Graboņa aizmugurē
Tātad ļoti līdzīga skaņa kā video nāk no pasažieru puses aizmugurējā rata. Palielinot ātrumu līdz ar to palielinātas arī sitienu skaits. Kā arī dažreiz skaņa pazūd uz kādu mirkli un vēlāk atkal sāk grabēt. Kāda varētu būt vaina?
varbuut gultnis..... palien zem masiinas paskaties- varbuut ko ieraudzisi
neesi riepaa kautko ieduris?mvrtins rakstīja:
Tātad ļoti līdzīga skaņa kā video nāk no pasažieru puses aizmugurējā rata. Palielinot ātrumu līdz ar to palielinātas arī sitienu skaits. Kā arī dažreiz skaņa pazūd uz kādu mirkli un vēlāk atkal sāk grabēt. Kāda varētu būt vaina?
bet pec skanas itkaa kalotkas suportaa grab - varbut bremzu disks sameties.... janem nost ritenis un jaskatasKM-Motors rakstīja:neesi riepaa kautko ieduris?mvrtins rakstīja:
rocenei loki ja sabirst ari tada lieta var butKM-Motors rakstīja:bet pec skanas itkaa kalotkas suportaa grab - varbut bremzu disks sameties.... janem nost ritenis un jaskatasKM-Motors rakstīja:neesi riepaa kautko ieduris?mvrtins rakstīja:
man bij tāda skana pec disku maiņas, mistika karta viena skruve bij garaka, kas kera rocenes lokus, lidz pakera un samala visu!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Man arī parādijās skaņa neilgi pēc disku maiņas un tagad apskatoties arī izrādās, ka viena skrūve garāka par pārējām.. Paldies.ega rakstīja:man bij tāda skana pec disku maiņas, mistika karta viena skruve bij garaka, kas kera rocenes lokus, lidz pakera un samala visu!
mvrtins rakstīja:Man arī parādijās skaņa neilgi pēc disku maiņas un tagad apskatoties arī izrādās, ka viena skrūve garāka par pārējām.. Paldies.ega rakstīja:man bij tāda skana pec disku maiņas, mistika karta viena skruve bij garaka, kas kera rocenes lokus, lidz pakera un samala visu!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.