piekaramais gultnis & kardāns
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right
E36 kardāni visiem ir vienādi? Par m3 protams neinteresē..
ne.. ZF un Getrag kardans! bet abi ir savienojami viens ar otru.. vis ir atkaigs no karbas kada virstu tev stav un kardana, del sim komponentem ari kardans ir jakimiko!
Labi, bet tad pienemsim ka visiem manis ditajiem piemeriem ir getrag karba... tatad sanak ka 316i un piemeram 325i kardani ir vienadi?
pa lielam ja, bet lielakoties mazmotoriem pa vidu karbai un kardanam ir iesprausts demferis, ko var izmest misene :)
Ņemot vērā, ka mazie un vidējie reduktori atšķiras ar garumumu, tad jau kardāns šlicēs padodās uz jebkuru no reduktoriem, jeb es te kko muhļīju?
kardanam irkadi 40 mm gaajiens, atskruvee lielo uzgriezni, pieskruvee kardanu abos galos, aizskruvee lielo uzgriezni
...
Var uzlikt mazo reduktoru ja stav ieksa m50b25... zinu ka jamaina ari pusasis, bet vai kardans ari jamaina, vai tas padodas slices? ir kads kurs ir licis?
Paldies!
Ttad man ar tāda problēma ka pie slodzes apm 3k apgriezieni viss sāk vibrēt un dauzīties pa apakšu... cik noprotu beigts karājošais, bet vnk kustinot viņu viss turējās stabili itkā un nebij vsp nekādas brīvkustības... bet nu jebkurā gadījumā cik tāds vsp maksā?
Sent from my LG-E975 using Tapatalk
Sent from my LG-E975 using Tapatalk
Studentam degvielas lampiņa ir nevis brīdinājums, bet dekors panelī
Braucot izjutu vibraciju no apaksas, vislielaka vibracija tiesi pie 50km/h. Cik noprotu problema jamekle kardana. Kur var aizdzit nobalanset kardanu vai parbaudit vai nav beigts karajosais gultnis?
P.S. Briziem liekot robos, parasti pirmajos 2 ,paradas sitieni, par ko tas varetu liecinat? Auto e46.
P.S. Briziem liekot robos, parasti pirmajos 2 ,paradas sitieni, par ko tas varetu liecinat? Auto e46.
Var būt par beigtiem kardāna krustiņiem
ZF kardānam der getrag kardāna aizmugurējā daļa? tb atšķiras tikai priekšējās daļas ja?
ja man ir getrag kārba un mazais difs tad pec idejas lai uzliktu difu ar lielo korpusu man ir jamaina kardans?
BMW_The Ultimate Repair Bill
Kardāna aizmugurējā daļa.
lai uzliktu videjo difu uz getrak sakabes, pietiks atskruvejot lielo kardana uzgriezni un saizinot kardanu taa vidus daljaa/slicees. getrag kardani pietiekami padodas garumu zinja lai deretu gan uz videjaa, gan mazaa reduktora, kaa ari abu garumu e36 getrag karbaam
...
vairs neko nesaprotu kaadu man vispaar vajag-kad swapoju motoru tad aceros kad no Dogmas njeemu kardaanu kautkaadu un vinja aizmugureejo dalju liku sev virsuu-tagad nesaprotu no kaa tad man mekleet to kardanu...tipo no mashiinas kurai ir lielais korpus difam?
BMW_The Ultimate Repair Bill
Kardāna daļa reduktora pusē visiem ir vienādi, atsķirās pirmā daļa, attiecīgi zf kārbai vai getragam, pārējais, kā jau armando minēja bīdās šlicēs!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
liec sev to videjo izmera korpusu virsuu. es nez kads tev setups tur sobrid ir, bet araa nemet sava mazaa reduktora flanchus, ja nu gadijumaa tev tur ir mazas pusasis.ramyrez rakstīja:vairs neko nesaprotu kaadu man vispaar vajag-kad swapoju motoru tad aceros kad no Dogmas njeemu kardaanu kautkaadu un vinja aizmugureejo dalju liku sev virsuu-tagad nesaprotu no kaa tad man mekleet to kardanu...tipo no mashiinas kurai ir lielais korpus difam?
izstas ka pats nezini kas tev isti tur pa running gear vispar ir
dari taa, ieliec videjo izmera reduktoru, atskruvee lielo uzgriezni kardanam, pieskruvee kardanu abos galos, tad pa vidu, tad pievelc abos galos kardanam skruves un tad aizskruvee lielo uzgriezni kardanam. un tad skaties kas tev ar tam pusasim, ja der tad skruvee ieksaa ja neder tad samaini flanchus vietam ar veco reduktoru.
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right