Tehniska apskate ar grieztam atsperem ?
Sveiki. Vai var iziet TA ar prieksejam griestam atsperem , un aizmugure sedinatam ?
E36 2.0 sedan-E36 2.0 coupe-E36 2.0 coupe-E30 1985 sedan-E38 730d -E36 M 2.8 sedan -E36 compact
Ja nav naudas sēdinātām atsperēm, jāpērk etalons.
Ja par tēmu, tad loģiski, ka nevar. Var paveikties, ka nepamana, bet ja pamanīs, iedos tev etalonu
Ja par tēmu, tad loģiski, ka nevar. Var paveikties, ka nepamana, bet ja pamanīs, iedos tev etalonu
ar aizmugurējām varētu būt problēma jo kad ir grieztas, tad nestāv īsti savā vietā un par to varētu piesieties bet ar priekšējām vajadzētu paveikties
Man vienreiz pie neapgrieztam ielika 2 tip esot apgrieztas-parūpējos par jautru rītu inspektoram -tik daudz par sevi pozitiiva vinsh laikam vel nebija dzirdeejis bubliski
BMW_The Ultimate Repair Bill
Kapec vispar jaflekse atsperes? Pasam sedanam bija priekša ieprieksejais saimnieks atsperes nofleksejis nevareju pat pagalma iebraukt:D kupejai kads gudrīts vispar bija tikai aizmuguri nofleksejis ta ka vilkas pa zemi a purns gaisa
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nu vot un kā tādu atsperi vispār tur var ielikt? Viņa ne sūda neturās, pilnīgi debīlisms
Es vispar brinos ka viņa nebija izkrirusi ara kad biju uz dankrota pacelis:D reali ar roku vnk izvilku ara. Un pectam kad japerk stock atsperes visi kosmosu prasa vai censas pardot savas fleksētās:Dedzis rakstīja:Nu vot un kā tādu atsperi vispār tur var ielikt? Viņa ne sūda neturās, pilnīgi debīlisms
Nebija kadam problemu iebraukt TA ar sedinatam atsperem ?
E36 2.0 sedan-E36 2.0 coupe-E36 2.0 coupe-E30 1985 sedan-E38 730d -E36 M 2.8 sedan -E36 compact
Mani gribēja nelaist cauri, jo uzskatija, ka esmu pats taisijis coilazSasha009 rakstīja:Nebija kadam problemu iebraukt TA ar sedinatam atsperem ?
Gāju skati bez nekādām problēmam,pat uzmanību nepievērsa
Tak sēdinātas gan priekšā, gan pakaļā pa 20 eiro var ieķērt, nafig zāģēt?
Ar sedinatam vai grieztam ?Da1ris rakstīja:Gāju skati bez nekādām problēmam,pat uzmanību nepievērsa
Priekšā 1 vijums nogriests bija neko neteica.Aizmugurē bija sēdinātās.
GrieztāmSasha009 rakstīja:Ar sedinatam vai grieztam ?Da1ris rakstīja:Gāju skati bez nekādām problēmam,pat uzmanību nepievērsa
Es esmu ar vairākiem auto ar grieztām atsperēm TA gājis un vienmēr viss čotka,stulbi nogriez un ieliec,pats vainīgs
+M3edzis rakstīja:Ja nav naudas sēdinātām atsperēm, jāpērk etalons.
Kurā vietā var visu komplektu pa 20e ieķert? Dod kontaktus!K.F. rakstīja:Tak sēdinātas gan priekšā, gan pakaļā pa 20 eiro var ieķērt, nafig zāģēt?
Zāģētās atsperes ir gavno, tas ir fakts, bet skati var iziet. Nogriez kā vajag, nopūt ar melnu krāsu un viss kā nākas.
tepat forumā ,vismaz es sev nopirku komplektu pa 20eur.Inferno rakstīja:Kurā vietā var visu komplektu pa 20e ieķert? Dod kontaktus!K.F. rakstīja:Tak sēdinātas gan priekšā, gan pakaļā pa 20 eiro var ieķērt, nafig zāģēt?
nezinu kā viņi skatē skatās ,bet mana kūts izgāja skati ar salauztām aizm. atsperēm
Nesūda nav, kur nu vēl pa 20. Ir vai nu 4 cyl, vai nu jaunas.Darks rakstīja:tepat forumā ,vismaz es sev nopirku komplektu pa 20eur.Inferno rakstīja:Kurā vietā var visu komplektu pa 20e ieķert? Dod kontaktus!K.F. rakstīja:Tak sēdinātas gan priekšā, gan pakaļā pa 20 eiro var ieķērt, nafig zāģēt?
nezinu kā viņi skatē skatās ,bet mana kūts izgāja skati ar salauztām aizm. atsperēm
nu tgd atkal cenas kosmosa kāpušas,kad pats meklēju bija arī piedāvājumi pa 50-60eur