sajūgs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 83
- chevron_right
Der, bet izjuks, jo sajūga diametrs ir mazāks. Ja gribi uzlikt, tad arī spararats jāmaina, bet saku uzreiz - izjuks ar laiku, netur to slodzi.
skaidrs! paldies par info tad laikam bus jāpērk jauns!!
Tatad mans auto ir uz pusem, gribu m20 sparatu.. .., Ko man vajaga iegadat, lai sakonbinetu uz m52...,, looti aktuaali..
e36
no kā tev sajūgs ir??
engelacis kuras paredzetas preks e36 taks neackiras vane? nau ta ka ir bosh luktuyriem un ir zkw lukturiem ne? vienkarsi man te viens megina ieskaidrot ka ir ackiriba starp engeliem
...
Sajugs oem m52 ,, tgd no vina nav nekas.. ., tpc interese kas tiesi nepiecams no m20.., dubulmasas m52 sparatu pirkt negribas.., jo mans ir lupatas..
e36
jau reiz mineju ka uzliku uz sava m50, viens uz vienu un nekas nebija ne modificets ne jamodifice!
...
pirku neprasot kaadiem lukturiem. man bija bosch. nekaadai starpiibai nevajadzeetu buut.
Ēm, jāliek M20 spararats, starteris, sajūgs ar dempferu atsperēm, vai arī pie virpotāja (viens BMWSpēkā tirgo) pasūtīt/nopirkt novirpotu, atvieglinātu un nobalansētu M50/M52 spararatu
Piebilde:
Starteri vai pasu bediksu janem no parejnieka startera 87g +
bendiksu var monteet pie sava startera, vai augstaakmineeto mazo starteri komplektaa
Starteri vai pasu bediksu janem no parejnieka startera 87g +
bendiksu var monteet pie sava startera, vai augstaakmineeto mazo starteri komplektaa
stock spararats neder m52,metās kloķenes gala blīvslēga korpusā.obligāti jāvirpo,ja jāvirpo,obligāti jābalansē,bet balansē tikai un vienīgi kopā ar kloķeni.
varu tev vienu pilnu m20 komplektu notirgot
varu tev vienu pilnu m20 komplektu notirgot
jaa ari ta domaju, ari kad pirku neviens neprasija kadi lukturi man ir un nekad ari neesmu dzirdejis ka butu kada atskiriba. tad jau laikam ka man bija taisniba
...
Esmu dzirdējis no Agra, ka it kā 2.0 veidīgajiem arī esot vieglais spararats, bet 100% apgalvot nevaru :)
nu to jau es no sakuma teicu, bet man neticejat neviens! jo tiesam viss dereja ka viens uz vienu, bet te jau visi saka ka nekadigi nederot, tatad mana gadijuma vins bija no ta pasa motora tipa
...
e36 325 no 1991 līdz 92 gadam bez kondiškas naca viengabala spararats.bet ar ne visiem.
Ēm, gadījumā 2.0 nenāk mazliet mazāks pēc diametra spararats, līdz ar to sajūga disks?
neesmu taa teicis :D teicu ka skatijos ka jaabuut vienaadiem m52 2.0 ar m50 2.5 taapeec domaaju likt. bet noskaidrojis liidz galam neesmu :) itkaa realoem katalogos kodi vienaadi, hz..dogMa rakstīja:Esmu dzirdējis no Agra, ka it kā 2.0 veidīgajiem arī esot vieglais spararats, bet 100% apgalvot nevaru :)
~ sākot no 250,-LVL
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …