Bremžu disks.
Bremžu disks sarūsējis , vēlos viņu nomainīt , bet kodu neredzu. Kur labāk pirkt bremžu diskus un bmw detaļas? Kupeju nopirku decembrī , līdz šim nomainīju tikai gaisa filtru. Vasarai nākot tomēr gribās glītāku paskata bmw. Tādi diski ir abi aizmugurējie.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Amortizātoram putekļu gumiju arī derētu nomainīt.
Neredzu arī bremžu disku tur
Kur tādu nopirkt? Nezinu nosaukums , jauniņais.Arz rakstīja:Amortizātoram putekļu gumiju arī derētu nomainīt.
Jāsāk ar to ka tas ir bremžu trumulis,tas tā lai veikalā tev neiedod ko neīstu
Labāk aizdzen pie kāda kas kautko sajēdz. Izskatās ka tev 1 nedēļu ies tur noārdīt kautko un tikpat ilgi sastelēt atpakaļ.
Tās ir drum brakes, jaunus diskus vari dabūt dajebkurā kārtīgā auto preču veikalā.
Baltic Auto Parts, Gross auto, toč būs, no tiem kurus es zinu,
Baltic Auto Parts, Gross auto, toč būs, no tiem kurus es zinu,
- ikey07
tak panem bremzu trumuli ar smilspapiru noberz lai nav ta rusa, gruteni virsu un krasu pec izveles un neko nevajadzes mainit .
par amartizatoru piekritu, vajag samainit puteklugumiju
P.S man ir smuki peleka krasa nokrasoti trumuli, tikko nonemti no masinas, izdilusi minimali, savaciet kads ja ne celos uz tolmetu
par amartizatoru piekritu, vajag samainit puteklugumiju
P.S man ir smuki peleka krasa nokrasoti trumuli, tikko nonemti no masinas, izdilusi minimali, savaciet kads ja ne celos uz tolmetu
Laprāt darītu pats. Bet derētu kāda video pamācība [YOUTUBE][/YOUTUBE]
Ruusa nav noteicoshais. Arii jauni peec paris menesiem buus sarusejusi., taka, ja nepatik bruuni, nokraso kada cita krasa
Aaaa b*******DanielChannel rakstīja:Laprāt darītu pats. Bet derētu kāda video pamācība [YOUTUBE][/YOUTUBE]
tiesam nemaki rikoties ar krasas baloninu un smilsparpiru?
Tad sāksim ar to - kāda tipa smilšoapīru man vajag? + kas par grunti? Un krāsu ar derētu piemest , lai nepaņemu kādu parasto celtniecības krāsu.
To noteikti mācēču.AndzaK_LV rakstīja:Aaaa b*******DanielChannel rakstīja:Laprāt darītu pats. Bet derētu kāda video pamācība [YOUTUBE][/YOUTUBE]
tiesam nemaki rikoties ar krasas baloninu un smilsparpiru?
tak vienalga ka tik kko noslipet vari,DanielChannel rakstīja:Tad sāksim ar to - kāda tipa smilšoapīru man vajag? + kas par grunti? Un krāsu ar derētu piemest , lai nepaņemu kādu parasto celtniecības krāsu.
gruti pajauta balonina, jebkura autoveikala vai celtniecibas veikala bus un krasu tak ari poh,
pie tavam spejam bus labi jebkura gadijuma
Kādu vēl smilšpapīru? Tur tak dienu varēs berzt to rūsu nost.
Šis ir tas, kas vajadzīgs... 10min uz vienu trumuli un pūt grunti virsū, pēc tam krāsu.
Šis ir tas, kas vajadzīgs... 10min uz vienu trumuli un pūt grunti virsū, pēc tam krāsu.
Ja ir lieka nauda tadjau labāk iepirkt swapu priekš bremžu diskiem! Tie taka labāk bremzēs un nerūsēs! Bet ja ar naudiņu uz budžetu tad fleksi ar drāšu ripu zobos un aiziet! Pectam grunteni un krāsu! Būtībā viss tas ko pārējie minēja tikai kopsavilkumā!
Varbūt ne pa tēmu , bet kādam nav aizķēries parastais bampers?
for real? "varbūt ne pa tēmu"? http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=15 ... &start=140DanielChannel rakstīja:Varbūt ne pa tēmu , bet kādam nav aizķēries parastais bampers?
Priekšējais/aizmugurējais ?
Ojj , aizmugurējais.kasp1js rakstīja:Priekšējais/aizmugurējais ?