Liekam jaunus amjus....
atljaushos uzjautaat shajaa forumaa...lieta grozas ap manu otru mashiinu-proti bmw e39
sasala viens prieksejais amis-taatad cik saprotu jaamaina abi prieksheejie-staav virsuu M-sport amji tapeec domaaju ko likt....vainu oem paredzeetos sa4us kas maksaa ljoti labu naudunju vainu mosh kautkaadu sport analogus vai pat coilus...kaa juus domaajat?kursh mums te nodarbojas ar amortizaacijas tirgoshanu?
sasala viens prieksejais amis-taatad cik saprotu jaamaina abi prieksheejie-staav virsuu M-sport amji tapeec domaaju ko likt....vainu oem paredzeetos sa4us kas maksaa ljoti labu naudunju vainu mosh kautkaadu sport analogus vai pat coilus...kaa juus domaajat?kursh mums te nodarbojas ar amortizaacijas tirgoshanu?
BMW_The Ultimate Repair Bill
p.s zhurcim arii coilus ..bet nu par to veelaak:)
Par amjiem un coiliem raksti Psih-arno powerā vai tepat, viņš noteikti arī savu viedokli pateiks, kas labāk derēs vietā
es savam liktu sachs , jo tomēr e39 ir jabūt komfortam
paskatoties šeit forumā bildēs kādas tās koilas pēc vienas ziemas izskatās, man liekas, ka rodas gana "labs" priekšstatsa par viņu kvalkitāti utt.
taa gan ir jaa.....vai arii tad aftermarket sport gaaziniekus kautkaadus....
tiem pašiem oem-boge/sachs/bilstein tak ar ir dažādas sērijas.
nu tie kas aizstaaj manus maksaa 180eur/gab:D
Nu man iet otrā ziema ar Ta-Techinx koilām, pirktas pie Psih-Arno Un visas regulācijas skrūves arī joprojām strādāyanks rakstīja:paskatoties šeit forumā bildēs kādas tās koilas pēc vienas ziemas izskatās, man liekas, ka rodas gana "labs" priekšstatsa par viņu kvalkitāti utt.
Sākās... Gribi braukt ar lielu, labu, ērtu auto - maksā. Domā, ka koilas E39 maksās tikpat, cik žurkai? EUR180 ir ļoti adekvāta cena labiem amortizatoriem priekš 39-tā. Protams, var atrast arī par tādu pašu ciparu visus četrus, tikai tad nevajag raudāt, ka pēc pusgada viss izjūk nafik lupatās.ramyrez rakstīja:nu tie kas aizstaaj manus maksaa 180eur/gab:D
es savai mashiinai lieku visu oem ..naudu nekad neasmu zheelojis-pneimo spilvenus saliku orginaalos bmw un visu paareejo arii-UN ES SAKU KAD 180EUR PRIEKSH VIENA AMJA IR DAARGi E39 KUZAVAM!
bijushajam e39 liku sachs parastos ne M-sport un pa muusu celjiem vinji pietika 1.5gadam
bijushajam e39 liku sachs parastos ne M-sport un pa muusu celjiem vinji pietika 1.5gadam
Par cik pagājušo ned. pamanīju ka man ir iztecējis amītis, tikko dabūju citus.
Vai ir kas jāņem vērā montējot amīšus ?
Vai ir kas jāņem vērā montējot amīšus ?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Varbūt jautājums nevietā, gribēju zināt. Ja ir iztecējis amis, jāmaina abi, vai pietiek ar to kurš beigts?
var likt vienu, bet reekinies, kad otrs vecais pastiprinaati cakarees jauno.
jaatjuunee m42
Abus dabūju pa 5eur domāju ka ar to viss skaidrs!chickie rakstīja:Varbūt jautājums nevietā, gribēju zināt. Ja ir iztecējis amis, jāmaina abi, vai pietiek ar to kurš beigts?
Servisu radīts mīts...agaFu rakstīja:var likt vienu, bet reekinies, kad otrs vecais pastiprinaati cakarees jauno.
tas ka čakarēs kko ar neticu. Bet tāpat visur iesaka mainīt vienai asij abus reizē.
Ja abiem amjiem gājiens vienāds, tad nedomāju, ka tur kautko čakarēs... Savulaik savam 1.6 nomainīju vienu ami un nebij nekādas vainas.
Tas jau ir mārketings. Tāpat kā pērkot visus 4 amīšus dot ilgāku garantiju, nekā tikai vienam tiltam (laikam Grosā bija kaut kas tāds).yanks rakstīja:tas ka čakarēs kko ar neticu. Bet tāpat visur iesaka mainīt vienai asij abus reizē.