sedinajums 6 cyl
Caw! man ir doma maskimali nosedinat savu e36. kad ieliku jaunas atsperes izkatas ka dzips, un nav normalas stabiles uz cela... gribu zaget, cik man nozaget lai butu apteram prieksa -10 - -12 cm, un aizmugure -8 - -10cm? var but kads sedinaja lidz asfaltam?
Vēlos redzēt, kā izskatīsies uz ceļa braucot ar fleksētiem 12cmMishannys rakstīja:Caw! man ir doma maskimali nosedinat savu e36. kad ieliku jaunas atsperes izkatas ka dzips, un nav normalas stabiles uz cela... gribu zaget, cik man nozaget lai butu apteram prieksa -10 - -12 cm, un aizmugure -8 - -10cm? var but kads sedinaja lidz asfaltam?
Vēl viens variants - braukt bez atsperēm!
Ja nofleksesi rekinies ka nevaresi pacelt uz domkrata normali jo atsperes kritis ara es prieksejas biju piemetinajis lai nekrit ara.
Un aizmuguri ari pareizi jaieliek vieta savadak keras pret mironi
Un aizmuguri ari pareizi jaieliek vieta savadak keras pret mironi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ja nemaldos lietotājs "Kristaps27" tirgoja sedinatas atsperes,nemaksa viņas tik daudz...
Tak 60 eur visas četras. Kādas gribi vari dabūt. Iedošu pat numuru ja vajag. Beidz sūdus taisīt.Mishannys rakstīja:Caw! man ir doma maskimali nosedinat savu e36. kad ieliku jaunas atsperes izkatas ka dzips, un nav normalas stabiles uz cela... gribu zaget, cik man nozaget lai butu apteram prieksa -10 - -12 cm, un aizmugure -8 - -10cm? var but kads sedinaja lidz asfaltam?
Fleksē pusi nost būs zjbisj lowersMishannys rakstīja:Caw! man ir doma maskimali nosedinat savu e36. kad ieliku jaunas atsperes izkatas ka dzips, un nav normalas stabiles uz cela... gribu zaget, cik man nozaget lai butu apteram prieksa -10 - -12 cm, un aizmugure -8 - -10cm? var but kads sedinaja lidz asfaltam?
Neklausies heiterus
Priekšā 2 vijumus ņem nost braukt tāpat būs dir##, bet dabūsi to ko gribiMishannys rakstīja:Caw! man ir doma maskimali nosedinat savu e36. kad ieliku jaunas atsperes izkatas ka dzips, un nav normalas stabiles uz cela... gribu zaget, cik man nozaget lai butu apteram prieksa -10 - -12 cm, un aizmugure -8 - -10cm? var but kads sedinaja lidz asfaltam?
vou cik atblides
neko negribas pirkt uz vienu sezonu...
https://www.drive2.ru/r/bmw/1452719/ apmeram taa kaa uz si linka gribas nosedinat, nu nedaudz vairak +2cm prieksa. sai matetai bij ari zageti atbojniki
ka redzams pievienotaja bilde, loti augsti stav, tgd bez salona +2cm apmeram. gribas uzreiz nosedinat. un vel sametinat citas platakas arkas.. lai ar tadu sedinajumu likt dragreisam 225 riepas
piemetinat atperes ir laba doma
neko negribas pirkt uz vienu sezonu...
https://www.drive2.ru/r/bmw/1452719/ apmeram taa kaa uz si linka gribas nosedinat, nu nedaudz vairak +2cm prieksa. sai matetai bij ari zageti atbojniki
ka redzams pievienotaja bilde, loti augsti stav, tgd bez salona +2cm apmeram. gribas uzreiz nosedinat. un vel sametinat citas platakas arkas.. lai ar tadu sedinajumu likt dragreisam 225 riepas
piemetinat atperes ir laba doma
Pagaidam kaut kaa taa
Arkas valcetas, neko nemetinašu!
Arkas valcetas, neko nemetinašu!
zemak nebus...
arka nedaudz bus plataka
arka nedaudz bus plataka
Entos gadus atpakaļ pats biju nofleksējis savam 325i atsperes, katru reizi braucot Kuldīga - Ventspils, lūdzu Dievu lai neizlec laukā! Burnout.lv tur kādreiz ar bija topiks, kur visi raudāja ka zāģētās lecot laukā gan no žurkām, gan golfiem, un man bija sava veida paranoja. Kamēr iegādājos 60/40 atsperes, ja nemaldos pa 50ls.
Tavā vietā pačekotu šeit forumu, jo atsperes nemaksā kosmosu, un ja nevari atļauties lietotas atsperes - pērc riteni!
Tavā vietā pačekotu šeit forumu, jo atsperes nemaksā kosmosu, un ja nevari atļauties lietotas atsperes - pērc riteni!
Pus gadu braukaju ar 325 kupeju, ar pilnigi beigtiem amišiem un fleksetiem sarkanam atsperem, bet bija poly bukses tiltā, viss bija kartiba, bet uz slikta cela bija taa ka vinja leca, sapratu domi... auto nebus katra diena braukšanai.. tadel es to nebaidos..
nu wtf,ka var būt kaut kas kārtība ?Mishannys rakstīja:Pus gadu braukaju ar 325 kupeju, ar pilnigi beigtiem amišiem un fleksetiem sarkanam atsperem, bet bija poly bukses tiltā, viss bija kartiba, bet uz slikta cela bija taa ka vinja leca, sapratu domi... auto nebus katra diena braukšanai.. tadel es to nebaidos..