poly
sveicināti kluba biedri.Grebēju uzināt vēlos aizmugurējo tiltu pārlasīt un velos uzstādīt saucamos poly bukses, un vai TA ies cauri vai nē vai kāds ira gājis cauri
Ira ira
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
nu jā bet ar tehnisko apskati nau problēmas lai izietu ar viņām
nu jā bet ar tehnisko apskati nau problēmas lai izietu ar viņām
a pie kā var iegadāties.. un kas tirgo
Pie lietotaja Kļaviņš
Vai ADParts, ja vēlas Powerflex vai Strongflex.
a kāda atškirība no abiemRuu rakstīja:Vai ADParts, ja vēlas Powerflex vai Strongflex.
Sveiki.gribu uzināt kas ir saskāries ar priekšējā tilta sailenbloka poly buksēm, pie virpotāja aizvedu mattiālu lai izvirpo bukses sailenblokam, bet viņš teica kad atri viņu izdauzīs un sāks leperēt centra uzbums, kā ir tiek kam ir.
Ja nemsi loti cietas poli bukses un virposi tieši pa izmeram, nevis ar uzspili, tad var gadīties ka tā. Ja nem 70 cietibu tad vis labi, pats lietoju un nav problemas.kaspissd66 rakstīja:Sveiki.gribu uzināt kas ir saskāries ar priekšējā tilta sailenbloka poly buksēm, pie virpotāja aizvedu mattiālu lai izvirpo bukses sailenblokam, bet viņš teica kad atri viņu izdauzīs un sāks leperēt centra uzbums, kā ir tiek kam ir.
Viņām pēc krāsas nosaka cietību?
Jo man ir baltas, cietību nezinu..
Tas materiālu iegādājoties tā kā svarīgi. Nav tā ka "poly" ir kruti, un viss pārējais pie kājas.kaspissd66 rakstīja:Viņām pēc krāsas nosaka cietību?
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Isti nē, krasu jebkādu var piejaukt kad tiek taisita ta bukse. Man 70 cietiba gala buksēs un ir tāda kā ļoti stingra gumija.kaspissd66 rakstīja:Viņām pēc krāsas nosaka cietību?
Tās cietās jau ļoti stiegrainas , tada sajūta kā plastmasa, visticamak tada arī izdauzās. Bet nevaru neko galvot, zinu par savejam, ka vis strādā kā vajag.
Nu viņa ir kā plastika cieta..
Nu izmegini kada vietā, kur viegli nomainīt, tad redzēsi vai izsitās vai nē. galvenais taisi ar kadu extra milimetru lielāku, lai uzspīlējas kartīgi.kaspissd66 rakstīja:Nu viņa ir kā plastika cieta..
Sveiki!
Kāds var padalīties ar kontaktiem vai ieteikt kādu sakarā par poli virpošanu, šoreiz nav priekš auto bet mocim vajag " custom made frame slider" uzvirpot. Motopower atsaucību nesagaidīju tapēc ceru uz Jums Izejmateriāla man diemžēl nav, bet ar naudu neskopojos!
Kāds var padalīties ar kontaktiem vai ieteikt kādu sakarā par poli virpošanu, šoreiz nav priekš auto bet mocim vajag " custom made frame slider" uzvirpot. Motopower atsaucību nesagaidīju tapēc ceru uz Jums Izejmateriāla man diemžēl nav, bet ar naudu neskopojos!
Cik zinu pie liet. wu-ryder var visādas tādas lietiņas mēģināt uztaisīt.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Metinatajiem reduktoriem ir prikols poly salikt jebsh ja neliek poly pa perimetru tad nav jegas nekadas?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām