekti.
Hai.
Kaut kur esmu dzirdējis ka aizmugurē liek Toyota Land Cruiser amartizatorus, dēļ cietības. No kāda modeļa viņi der?
Kaut kur esmu dzirdējis ka aizmugurē liek Toyota Land Cruiser amartizatorus, dēļ cietības. No kāda modeļa viņi der?
Sachs 312 461
Cik esmu sapratīs tad šie. Tik laikam kaut kas jāķīmiķo ar apakšējo buksi, jo šim amim laikam ir lielāks diametrs skrūvei.
Cik esmu sapratīs tad šie. Tik laikam kaut kas jāķīmiķo ar apakšējo buksi, jo šim amim laikam ir lielāks diametrs skrūvei.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- …
- 62