Graboņa no aizmugures pasažieru puses.
Sveiki, skaņa nāk no aizmugures pasaž. puses taisnā ceļā neko nedzird, bet uz bedrēm gan.
https://www.youtube.com/watch?v=LOlLDxy ... e=youtu.be uzbraucu uz bedraina zeminieka 1:55 minūtē, bet skaņa nav tāda, kā dzīvē, tā ir daudz dobjāka vismaz man sēžot pie stūres tā tāda liekas. Auto tika pacelts un it kā šim te ''Rear Control Arm'' labajā pusē bukses ir tādas vaļīgas un sasprēgājušas, bet aizbraucu uz servi un tur pateica, ka bukses tās tiešām nav kas to skaņu dod, amīši arī džeks teica, ka kad pirku esot jauni uzlikti tā kā šaubos vai vainīgi amortizatori. Lūdzu jūsu palīdzību, jo tā nepatīk šī graboņa.
https://www.youtube.com/watch?v=LOlLDxy ... e=youtu.be uzbraucu uz bedraina zeminieka 1:55 minūtē, bet skaņa nav tāda, kā dzīvē, tā ir daudz dobjāka vismaz man sēžot pie stūres tā tāda liekas. Auto tika pacelts un it kā šim te ''Rear Control Arm'' labajā pusē bukses ir tādas vaļīgas un sasprēgājušas, bet aizbraucu uz servi un tur pateica, ka bukses tās tiešām nav kas to skaņu dod, amīši arī džeks teica, ka kad pirku esot jauni uzlikti tā kā šaubos vai vainīgi amortizatori. Lūdzu jūsu palīdzību, jo tā nepatīk šī graboņa.
paskaties amortizātoru augšējās bukses.
Video neskatījos, bet pirmkārt pārbaudītu amortizatora atbalstu.
Manam e36 agrāk uz bedrēm bija tāda kā čīkstoņa. Tā arī pa 2 gadiem neatradu cēloni. Pieļauju, ka visiem ne pārāk labajiem tāda problēma ir. Ieliec sūbi un problēmai vajadzētu pazust.
Nav tā čīkstoņa, vienkārši kaut kāds sitiens dobjš. tāds kā ''boh'' nu nezinu kā aprakstīt to jādzird dzīvē.Emteks rakstīja:Manam e36 agrāk uz bedrēm bija tāda kā čīkstoņa. Tā arī pa 2 gadiem neatradu cēloni. Pieļauju, ka visiem ne pārāk labajiem tāda problēma ir. Ieliec sūbi un problēmai vajadzētu pazust.
es arī balsoju par amīša augšējo atbalstu. viņš jau sāk 'spēlēt' salonā pirms vispār uz aci var ko viegli pamanīt.
Plaukta bukse kas ir slieksnī rada iespaidīgu troksni ja beigta, bet to vajadzētu būt servisā ieraudzījušiem.
Pasties kko tik vienkarshu ká izputejs sitas pret kko
- ikey07
Manam e36 arī bija tās beigtas,klapēja normāli,daudziem jau arī viņas nav mainītas vispār,TA arī neredz ,kad sāk beigties(ja jau nekrīt ārā)kasp1js rakstīja:Plaukta bukse kas ir slieksnī rada iespaidīgu troksni ja beigta, bet to vajadzētu būt servisā ieraudzījušiem.