Bremzes
Kādi varētu būt iemesli ka uz stenda priekshas bremzes paraadiija:
1.90 kreisā puse 1.50 labā puse.
aizmugurei viss kārtībā 2.x 2.x
*diski + klu4i ir svaigi un piebraukti. ziemaa viss jauns salikts.
*vakumnika trubu noraavu tad vispaar takaa ķieģels palika.. takaa tas darbojas
*tika notiiriiti klu4i un diski, pagaisoti supporti (gaiss aaraa nenaaca), nekaadas sajuutas labaakas nepalika.
* pirms jauno disku liskhshanas tika izjaukts labais suports un ielikts svaigs cilindriitis, elju tur garaam nespiez....
Pasham doma takaa uz galveno bremzu cilindra gumiju kas spiez skidrumu priekshas bremzeem.. jo liekas ka varu izpiest, bremzes da galam, tik veel uz kaada cita e36 jaapaarliecinaas cik tālu tas pedāls iet..
1.90 kreisā puse 1.50 labā puse.
aizmugurei viss kārtībā 2.x 2.x
*diski + klu4i ir svaigi un piebraukti. ziemaa viss jauns salikts.
*vakumnika trubu noraavu tad vispaar takaa ķieģels palika.. takaa tas darbojas
*tika notiiriiti klu4i un diski, pagaisoti supporti (gaiss aaraa nenaaca), nekaadas sajuutas labaakas nepalika.
* pirms jauno disku liskhshanas tika izjaukts labais suports un ielikts svaigs cilindriitis, elju tur garaam nespiez....
Pasham doma takaa uz galveno bremzu cilindra gumiju kas spiez skidrumu priekshas bremzeem.. jo liekas ka varu izpiest, bremzes da galam, tik veel uz kaada cita e36 jaapaarliecinaas cik tālu tas pedāls iet..
agri, viens no variantiem varētu būt ka sistēmā ir gaisa burbulis, man ar tā bija, itkā viss normāli, tik uz stendu nekā, pabraukāju un laika gaitā gaisojot dabūju gaidāmo rezultātu....
bet man ir tāds interesantāks jautājums, ko man vajag no detaļām lai uz 316 kupejas aizmugurē uzliktu disku bremzes! kas tur pa jokiem būtū gaidāmi...
no detaļām ko zinu kas ir vajadzīgas ir suporti, stupicas, bremzu diski, kolotkas un bremžu šlaukas, ir vēl kaut kas nepieciešams???
bet man ir tāds interesantāks jautājums, ko man vajag no detaļām lai uz 316 kupejas aizmugurē uzliktu disku bremzes! kas tur pa jokiem būtū gaidāmi...
no detaļām ko zinu kas ir vajadzīgas ir suporti, stupicas, bremzu diski, kolotkas un bremžu šlaukas, ir vēl kaut kas nepieciešams???
Mārtiņa Riepu Serviss
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
njaa peec taa man nav ne jausmas kur mekleet probleemu. bremzu skidrums mainiits 2 gadi atpakal, pats ar neemsu stuumis to gaisa burbuli tur iekshaa.. atgaisots tika kaadas 4 reizes katrai pusei..dogMa rakstīja:Agris bija atbraucis manas bremzes patestēt, un es sapratu, ka manējām kaut kas nav kārtībā
Kad iespiež pedāli līdz grīdai, tad paturot brīdi, tas iesēžas vēl dziļāk, t.i., līdz galam.. Agris saka, ka cilindram manžetes iespējams. Jūsu domas?
diivaini ka abi prieksheejie tikai.
nez piem vai es justu starpiibu bremzeejot ja uzlabotos bremzes visamz atpakal uz 2.5.. jo uz stendu kautkaa nevelk visu laiku braukt.
Tada problema , triic viens aizmugurejejs bremzhu klucis ( no virzulja puses ) sanak it ka tas virzulis nepiespiezh to kluci lidz galam , kluchi ir diezgan laba stavokli , virzulis ari staiga normali ... Kas jadara ? It ka nekas briesmigs nav - mashina bremze labi ( vinmerigi ) bet kad braucu pa brugi rodas loti nepatikama skana
1. vainu klaudz bremzu klucis-- tad atloki vinjam vairaak kjepas un iebaaz atapakal.- pasham ar jauniem taa bija.
2. paarsvaraa grab ru4niks-- tad tas ir pareizi jaapieregulee lai vinjam nav kur saigaat!
2. paarsvaraa grab ru4niks-- tad tas ir pareizi jaapieregulee lai vinjam nav kur saigaat!
Man bija tā skava nolūzusi nost. Nācas pieķert ar svarku un braucu tālāk laimīgs :)
Man ir līdzīgi - domāju vispār visu galveno cilindru apmainītdogMa rakstīja:Agris bija atbraucis manas bremzes patestēt, un es sapratu, ka manējām kaut kas nav kārtībā
Kad iespiež pedāli līdz grīdai, tad paturot brīdi, tas iesēžas vēl dziļāk, t.i., līdz galam.. Agris saka, ka cilindram manžetes iespējams. Jūsu domas?
Varbūt kāds zin kādās cenās tie iet ???
skiet ka ap 35 redzeeju jaunus.. tik vispirms paarbaudi vai nekur nesulo visaa sisteemaa!
Pirmokart skatiju tas skavas , it ka normalas , vot tikaj nemeiginaju vinus locit , bajdijos salauzt =) Meginashu atlocit mazliet ...
nu nevajag galiigi lauzt :) vienakaarshi ja juuti ka iet pedaals griidaa, tad skaties vai kautkur nav suucas, ja nav tad iedodam veel speciaalsitam noveerteet, lai apstiprina ka cilindriits beigt un mainam nost.
Jā, beigās man tas beidzās ar sulojošu bremžu caurulīti aizmugurē, nevis ar galveno cilindru.
Iedevu vecfāterim patestēt bremzes (par galv cilindra tēmu), šis teica ka ir vēl labs, un visas šļaukas esmu jau paspējis mainīt.
p.s. vecfāteris labi jūt tagad bremzes jo šim autiņam galvenais cilindrs izbeidzās TA pēc bremžu stenda...
p.s. vecfāteris labi jūt tagad bremzes jo šim autiņam galvenais cilindrs izbeidzās TA pēc bremžu stenda...
kas varetu buut ja braucot tirkshkj rocene ja biki pacelj liidz 1. kljikshkjim beidz tirkshkjeet ???
kur tev vinja tikšķ? pie rata vai salonaa kautkas?
salonaa un izbazot galvu pa logu ar var dzirdeet. man poweraa teica ka tjip diskam skruves par garu.
Vai manuaalam un automaatam atskirs suportu lielums,jo sodien redzeeju 328i automaatu,kuram suporti bija lielaaki kaa man manuaalajam,bet aizmugureejie bija taadi lieluma kaa jaabuut
ja taa tam jaabuut tad pirmo reiz to zzinu
ja taa tam jaabuut tad pirmo reiz to zzinu
Em, viņam gadījumā nebija arī lielāki bremžu diski? Jo man liekas ka M3 nāca lielāka diametra bremžu diski + iespējams savādāki/lielāki suporti. Jo ir pat redzēts kad kaut ko tādu saliek, tad mazākus diskus par 16 collām nevar uzlikt.
m3 ir lielakas, bremzes, ka "parastam" e36.
manualis, vai automats, atskiribas nau
manualis, vai automats, atskiribas nau
...