Grab priekšējais bremžu disku aizsargs.
Kā tikt ar šo problēmu galā nemainot viņu, jo cik dzirdēju, lai viņu nomainītu viss ir jājauc nost,arī gultnis esot jāņem ārā, ir citi risinājumi,domā ir kkā pieķert piemeitnot, varianti?!
Njā, man tas pats, grab. Pareizāk sakot grabēja līdz nenomainīju atsperi. Redzēju ka salūzis, bet tagad vairs negrab. Varbūt nolūzis, nav ne jausmas.
aupinsh rakstīja:Kā tikt ar šo problēmu galā nemainot viņu, jo cik dzirdēju, lai viņu nomainītu viss ir jājauc nost,arī gultnis esot jāņem ārā, ir citi risinājumi,domā ir kkā pieķert piemeitnot, varianti?!
Man grab aizmugurējie,tas pats jautajums
cik maksā ta atspere?Ruu rakstīja:Njā, man tas pats, grab. Pareizāk sakot grabēja līdz nenomainīju atsperi. Redzēju ka salūzis, bet tagad vairs negrab. Varbūt nolūzis, nav ne jausmas.
Es mainīju priekšējās atsperes (lielās, riktīgās), un redzēju ka salūzis, bet neko neizdarīju, un vairs negrab.
es savejam ar savilceju smuki pievilku un nekas vairs negrab
Man sanāk ~ 1. gadā pārmetināt stiprinājuma vietas un ir geirai!
šito pamēģināsu sākumāklimpis rakstīja:es savejam ar savilceju smuki pievilku un nekas vairs negrab
Es pieliku papildus kronšteinu klāt,saturs cits un nekādas graboņas.
Rīt būs jaunoraju ripulis, un jāpaskatās kurš no visiem šeit minētajiem variantiem būtu labākais!
Brālim audi bija saplīsis, paņēma vnk ar plāksnītēm saskrūvēja kopā un brauc bez jebkādas skaņas
Piemetināju, tgd vairs negrab, cita lieta, tikai cik ilgi turēs šī padarīšana!
Kā jau teicu ka ~ 1.gadu, ja Tu brauc arī ziemā! Jo parasti pa ziemu tie visi sāļi arī saēd.
Ziemā auto netiks eskpluatēts, ziema būs neliels pārmaiņu laiks!
Tad jau turēs nedaudz ilgāk
Man jau 2,5 gadus turās. Arī ziemā braucot...RENIO rakstīja:Kā jau teicu ka ~ 1.gadu, ja Tu brauc arī ziemā! Jo parasti pa ziemu tie visi sāļi arī saēd.
NU ko lai saka tad jau man sūdīgi metina
Vai arī nav vairs diši ko sametināt, šitās metināšanas brīžiem iet pa lieko, jo vitu kur metina, tā pat tas metāls jau ir diezgan parūsējis un netur, arī visiem saviem bijušajiem e36 esmu sakniedējis kopā paliekot apakšā mazu plāksnīti un uztaisot papildus mazu stiprinājumu pret amīti, ko pieskrūvē vietā kur pie amīša stiprinas vadu turētāja plastmasiņs
lai nomainītu aizmugurējo bremžu diska aizsargu ir jāklapē gultnis ārā, vai tas viss ir vienkāršāk???
BMW-Big Money Waste
jā, jāmaina gultnis.Slim rakstīja:lai nomainītu aizmugurējo bremžu diska aizsargu ir jāklapē gultnis ārā, vai tas viss ir vienkāršāk???
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.