Rocenes trosītes atvienošana.
Kur jāatvieno rokas bremzes trosīte, lai varētu viņu izdabūt no stupicas?? Jāmaina gultnis, vajag dabūt ārā.
95. gada sedans, ja tas ko izsaka.
95. gada sedans, ja tas ko izsaka.
Pie rokasbremzes kalotkām tak.. ja uzdod šādus jautājumus, tad labāk brauc uz servisu..
vnk jāizsit laukā.........
+1poweredbygirts rakstīja:Pie rokasbremzes kalotkām tak.. ja uzdod šādus jautājumus, tad labāk brauc uz servisu..
Bļi, tik daudz jau es saprotu, vnk tieši kura vieta ir jāvieno vaļā, nesapratu. Bet anyway, problem solved, atvienoju tajā vietā, kur trosīte ieiet 1majā mehānismā un tad to trubiņu izsitu laukā, bišk iekorodējusi bij...poweredbygirts rakstīja:Pie rokasbremzes kalotkām tak.. ja uzdod šādus jautājumus, tad labāk brauc uz servisu..
Lai vieglāk būtu atvienot to trosi,tad vispirms atspriego viņu vaļā.Pacel roķeses ādas apšuvumu,un atlaid vaļā tos uzgriežņus,tad būs vieglāk gan noņemt to trosi,gan uzlikt atpakaļ
Viss ok, esmu dabūjis viņu ārā, un pirmstam roceni no salona atspriegojis ar :)
Tagad cilvēki, laikam, nemaz negrib pasēdēt un padomāt kā ar kaut ko tikt galā, bet labāk nāk un raksta katru sīkumu forumā..
Un ir cilvēki, kas apskatot jautājumu, nevis cenšās kautko ieteikt utml, bet gan nepaslinko un ieposto kko pilnīgā beztēmā.
Atbilde uz tavu apgalvojumu: Šodien ar stupicas noņemšanu pi*os visu dienu, kādas 2h maharēju to trosīti, nebiju īsti pārliecināts vai daru pareizi, tāpēc arī uzjautāju. Nebūtu man viņa tik traki ierūsējusi, visticamāk, sen jau būtu izņēmis un te tāda topica nemaz nebūtu.
Anyway, var slēgt ciet, dzēst vai kā citādi likvidēt šito topicu.
Atbilde uz tavu apgalvojumu: Šodien ar stupicas noņemšanu pi*os visu dienu, kādas 2h maharēju to trosīti, nebiju īsti pārliecināts vai daru pareizi, tāpēc arī uzjautāju. Nebūtu man viņa tik traki ierūsējusi, visticamāk, sen jau būtu izņēmis un te tāda topica nemaz nebūtu.
Anyway, var slēgt ciet, dzēst vai kā citādi likvidēt šito topicu.
Ja negribi pārpratumus, tad iemācies pareizi noformulēt jautājumu.Klibikis rakstīja:Bļi, tik daudz jau es saprotu, vnk tieši kura vieta ir jāvieno vaļā, nesapratu. Bet anyway, problem solved, atvienoju tajā vietā, kur trosīte ieiet 1majā mehānismā un tad to trubiņu izsitu laukā, bišk iekorodējusi bij...poweredbygirts rakstīja:Pie rokasbremzes kalotkām tak.. ja uzdod šādus jautājumus, tad labāk brauc uz servisu..
Otrkārt, daudz iespēju nav kur atvienot, ko tu gribi teikt, ka moska caur to caurumiņu izvilksi ar visu kalotku, varbut ar mehānismu kas bīda rocenes lokus, to pat man liekas, ka pirmklasnieks saprastu, ka pa tādu atveri, kura paredzēta tikai trosītei, izvilksi tikai trosi
Man rodas jautājums kāpēc vispār tā trose pie gultņa maiņas ir jāvelk ārā, tur pat lokus aiztikt nevajag.
Izklausas ka mēģini to gultņa maiņas procedūru veikt maigi sakot dīvaini.
Izklausas ka mēģini to gultņa maiņas procedūru veikt maigi sakot dīvaini.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
nu nevienmer vinja izsitas laukaa, van naakties ari ar urbi padarboties caur skruvju caurumuRons rakstīja:vnk jāizsit laukā.........
...