Gultnji
Jautajums tads, vaitad tiesam 320 prieksejie gultnji nak kopa ar stupicu ?
Uzzinaju vairak un pareizak sakot gultnis nak kopa ar rumbu.
Šodien montējot nost vasarenes un liekot virsū ziemenes pamanīju ka blakussēdētāja pusē aizmugurē gultņi beigti, un disks metās. Tātad, 325i 91. gada gultņi arī nāk ar stupicu kopā, vai atsevišķi ?
aizmugure nee. tik prieksa :) gultnis tev bus ap 20 ls .
Jā, gultnis maksā 20Ls Gross auto, bet vieglāk viņu nav nomainīt ar visu stupicu un miers ? Kāda iespēja pašam nomainīt ? Viegli ? Jeb vieglāk uz servisu aizdzīt ?
nu var pats meginat. bet pats nesmu meginajis taka gruti spriest. un ar stupicu tev tas izmaksas dargi. es mainiju visus . un prieksejie man izmaksaja ap 50 ls viens.
Mēģināts nav zaudēts, tāpat tur nav ko sačakarēt. ok, paldies par inf.Majors rakstīja:nu var pats meginat. bet pats nesmu meginajis taka gruti spriest. un ar stupicu tev tas izmaksas dargi. es mainiju visus . un prieksejie man izmaksaja ap 50 ls viens.
kaa ta nau
ja pilnigi bez nekadam zinashanam kjeras klat un domaa ka tapat nevares neko sabojat, tad nebrinies ka uzliekot virsuu rezultats nebus diezko labaks par esosho beigto gultni
ja pilnigi bez nekadam zinashanam kjeras klat un domaa ka tapat nevares neko sabojat, tad nebrinies ka uzliekot virsuu rezultats nebus diezko labaks par esosho beigto gultni
...
Armando rakstīja:ja pilnigi bez nekadam zinashanam kjeras klat un domaa ka tapat nevares neko sabojat, tad nebrinies ka uzliekot virsuu rezultats nebus diezko labaks par esosho beigto gultni
Pa šito pašu tēmu:
man 1.8i sedanam šofera puses aizmugurējais gultnis aizgājis pa pipeciem, servisā vīri saka, ka nevarot atskrūvēt utt., līdz ar to jautājums, kas tieši jāpērk jauns - stupica, vēl kaut kas?
man 1.8i sedanam šofera puses aizmugurējais gultnis aizgājis pa pipeciem, servisā vīri saka, ka nevarot atskrūvēt utt., līdz ar to jautājums, kas tieši jāpērk jauns - stupica, vēl kaut kas?
ko nozime nevar atskruvet ???
1,pusasi
2 ,aizmugureja tilta ričagu kur nak salinbloks un stiprinajums stiprinas pie kuzova ???
1,pusasi
2 ,aizmugureja tilta ričagu kur nak salinbloks un stiprinajums stiprinas pie kuzova ???
aizbrauc uz citu servisu kur cilveki pamegjinas ilgak nekaa 30 sec vai ari njem un atskruuvee pats visu turdanislv rakstīja:Pa šito pašu tēmu:
...
hz, ko tieši nevarot atskrūvēt, teica tik, ka nevar dabūt vaļā to gultni, nu un itkā serviss zināms, čaļi esot visādi izmēģinājuši, un sakot, ka jāmaina "viss" esot, tagad mēģinu salasīt daļas, bet vairs neatceros, kas tieši bij vajadzīgs, atceros tik, ka minēja stupicu, vrb miroņgalvu?
gan jau ka nevareja iznjmt pusasi no stupicas araa.
parejo jau vairs negribeja skruvet.
panjem pats atskruvee laukta tris skruves, amortinju, acperes turosho roku stupicas puse, garo asaiti stupicas puse, atskruve pusasi pie reduktoraa (nerauj araa flanci, bus jalej jauna elja klat), bremzu trubinju askruve (gan jau ka tiksi pie jaunas bremzu trubinjas beigas) un panjem atvieno abs sensoru un rocenes trosi pie rocenes klokja un viss iznaks araa.
pectam izpied araa pusasi, satiri sasmeree sazobi, nonjem bremzu disku un darbojies ar savu gultni.
atpakal jau zinasi kas un kaa, bus iespeja sakopt sasmeret skruves, pie reizes bus iespeja nopetit buksu situaciju, nomainit nepiecieshamas bukses, kaa ari iegusi jaunu pieredzi..
parejo jau vairs negribeja skruvet.
panjem pats atskruvee laukta tris skruves, amortinju, acperes turosho roku stupicas puse, garo asaiti stupicas puse, atskruve pusasi pie reduktoraa (nerauj araa flanci, bus jalej jauna elja klat), bremzu trubinju askruve (gan jau ka tiksi pie jaunas bremzu trubinjas beigas) un panjem atvieno abs sensoru un rocenes trosi pie rocenes klokja un viss iznaks araa.
pectam izpied araa pusasi, satiri sasmeree sazobi, nonjem bremzu disku un darbojies ar savu gultni.
atpakal jau zinasi kas un kaa, bus iespeja sakopt sasmeret skruves, pie reizes bus iespeja nopetit buksu situaciju, nomainit nepiecieshamas bukses, kaa ari iegusi jaunu pieredzi..
...
Sveiki! No 316 priekšējais gultnis der 320?
Puisim klēpī sēž meitene: mīļais, nosauc mani kaut kā mīļi.. –ak tu mana vistiņa! –kāpēc vistiņa?-tu sēdi man uz olām
der! tu gribi presēt ārā un un pēc tam presēt to pašu otrā ?
Taa jau butu viss augstaka kapeikpiseja pakape :d
E36
alen rakstīja:der! tu gribi presēt ārā un un pēc tam presēt to pašu otrā ?
E36
ne, es ae visu stupicu manīt domaju
Puisim klēpī sēž meitene: mīļais, nosauc mani kaut kā mīļi.. –ak tu mana vistiņa! –kāpēc vistiņa?-tu sēdi man uz olām