sajūgs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- …
- 83
- chevron_right
domaaju ka vajadzeetu dereet, ja jau miglas visiem vienaadas..rews rakstīja:Jautājums par miglu vāciņiem, vai man m-buferim derēs vāciņi no sedana- pirms facelifta bampers 93g.?
jap, der.!rews rakstīja:Jautājums par miglu vāciņiem, vai man m-buferim derēs vāciņi no sedana- pirms facelifta bampers 93g.?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
tiko vel bija...rews rakstīja:Izskatās, ka ss.lv tevi arī nav pamanijisega rakstīja:taka sadala auto pirkt pardot visi nemas gar rolanda bembjiem kurus vins joprojam nevar saprast ko grib, un atbildi nevar sagaidit jautasu te mos kads pamanis!
kads zin par so kko ir doma pirmdien apskatit! ja nav zinams kadu viedokli!
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bdxkh.html
ok te ari ir
http://www.zip.lv/show/?i=1989311&popup ... 0&place=10
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
loti reti sanak ara vinam pa nakti palikt un ja sanakt tad tikai pavasari/vasara/rudeni parejo laiku silta garazachaboska rakstīja:Ja autinu neturi pa nakti ara, tad vari ladetKLAVINS rakstīja:vel ir jautajums skara pa akumulatoriem - vai ir jega ladet veco akumulatoru kurs tagad pilniba nekadu dzivibas pazimes neizrada ? pat salona lampinu nevar ieslegt
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
kadu laiku atpakal jautaju vai var likt sledzi pie minusa vada kas iet uz dgvielas sukna - tipa ka sikretka, bet jautajums tads cik niknu sledzi likt ? cik Amperus lai vins turetu? jo skatos uz tiem sledziem viniem tie Amprei atskiras, protasm minusam nekas tur neiet cauri bet lai kadu liek var mazinu uzlikt sledzi vai kaut kadu nikno sledzi vajadzetu likt ?
Pēdējais labojis KLAVINS - 13 Jan 2012, 16:53, kopā labots 1 reizi.
Labas cenas.
Labas cenas.
man šķiet labāk vilkt vadu no suuknja releja, vismaz nebūs tādu prolēmu.
vienkarsi kur es gribu likt to sledzi man vieglak sanak no pasa sukna likt
Labas cenas.
Labas cenas.
65l, tapat ka viesiem parejiem e36 modeliemElvijs rakstīja:Cik l ir 318tds compact baka?
...
domaju ka tadu pasu kadi ir lielakie ampi sukna drosinatajam. neesmu elektribas nekads specs, bet sledzis jau tikai iesledz un izsledz, nevis darbojas ari ka papildus droisinatajs! nedomaju ka sledzis pardegs, ja vien vins dnau tam paredzets.KLAVINS rakstīja:vienkarsi kur es gribu likt to sledzi man vieglak sanak no pasa sukna likt
bendzina suknim ir drosinatajs nr 18, kurs ir 15A tatad vismaz 15A sledzi es liktu
...
Vai 2.0 nacā arī mazie reduktori/vai nāca tikai mazie?
Pēdējais labojis Kobreti - 14 Jan 2012, 14:36, kopā labots 1 reizi.
Klaviņ, mīnusam iet tik pat cauri cik plusam. ja par slēdzi, tad no 10A uz augšu.KLAVINS rakstīja:kadu laiku atpakal jautaju vai var likt sledzi pie minusa vada kas iet uz dgvielas sukna - tipa ka sikretka, bet jautajums tads cik niknu sledzi likt ? cik Amperus lai vins turetu? jo skatos uz tiem sledziem viniem tie Amprei atskiras, protasm minusam nekas tur neiet cauri bet lai kadu liek var mazinu uzlikt sledzi vai kaut kadu nikno sledzi vajadzetu likt ?
ok paldies
Labas cenas.
Labas cenas.
priekseja bampera balka atskiras ja ir m-bampers vai nav ? un sedaniem, kupejam vienadas balkas ir ?
Labas cenas.
Labas cenas.
natskiras, un der no sedeaniem, par parejiem nezinu, jo pasasm stav no sedana kupejai!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Ja der no sedana tad deres ari no citeim
Paldies par atbildi :)
Paldies par atbildi :)
Labas cenas.
Labas cenas.
R17 dzelzs diskus ir iespēja dabūt? It kā vienu brīdi manīju ss'ā kaut kādus no e46, bet nu sarakstīt jau var visu ko.. Varbūt kādam ir uz tirgošanu?
jautajums tiem kas pasutija m-bamperus no protuninga - jums ta lupa normali der, nav nekadas skirbas vai nepricizitates ka kaut kadi sturi nepiegul kartigi malam u.t.t
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- …